Kafana ''Majkl Džordan''

• Začetnik teme Začetnik teme yokai
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nek se sprdaju vucicevci i covicevci sa onim sto oni sami rade, al bice opet Topolska 18.

Kaze dr Covke da se protiv "Zvezde" vode medijski ratovi, i to ne samo u nasoj zemlji vec i u inostranstvu. :mrgreen: Kako je on samo bitan, jbt, umislja da je dobio roming.

A pokazace se i da je macku velika teleca glava...

PS:
"Gledam puno sumnjivih ljudi u košarci, dok mi krvavim radom dolazimo do svega. Niko nama ništa ne poklanja. Tako da, želim da zaštitim ono što smo svi mi svojim radom uspeli da napravimo. Želim potpunu regularnost, pa ako je neko bolji od Zvezde neka nas pobedi. Nemam nameru da ćutim o takvim stvarima. Što se tiče iduće sezone, nećemo zadržati sve igrače, ali sada nije vreme da o tome pričamo. Mi smo u važnom delu sezone, čeka nas domaće prvenstvo, a sve ostalo ćemo javno reći, kada za to dodje vreme. Našem klubu titula prvaka Srbije znači puno. Mi smo ipak klub osnovan u Srbiji".

Kakva je ovo manija gonjenja, s kime se on svadja :worth:
Gleda puno sumnjivih ljudi. :worth:
Osnovan je u Srbiji. :worth:

Poslednja izmena:
13103337_983339305069750_6131612600224009144_n.jpg

:andjeo:

Ta mala i zaokrugljena pojava i odaje utisak velikog radnika - kladim se da ima sve o tome na excel tabelama, transparentno.

PS: evo sta nam je donela Coviceva i Vuciceva pojava u sportu, pojava dvojnih klubova, takozvanih fuzija, promene imena na drugi klub, ono sto se radi u kosarci, rukometu, vaterpolu, hokeju... a u stonom tenisu imamo ovo:
http://ilovezrenjanin.com/sport/banat-za-29-minuta-zavrsio-sa-zvezdinim-rekreativcima/

Karakasevic nastupa za dva kluba, nije stigao da doleti, neki drugi se odmarao, ovi izveli rekreativce koji su predali svoje meceve.

Dominacija, jbg.

Poslednja izmena:
Ta mala i zaokrugljena pojava i odaje utisak velikog radnika - kladim se da ima sve o tome na excel tabelama, transparentno.

PS: evo sta nam je donela Coviceva i Vuciceva pojava u sportu, pojava dvojnih klubova, takozvanih fuzija, promene imena na drugi klub, ono sto se radi u kosarci, rukometu, vaterpolu, hokeju... a u stonom tenisu imamo ovo:
http://ilovezrenjanin.com/sport/banat-za-29-minuta-zavrsio-sa-zvezdinim-rekreativcima/

Karakasevic nastupa za dva kluba, nije stigao da doleti, neki drugi se odmarao, ovi izveli rekreativce koji su predali svoje meceve.

Dominacija, jbg.
el+perro.gif

http://www.mojacrvenazvezda.net/135561/2016/05/09/nova-titula-stonoteniseri-ponovo-prvaci-srbije/

Tegi: Pitanje za Bokana. Sta je sa Kamnikarom i da li se razmislja o ABA 2

Cocic: Ja cu da odgovorim. Kamnikaru je istekao ugovor.

Nebojsa u fazonu: Ide za Kanadu :mafijas: Kad vec ne moze pred krupnim ribama, sto se ne bi sirio pred sportskim radnicima.

Glasace se za novog komesara za sudije, eto prilike da nasi NE drze stranu kome ne treba (ponovo, valjda su nesto naucili).

Dr Covke o aktuelnoj situaciji u ABA ligi:

Igra u vremenu. :hahaha:

Slika i prilika kako kod nas polupismeni ljudi nose doktorske titule, al ovaj je makar nije kupio.

Bar se nadam.

Nebojsa u fazonu: Ide za Kanadu :mafijas: Kad vec ne moze pred krupnim ribama, sto se ne bi sirio pred sportskim radnicima.

Glasace se za novog komesara za sudije, eto prilike da nasi NE drze stranu kome ne treba (ponovo, valjda su nesto naucili).

Poimanje vremena im se totalno poremetilo od zamrzavanja, deli se na period pre i posle.

giphy.gif

Panteri raskinuli Stefana Nastica, visegodisnji ugovor. Hvala nebesima na Covicevom marketingu koji je novim igracima pokrio promasen kompletni prelazni rok - normalni klubovi bi propali posle ovoliko raskinutih ugovora, a ovaj klub zaradjuje.

Jel gledao neko PAO-Olimpijakos malopre? Hahahahaha....odavno nisam video ovako nesto. Kakvi retardi su igraci PAO-a, strasno.
Doduse kada sam u drugom produzetku video da se na tribini zelenih siri zastava SAD (prva pomisao "evo ga kami dosao u Atinu") nekako mi cak bilo drago na kraju da su popusili od cigana iz Pireja. Kakvi mozgovi, lebe mekani....falio im samo jos transparent u cast IWF-u i portet Angele Merkel i to bi bilo to. :rotf:

Sve u svemu nisam video odavno odavno da neka ekipa tako glupo prokocka pobedu i to u vise navrata. :dash:

Back