pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.446
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako je auto?Zdravosrećna vam srijeda!
Dobro, vozim ga šta ću, na popravak će iduće sedmice tek, juče sam završila te procedure u osiguranju. Jedva se snašla, prvi put da nisam ja krivaKako je auto?
znači auto je u voznom stanju, pa ti si super prošla!Dobro, vozim ga šta ću, na popravak će iduće sedmice tek, juče sam završila te procedure u osiguranju. Jedva se snašla, prvi put da nisam ja kriva![]()
Ma jeste, samo vrataznači auto je u voznom stanju, pa ti si super prošla!
zveknula te s boka?Ma jeste, samo vratadvoja
![]()
da... jedna slika ko hiljadu/tisuću r(ij)eči. alkohol 0?
0, ma sama je priznala, vozila u rikverc i kuckala poruku na mobiteluda... jedna slika ko hiljadu/tisuću r(ij)eči. alkohol 0?
j*bo je telefon, da je j*bo... a šta ćeš, nek si ti meni živa i zdrava0, ma sama je priznala, vozila u rikverc i kuckala poruku na mobitelu![]()
Kola se i naprave, al Minka ovako blesava, to jednom u veku se rodi detej*bo je telefon, da je j*bo... a šta ćeš, nek si ti meni živa i zdrava![]()
Ja došo s pijace.Dobro jutro
и ?Ja došo s pijace.
Pa sad radim, šta i?
blago tebi, svaki dan ideš na pijacu. jel bio kale?Pa sad radim, šta i?
Uzeo ribu i karfiol, lubenicu, pivo... ono najbitnije.
Ma ne idem svaki dan, otprilike dva puta nedeljno.blago tebi, svaki dan ideš na pijacu. jel bio kale?
meni on ide na živce, kad krene da lupeta još se dere ko magaracMa ne idem svaki dan, otprilike dva puta nedeljno.
Nesam ga video.
Pa čovek nije baš zdrav, šta da očekuješ?meni on ide na živce, kad krene da lupeta još se dere ko magarac