3. kad se vrati bacit
cu ga u procep
Nemoj, nije fer, uhvatio ga Februar, budi srećna ako mu ništa ne zafali.
Naš Mo se više neće vratiti, prošle nedelje ga je udario auto, iako je znao da se čuva.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
3. kad se vrati bacit
cu ga u procep

znaci cerka hoce na medicinu a ti je teras na pravo? ili dete zeli na fudbal a ti ga upises na plivanje? ili sve ono suprotno njegovim zeljama a sa ciljem da radi nesto sto ti zelis? u ebte, moji su se onda oteli kontroli

Pile je u pravu potvrdila je ono što sam i ja kazala dakle 99.9% rodtelja ne bi poželelo
da mu se deca udaju tj ožene za prpadnika druge vere,rase,nacije a to što mi glumatamo
pa nećemo to da priznamo drugi je par opanaka.
Ja recmo nikako ne bih blagonaklono gledala na to da našu lozu
nastav i neko tamnoput il žut recimo i to što će me neko
zbog toga proglasiti rasistom veze sa mozgom nema
dobar dan

iliti Trio fantastikus

Sto se tice druge vere i nacije, bilo bi me bas briga... Samo nek je osoba koju je moje dete izabralo dobar covek...
Sto se tice rase, nije da ne bih zeleo, nego jednostavno zivim u okruzenju gde to i nije tako cesta pojava, pa bi mi samo bilo neprijatno jer nisam upoznat sa kulturoloskim razlikama...
Daleko od toga da bih imao nesto protiv...
Uglavnom je isti slucaj i sa 89,9% ljudi iz tvojih 99,9%![]()
...dobro jutro.![]()

Gorka su iskustva ovog naroda sa drugom verom i sa drugom nacijom, olupala nam se ta da je nazovem tolerancija o glavu
De s bre Peruško, jutroo
...muvam se naokolo....kako je kod tebe?
mene muvaju
Nisi u pravu sto se toga tice... Evo recimo Slovaci su katolici.
Srbi i Slovaci izuzetno dobro saradjuju u mnogim sferama (uostalom tu je i nepriznavanje Kosova)...
Tu su onda i Kinezi koji su druga i rasa i vera i nacija, a opet su tu za Srbiju...
Libijci su isto uvek bili dobri prijatelji Srbiji...
Da ne teglim dalje, jer ih ima mnogo...
Nije se Srbima obilo o glavu tolerisanje drugih vera i nacija, nego tolerisanje sopstvenih izroda...

Gorka su iskustva ovog naroda sa drugom verom i sa drugom nacijom, olupala nam se ta da je nazovem tolerancija o glavu
Ti si izgleda što-šta propustio da primetiš u poslednjih 20-tak godina