- Poruka
- 48.262
Naravno da ne, treba joj čaša da sipa tu voduNisi ti neljud. Zapravo ti si najnormlanija ovde kad malo bolje razmislim. Bolje ti je da se čuvaš. Ne možeš preći tako naivno pustinju sa običnom flašicom vode.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno da ne, treba joj čaša da sipa tu voduNisi ti neljud. Zapravo ti si najnormlanija ovde kad malo bolje razmislim. Bolje ti je da se čuvaš. Ne možeš preći tako naivno pustinju sa običnom flašicom vode.
Vi mislite da je u flašici voda?Naravno da ne, treba joj čaša da sipa tu vodu
Dobro, bar se ustresi kad popiješ, foliraj maloVi mislite da je u flašici voda?![]()
Dobro, bar se ustresi kad popiješ, foliraj malo
Reci da si moja komšinica, izvinuće ti se.Mene je jedan komšija svrstao medju normalne. I dalje se smejem.
Sve moram da te učimzaboravila sam
Ponovi mi....šta si sve rekla ovih danaSve moram da te učim![]()
Učiš je da pomislim da ima ešerihiju. Da se ustrese...Sve moram da te učim![]()
Učiš je da pomislim da ima ešerihiju. Da se ustrese...![]()
Ne brini ona ide smo kad osoba voli slatko..pomeri se s mesta
rahmet mu duši...Neka mu je laka zemlja.
Koji mozak?Ponovi mi....šta si sve rekla ovih dana
![]()
prebukiran mi mozak
imam sreće što nisam hipohondarNe brini ona ide smo kad osoba voli slatko..
Jesi li joj ti to rekao da je nilska kobila?Hipo je valjda nilski konj a honda je motor.. tako da ja zaista ne vidim zasto bi ti bila nilski konj na motoru..
A šta ti imaš protiv nilskih konja na motoru?Hipo je valjda nilski konj a honda je motor.. tako da ja zaista ne vidim zasto bi ti bila nilski konj na motoru..
da čitam između redova?Jesi li joj ti to rekao da je nilska kobila?
Veruj mi, i ja sam šokiranada čitam između redova?![]()
Ne ona je rekla da nije a ja da ne vidim razlog zasto bi bila.. citaj malo.. kao sto pise.. zbog izvrtanja istine ona te i voli vise od mene..Jesi li joj ti to rekao da je nilska kobila?
Da, sigurno je zbog togaNe ona je rekla da nije a ja da ne vidim razlog zasto bi bila.. citaj malo.. kao sto pise.. zbog izvrtanja istine ona te i voli vise od mene..