Kafana kod vesele krtice 5. deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
odoh sada da legnem i citam knjigu..umorih se
prvo sam špartala napolju, pa svratila u lidl, pa dosla kuci, pa usisala stan, obrisala podove, prasinu, terasu , kupatilo, presvukla posteljinu, odmah u masinu , pa prostrla, pa se istusirala i oprala kosu, pa umesila krofne , pa ih kacila na kvake od dva komšijska stana :lol: pa jela krofne i dosla na forum....malo li je za danas :rotf:

prvo sam špartala napolju, pa svratila u lidl, pa dosla kuci, pa usisala stan, obrisala podove, prasinu, terasu , kupatilo, presvukla posteljinu, odmah u masinu , pa prostrla, pa se istusirala i oprala kosu, pa umesila krofne , pa ih kacila na kvake od dva komsijska stana :lol: pa jela krofne i dosla na forum....malo li je za danas :rotf:

Hotju da se zhenim :besna:

prvo sam špartala napolju, pa svratila u lidl, pa dosla kuci, pa usisala stan, obrisala podove, prasinu, terasu , kupatilo, presvukla posteljinu, odmah u masinu , pa prostrla, pa se istusirala i oprala kosu, pa umesila krofne , pa ih kacila na kvake od dva komšijska stana :lol: pa jela krofne i dosla na forum....malo li je za danas :rotf:

Ja nishta :sad2:
Oprala kosu, spavala x2, tush, Forum, bruka :sad2:

Mogla sam da slazhem bar :dash:

20200404_235026-1.jpg

Juce ceo dan pijuckanje piva,klopa,lagano :aha: .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back