Shadow_woman
Veoma poznat
- Poruka
- 13.893
pih ja želim da nam betmen donese iguanu.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pih ja želim da nam betmen donese iguanu.
Betmen ne postoji, slagali te.pih ja želim da nam betmen donese iguanu.
Da si to uradila na vreme sad ne bi bila sa kamiondžijom.Ma, begaj, pa da utripujem kako zmaj čuva frižider
E sutra ja kuvam kafu i menjamo slamčice kad si takva!znala sam da s tobom čovek ne može da se dogovori
Šra fali kamiondžiji? Ako redovno pere noge, na svakoc crveno slovo dobar je.Da si to uradila na vreme sad ne bi bila sa kamiondžijom.![]()
Da sam znala da te toliko kamiondzije lože, prepustila bih ti ga, pa nek ide životDa si to uradila na vreme sad ne bi bila sa kamiondžijom.![]()
Kako ste vas dvoje istiprestani da mi čitaš misli
![]()
Toje fotošop, baš si naivanManemoj. Evo ga dokaz!
Meni je bitno da si ti srećna.Da sam znala da te toliko kamiondzije lože, prepustila bih ti ga, pa nek ide život
ni on nema sise?Kako ste vas dvoje isti![]()
Lepi ljudi misle isto!prestani da mi čitaš misli
![]()
Imam, bre.ni on nema sise?![]()
Znači, Bora Drljača je Betmen?Manemoj. Evo ga dokaz!
Ja na znam sta ste zapeli sa tim sisama kao da je sve u njima..ni on nema sise?![]()
Lepi ljude misle isto!![]()
Ne mogu samo ja da budem srećna, želim da je podelim sa tobomMeni je bitno da si ti srećna.![]()
Ovu mudrost moram zapisatiJa na znam sta ste zapeli sa tim sisama kao da je sve u njima..
kad jedno dupe vredi ko tri sise.
Nisi ti amater, ti si neznalica.Ja na znam sta ste zapeli sa tim sisama kao da je sve u njima..
kad jedno dupe vredi ko tri sise.
To je Bora Drljača?Znači, Bora Drljača je Betmen?
Ja ovo ne mogu da gledam.Lepi ljudi misle isto!![]()
Vreme je da odrasteš i suočiš se sa realnošćuTo je Bora Drljača?
Što si mi srušila sneška sad!![]()
Ti i kamiondžija volite trojke?Ne mogu samo ja da budem srećna, želim da je podelim sa tobom