Kafana kod vesele krtice 5. deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Fotografija0002_001.jpg

Peni kad se sipa.
.......
Stvarno mi treba vino slatko,crno od maline.

E ovako :ceka:
Ja sam na cigaretama, vec 3. -4. dan, sve mi je zadimljeno i pomutilo mi se kako u sobi tako i u glavi, sinapsice su mi malo chadjave pa ne mogu bas da hitro rezonujem kao shto je to inace suchaj :rotf:

Sutra cu pokusati da se docepam ulja pa cemo svi onako kolektivno da se izrazgovarmo kao shto je red :aha2:

E ovako :ceka:
Ja sam na cigaretama, vec 3. -4. dan, sve mi je zadimljeno i pomutilo mi se kako u sobi tako i u glavi, sinapsice su mi malo chadjave pa ne mogu bas da hitro rezonujem kao shto je to inace suchaj :rotf:

Sutra cu pokusati da se docepam ulja pa cemo svi onako kolektivno da se izrazgovarmo kao shto je red :aha2:
docepa li se ulja :lol:

Nije interesantno ni blenuti kroz prozor kad nigde nikog nema i ništa se ne dešava. Tri dana kontejneri bili prazni i jutros oko 10 bili prepuni. Jutros oprali ulice tako da je smrdelo kad se izađe van, a toliko su prosipali da sam mislila da je padala kiša, a čak su i parkinge prali

Nije interesantno ni blenuti kroz prozor kad nigde nikog nema i ništa se ne dešava. Tri dana kontejneri bili prazni i jutros oko 10 bili prepuni. Jutros oprali ulice tako da je smrdelo kad se izađe van, a toliko su prosipali da sam mislila da je padala kiša, a čak su i parkinge prali
Ceo dan guzva,gde got krenes.
Kao da je 31 decembar.
A redovi,redovi.
Jos nisam stala u red i kupila masku.
U redovnom stanju izbegavam apoteke..Mogli bi u drogerije da stave maske.
Da cekam u redu sa bolesnim narodom da kupim masku.
Nema sanse.

Jutros na Ada Ciganliji gužva ko da je normalno radno vreme a gužve u prodavnici i prepuna kolica užas. Po stotinak u redu. Na kraju otišla u Vero koji nije imao gužve ali je bio prazan. Ko termiti da su prošli. Kamioni su ispred čekali na istovar robe. Otišla sam kaući i ništa nisam ni kupila.

Ja rukavice kupila u prodavnici zdrave hrane

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back