- Poruka
- 92.702
Onda verovatno imamo rezervoar![]()
Ako je zgrda visoka i okruzena zgradama nije iskljuceno.
To se najcesce radi u SAD ali moze i kod nas, vise je vezano za situaciju sa vodom nego sa ostalim parametrima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onda verovatno imamo rezervoar![]()
Da li si pitala na grupi za majstora?ako zgrada ima 6, zašto bi krenuo od četvrtog?![]()
Ne moraš, imaš nas.ne znam šta zgrada imai ne razumem se u vodovodne cevi, i zato ću morati na kurs
![]()
Bežibre pjederu.Dam ti debelog![]()
Joj pre neki dan oće sise da pokaže, sad debelog stomaka, kukuuuu.Trazio si ga i dobio, nema bezanja sad![]()
Da li si pitala na grupi za majstora?
Ne moraš, imaš nas.
Joj pre neki dan oće sise da pokaže, sad debelog stomaka, kukuuuu.![]()
Nemamo grupu u zgradiDa li si pitala na grupi za majstora?
Ne moraš, imaš nas.
Mislila sam na viber grupu i da li je bio u još nekim stanovima.Oko toga sta je u zgradi ne mozemo bas puno da joj pomognemo.
Jesam ucio u skoli kako se postavljaju cevi i kanalizacija (izrada plana je moj posao) ali ne znam kako je to stvarno reseno.
Jeste dobro.Nemamo grupu u zgradišto je dobro.
Eto... imam vas i šrafciger![]()
To mi je i palo na pamet, neki zbunjen majstorA da kucneš komšijama ispod i iznad tebe i proveriš da li je i kod njih dolazio majstor.
Možda i nije majstor
Godišnji su odmori, možda proverava da li ima nekog u stanovima.
Ccc, postali ste pederbal
To mi je i palo na pamet, neki zbunjen majstor![]()
ImamoNije iskljuceno ni to.
Da li imate interfon i kamere na ulazu u zgradu?
Zato je nekad i dobro imati zgradsku grupu.To mi je i palo na pamet, neki zbunjen majstor![]()
kad bih ja napisala koju poruku u toj grupi (da je imamo), verovatno bi me izbacili iz zgradeZato je nekad i dobro imati zgradsku grupu.
Kod nas se brzinom svetlosti prenesu takve vesti.
Mislim neko nepoznat da se šetka po zgradi.
Dobro bude tu i prepucavanja i svašta nešto....
To onaj tvoj mali.Ccc, postali ste pederbal
Previše je zbunjiv za nekog obijača stanovaVidi sa ostalim stanarima pa ako treba i u policiju![]()
Ma, sigurnoTo onaj tvoj mali.![]()
Aleksandar "Debeli"Nisam mislio na stomak![]()