- Poruka
- 73.814
Ja se mislim, hvala Bogu što živim u Levoj Pripizdini, pa ne moram i uživo da vas gledam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uzivo smo mnogo zabavnijiJa se mislim, hvala Bogu što živim u Levoj Pripizdini, pa ne moram i uživo da vas gledam.
Verovaću vam na reč, neću da proveravam.Uzivo smo mnogo zabavniji
![]()
Znam. Ali nema veze, ipak su to moje noge, previsok je to standard.Moje noge nisu lepe ko tvoje![]()
Ma ti si sav kvrgav i nosiš šimike i majicu na bretele. Crne, eventiualno sive boje, sav si monohtromatski.pa da i mislim se fala bogu što nemam takve noge
Nije Borča tako daleko.Ja se mislim, hvala Bogu što živim u Levoj Pripizdini, pa ne moram i uživo da vas gledam.
Kako znas?Znam. Ali nema veze, ipak su to moje noge, previsok je to standard.
to se zove opasnuša seljomajicu na bretele.
Pa ja sam broj jedan po pitanju lepote nogu, tako da niko nema ovako baš lepe noge. Ima lepih, ali ne ovoliko.Kako znas?
To nose samo proturcki zaostaci po okolinskim naseljima. U Ameriki se zovu rednekovi.to se zove opasnuša seljo
Ručao losos pastrmku i karfiol, sad pijem vino, a vi, kakote?Dobar dan svima, nadam se da ste dobro.
takoe, jaki i muževni. a ti imaš bele nogice bez dlakaTo nose samo proturcki zaostaci po okolinskim naseljima. U Ameriki se zovu rednekovi.
Bela boja aristokratije, to vi tamnoputi što su vam osmanlije plevile po babama imate boju ko ovi sa Ledina.takoe, jaki i muževni. a ti imaš bele nogice bez dlaka
To je dobro za vas u 80-ima godinama.jao sad kad prilegnem aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Lep momak, svaka čast. A još vlada sa pola sveta.ma super ste
Pogledajte prilog 1764478
Ne ljubomoriši i ti imaš tako lepe uši.izgleda ko plamber Mika Mače iz Badnjevca
Vrlo dobro, čak šta više, hvala na pitaniju!Ručao losos pastrmku i karfiol, sad pijem vino, a vi, kakote?
Добар дан.Dobar dan svima,
Можда некад то и доживим.nadam se da ste dobro.