Eto sjajno...............Zar vas nije bar malo sramota, zato sto dajete ocene o necemu i nekome a da nemate pojma o temi?
Gde sam ja to branio Covica?
Ajde mi procitajte ili citirajte deo taksta gde ga ja branim od Bodiroge?
A sad........malo opsitrnije o Bodiroginim glupostima.......
1.
Covek koji je uništavao i uništava srpsku košarku. Besmisleno je da o košarci polemišem sa čovekom koji nema zaštićenog svedoka da je radio fizičko'', konstatovao je Bodiroga, a onda nastavio još oštrije.
Ok, njegov stav je da Covic SADA unistava srpsku kosarku.
Voleo bih da mi neko objasni , kako je to Covic unistavao srpsku kosarku, kada je i funkcionerski i tkamicarski Partizan vedrio i oblacio zadnjih 15 godina?
Kako je to Covic unistavao srpsku kosarku, kada je bio jedan od najuspesnijih predsednika saveza?
Kako je to Covic unistavao srpsku kosarku kada vecina danasnjih reprezentativaca potice iz njegove skole kosarke?
Bas bih voelo da cujem neko objasnjenje za tu konstataciju "UNISTAVAO".
2.
Znate, iz srpske košarke su oterane i prognane legende kao što su Ratko Radovanović, Zoran Slavnić, Žarko Varajić, Zoran Savić, Dražen Dalipagić, Goran Grbović... Da bi ovakvi ljudi mešetarili.
koga je to od pomenutih oterao Covic?
Ajde, ne znam situaciju sa Radovanovicem, godinama je bio alfa i omega njegovog kluba, ali kakve veze Covic ima sa ostalima?
Varajic je bio funkcioner saveza, kakva veze ima Covic s njim?
3.
Novi format Evrolige sa 16 klubova i poluzatvorenom ligom nije pravedan.
Sto se nije kao igrac pobunio, pa se vratio da igra kosarku iz ljubavi?
Ako je nepravedno, zasto je FIBA potpisala ugovor sa njima o tome?
Ili je mozda vika i dreka zbog para koje bi i FIBA da podeli.......
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2016&mm=04&dd=24&nav_id=1123732
4.On se pita i zbog čega naši klubovi igraju ABA ligu, zbog čega su im važniji Šentjur, Novo Mesto, Široki Brijeg od Čačka, Zrenjanina, Užica...
Ma nije valjda.............Ceo svet udruzuje svoje lige, prave veca trzista jer je ekonomski zanimljivije sponzorima i gledaocima, jedino bi Bodiroga da se zatvori u sovj vilajet?
Da napravis od Zrenjanina nekog stabilnog ligasa?
Od Nislija?Od Smedereva?
Alo bre, pa u kojoj on zemlji zivi?
Hoce on da bude sponzor nekog od tih klubova?
5.
Da li litvanski klubovi greše što su izašli iz VTB lige i igraju domaći ligu? Ne greše. I onda je Žalgiris dobio licencu na deset godina, a ne, recimo, Partizan koji je to zaslužio.
Znaci funkcioner FIBA kaze kako je neki klub zasluzio licencu Evroliga od ULEB?
Smisao te recenice, te pominjanje Partizana u kontekstu price o nekoj "nepravdi" i Covicu, je i vise nego smesan.
Na kraju jos jendom jasno da kazem, jer lobotomisanim kvazinavijacima i obozavateljima lika i dela Vujosevica je tesko objasniti.
Svako ko je napravio i najmanju gtresku kaznjivu zakonom treba za to da odgovara, ukljucujuci i Vucica, i Nikolica i Covica, i sve druge.