kafana kod tri modelsice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lepo mesto za kaficu...
50388132949371385d6b1a901375400_extreme.jpg
50388132949371385d6b1a901375400_extreme.jpg

Pile je u pravu potvrdila je ono što sam i ja kazala dakle 99.9% rodtelja ne bi poželelo
da mu se deca udaju tj ožene za prpadnika druge vere,rase,nacije a to što mi glumatamo
pa nećemo to da priznamo drugi je par opanaka.
Ja recmo nikako ne bih blagonaklono gledala na to da našu lozu
nastav i neko tamnoput il žut recimo i to što će me neko
zbog toga proglasiti rasistom veze sa mozgom nema

dobar dan

Poslednja izmena:
debela vam salje linAk za staru kafanu :cool:

kafana dosije x

znaci cerka hoce na medicinu a ti je teras na pravo? ili dete zeli na fudbal a ti ga upises na plivanje? ili sve ono suprotno njegovim zeljama a sa ciljem da radi nesto sto ti zelis? u ebte, moji su se onda oteli kontroli

Ne manpuliši Milice,ovo veze sa rasom nema a baš nju si pomenula u onome postu na koji sam ti replicrala.
Ovo što si ovde napisala odbijam kao odgovor.

Poslednja izmena:
Pile je u pravu potvrdila je ono što sam i ja kazala dakle 99.9% rodtelja ne bi poželelo
da mu se deca udaju tj ožene za prpadnika druge vere,rase,nacije a to što mi glumatamo
pa nećemo to da priznamo drugi je par opanaka.
Ja recmo nikako ne bih blagonaklono gledala na to da našu lozu
nastav i neko tamnoput il žut recimo i to što će me neko
zbog toga proglasiti rasistom veze sa mozgom nema

dobar dan

Sto se tice druge vere i nacije, bilo bi me bas briga... Samo nek je osoba koju je moje dete izabralo dobar covek...

Sto se tice rase, nije da ne bih zeleo, nego jednostavno zivim u okruzenju gde to i nije tako cesta pojava, pa bi mi samo bilo neprijatno jer nisam upoznat sa kulturoloskim razlikama...
Daleko od toga da bih imao nesto protiv...

Uglavnom je isti slucaj i sa 89,9% ljudi iz tvojih 99,9% :)

Sto se tice druge vere i nacije, bilo bi me bas briga... Samo nek je osoba koju je moje dete izabralo dobar covek...

Sto se tice rase, nije da ne bih zeleo, nego jednostavno zivim u okruzenju gde to i nije tako cesta pojava, pa bi mi samo bilo neprijatno jer nisam upoznat sa kulturoloskim razlikama...
Daleko od toga da bih imao nesto protiv...

Uglavnom je isti slucaj i sa 89,9% ljudi iz tvojih 99,9% :)

Gorka su iskustva ovog naroda sa drugom verom i sa drugom nacijom, olupala nam se ta da je nazovem tolerancija o glavu

Poslednja izmena:
Gorka su iskustva ovog naroda sa drugom verom i sa drugom nacijom, olupala nam se ta da je nazovem tolerancija o glavu

Nisi u pravu sto se toga tice... Evo recimo Slovaci su katolici.
Srbi i Slovaci izuzetno dobro saradjuju u mnogim sferama (uostalom tu je i nepriznavanje Kosova)...

Tu su onda i Kinezi koji su druga i rasa i vera i nacija, a opet su tu za Srbiju...

Libijci su isto uvek bili dobri prijatelji Srbiji...

Da ne teglim dalje, jer ih ima mnogo...

Nije se Srbima obilo o glavu tolerisanje drugih vera i nacija, nego tolerisanje sopstvenih izroda...

Nisi u pravu sto se toga tice... Evo recimo Slovaci su katolici.
Srbi i Slovaci izuzetno dobro saradjuju u mnogim sferama (uostalom tu je i nepriznavanje Kosova)...

Tu su onda i Kinezi koji su druga i rasa i vera i nacija, a opet su tu za Srbiju...

Libijci su isto uvek bili dobri prijatelji Srbiji...

Da ne teglim dalje, jer ih ima mnogo...

Nije se Srbima obilo o glavu tolerisanje drugih vera i nacija, nego tolerisanje sopstvenih izroda...

Ti si izgleda što-šta propustio da primetiš u poslednjih 20-tak godina

Dže ste koke, evo Zoke inženjera pisane reći i teških mentalnih konstrukcija svojstveno bogovima i polubogovima kakav sam sam.
Mojoj Alexanni rođendan, i ovim putem joj želim sve naj-naj.

Valerija se skucala autom u snežinu, niko da je pita kako se i šta završi... Cccc... a sve fol neki "drugari" ovo ono...

Vidim provlaći se pitanje nekih rasa i tako to.
Ja bi se oženio kineskinjom da je volim, turkinjom ili eskimkom. Uopšte mi nije bitno.

Ipak, turkinje, eskimke i kineskinje imaju debelo mahanje, Alexanna me osvojila njima ispred nosa. Nisu bile dovoljno brze, a i volim što ispade tako...:)

Valerija, nadam se da si dobro i da se sve OK završilo.
Sad bi rekao ono o ženama za volanom, al' nisam ja takav :)

Poslednja izmena od moderatora:

pa mozda si se ti olupala ali ja znam one koji nisu, u mojoj porodici je to sveprisutno imamo i jednog crnca i dve predivne devojke mulatkinje,izuzetno srecan i lep brak prema tome..batali predrasude..nikad se ne zna a nasa deca treba sami sebi da biraju a ne da im mi biramo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back