The_Night_Hawk
Cloud surfer
- Poruka
- 83.212
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tamo gde si možda svanulo jeDobro jutro
Dok jednom ne svane drugom ne sviće kaže stara swahili poslovicaTamo gde si možda svanulo je
kod mene u Jorkširu kažu dala baba funtu da udje u kolo sad daje dve da iz kola izadjeDok jednom ne svane drugom ne sviće kaže stara swahili poslovica
Dusko Dugousko je jednom rekao Elmeru.. To ce te kostati 300 funti.kod mene u Jorkširu kažu dala baba funtu da udje u kolo sad daje dve da iz kola izadje
muftija Elmer ZilkićDusko Dugousko je jednom rekao Elmeru.. To ce te kostati 300 funti.
Ti si u nokširu?kod mene u Jorkširu kažu dala baba funtu da udje u kolo sad daje dve da iz kola izadje
Rifataga ti si meraklija, ćerka ti je kao cvet da ti budem zetTi si u nokširu?![]()
Jel spremaš nokširski puding, poznat u celom svetu?Rifataga ti si meraklija, ćerka ti je kao cvet da ti budem zet
Nisam neki meraklija na pudinzi ali spremam imam neki recept od čukunbabine babeJel spremaš nokširski puding, poznat u celom svetu?![]()
Kakva si? Kako zubi? Posao?
Zubi....... Koji zubi?Kakva si? Kako zubi? Posao?
E jbg. Baš mi je žao. I mene sad nešto zezaju, a ne znam više kod kog da idem.Zubi....... Koji zubi?
Zubi su nikako.... nešto se zakomplikovalo pa se odužilo.
Svaki drugi dan sam kod zubara.
Posao će sad pričekati
Kako si ti?
Ako ja preživim posle ovih zubara, onda ću ti ih preporučitiE jbg. Baš mi je žao. I mene sad nešto zezaju, a ne znam više kod kog da idem.
A posao, Pogledajte prilog 1800392. Svi mi idu na ganglije.