kafana kod tri modelsice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dže ste koke, evo Zoke inženjera pisane reći i teških mentalnih konstrukcija svojstveno bogovima i polubogovima kakav sam sam.
Mojoj Alexanni rođendan, i ovim putem joj želim sve naj-naj.

Valerija se skucala autom u snežinu, niko da je pita kako se i šta završi... Cccc... a sve fol neki "drugari" ovo ono...

Vidim provlaći se pitanje nekih rasa i tako to.
Samo neuk, nepismen i glupav čovek može o tome kontati. Ja bi se oženio kineskinjom da je volim, turkinjom ili eskimkom. Uopšte mi nije bitno. Naravno, ne bih mogao živeti sa njom ovde upravo radi takvih idiota, nacionalnih socijalista, koji bi se izrugivali i smejali. Naravno, iza leđa, onako prosrpsko domaćinski. U lice ne bi imali petlju.

Ipak, turkinje, eskimke i kineskinje imaju debelo mahanje, Alexanna me osvojila njima ispred nosa. Nisu bile dovoljno brze, a i volim što ispade tako...:)

Valerija, nadam se da si dobro i da se sve OK završilo.
Sad bi rekao ono o ženama za volanom, al' nisam ja takav :)

Ja bi rado oženio Kineskinju il Japanku, nešto su mi slatke te kosooke lutkice.
Samo im ne bi dao u kuhinju, jedu svake živuljke- ja bi kuvao...)
A ne bi imo niš protiv i Ruskinja, Meksikanki, Venecuelanki...

E, zaboravih, srećan rođendan čestitam Alexani.
Nadam se da će u ovoj novoj kafani biti više zeze i druženja, manje svađa.

pa mozda si se ti olupala ali ja znam one koji nisu, u mojoj porodici je to sveprisutno imamo i jednog crnca i dve predivne devojke mulatkinje,izuzetno srecan i lep brak prema tome..batali predrasude..nikad se ne zna a nasa deca treba sami sebi da biraju a ne da im mi biramo

Pa ja nisam kazala da ti i Bantu crnca ne treba da imaš u porodici i nije ta međurasna nemešljivost svojstvena samo nama kao narodu, slične su
tendencije i na zapadu. Nadam se da gledaš tv.

OK...sa blagom upalom mišića.
I samo da se zna, nisam kriva ja, već izlizane letnje gume :mrgreen: .

Ovaj... ne bih da se ponavljam, jedino mi je ovo odnekud poznato :
"Sine, koliko puta sam ti govorila da po zimi treba da staviš zimske gume? Jer kada one nisu u upotrebi onda....(ca. 3 min.)..." (moja majka, jedared za njenih najboljih godina, a znala je i da uopšte nemam zimske gume)
"Da, mama" (ja, nakon što je nekako saznala da sam napravio piruetu, na lakat krivini, na ulasku u Parage, posle su tu krivinu zatupili, njen špic stoji i danas u sred njive, a tamo je negde i moj retrovizor)

:think: Upala mišića?
Kakvi su to šleperi, kad mušterija mora da asistira pri izvlačenju?
Trebalo bi da tražiš popust:D

btw nadam se da si ok

Nisi u pravu sto se toga tice... Evo recimo Slovaci su katolici.
Srbi i Slovaci izuzetno dobro saradjuju u mnogim sferama (uostalom tu je i nepriznavanje Kosova)...

Tu su onda i Kinezi koji su druga i rasa i vera i nacija, a opet su tu za Srbiju...

Libijci su isto uvek bili dobri prijatelji Srbiji...

Da ne teglim dalje, jer ih ima mnogo...

Nije se Srbima obilo o glavu tolerisanje drugih vera i nacija, nego tolerisanje sopstvenih izroda...

Saradnja, pogotovo politicka, i krvno ukrstanje plemena nemaju mnogo veze.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back