- Poruka
- 95.203
Pa dobrooo...ti ako si ko dva coveka velik...mozda nema bas toliko duge ruke
A Whiskas pa whiskas...pomislicu da imas neke navaljane zalihe pa hoces samo da ih se otarasis![]()
Snizenje u Lidlu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa dobrooo...ti ako si ko dva coveka velik...mozda nema bas toliko duge ruke
A Whiskas pa whiskas...pomislicu da imas neke navaljane zalihe pa hoces samo da ih se otarasis![]()

Kako sam te provalilaSnizenje u Lidlu![]()

Kako sam te provalila![]()

Jeste...a whiskas po rasprodajamaNemam mačku a nisam ni neki njihov obozavalac.
Jedino tebe mazim![]()

Jeste...a whiskas po rasprodajama![]()
Nisam znala.Vidis,svako podneblje,mesto ima neku zivotinjicu...negde ima veverica,lisica,negde vala sakalaOvde ne na ulici cesci prizor zec nego mačka. Bez zezanja.

Nisam znala.Vidis,svako podneblje,mesto ima neku zivotinjicu...negde ima veverica,lisica,negde vala sakala
Realno ja sam veliki obozavalac celokupnog zivotinjskog sveta i sve bih ja to ususkala kod sebe![]()

Pa ljubav najjace vezujeI ja bih ali mi zecevi i veverice pobegli![]()

Pa ljubav najjace vezuje
Mozda nemas "vremena" realno da im se posvetis.
...a mozda si se stekao za hranu i trazio im poklone za uzvrat...?![]()
Meni je jedna macka svake veceri donosila po glistu kao poklon( bilo je kisno u tom periodu).Jedne veceri nije mogla da je nadje,pa mi je donela pikavac( to je nasla)
Ali...neprocenjivo![]()
Znas kako...macka nikada nece prici losem covekuIz nekog razloga su me pojedine mačke volele kao i zeke koje sam cuvao.
Za macke mi nikada nije bilo jasno zasto mi se umiljavaju.
Zato kod mene puna kuća živuljaka.Nisam znala.Vidis,svako podneblje,mesto ima neku zivotinjicu...negde ima veverica,lisica,negde vala sakala
Realno ja sam veliki obozavalac celokupnog zivotinjskog sveta i sve bih ja to ususkala kod sebe![]()

U rernu?I ja bih ali mi zecevi i veverice pobegli![]()
ja sam uvek želeo da imam pravog pravcatog medu za ljubimcaNisam znala.Vidis,svako podneblje,mesto ima neku zivotinjicu...negde ima veverica,lisica,negde vala sakala

Nisam znala.Vidis,svako podneblje,mesto ima neku zivotinjicu...negde ima veverica,lisica,negde vala sakala
Meni donela pacovaPa ljubav najjace vezuje
Meni je jedna macka svake veceri donosila po glistu kao poklon( bilo je kisno u tom periodu).Jedne veceri nije mogla da je nadje,pa mi je donela pikavac( to je nasla)
Ali...neprocenjivo![]()

Prase!ja sam uvek želeo da imam pravog pravcatog medu za ljubimca
ili bar slonče
Mačka, kao član grupe, sem što dobija hranu, kad odraste takodje donosi hranu grupi.Pa ljubav najjace vezuje
Ali...neprocenjivo![]()
Ja planiram da sledeći put umesto hrčka uzmem pacova.Meni donela pacova![]()
A, ja jedem pacove, verovatno... Po toj logici..Mačka, kao član grupe, sem što dobija hranu, kad odraste takodje donosi hranu grupi.
Pikavac ti je donela jer si pušač.
Baš lepo, pa kad mu staviš povodac i izvedeš u šetnju, milina jedna.. Pa kad se šćućuri gostima u krilo i počne fino da prede, fantazijaJa planiram da sledeći put umesto hrčka uzmem pacova.
Bije ih loša reputacija kao gavrana ili crnu mačku pa čak ni akademski gradjani ne znaju šta da rade ako im crna mačka predje put...
Mislim ljudi su...
Elem, pacov je nevidjen ortak, tako kažu svi koji su ga imali.
Uvek raspoložen za zezanje, maženje, uvek uz gazdu ili pored.
Zeznuo je i psa i mačku i zeca po tom pitanju.

Doneće ona i goluba, ama sve što sama ume "da zaradi" i donese iz ljubavi i poštovanja.A, ja jedem pacove, verovatno... Po toj logici..