Kafić Kafana kod smrznutog eskima - Knjiški moljac XXXVI

• Začetnik teme Začetnik teme Senna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ja bih ali mi zecevi i veverice pobegli :lol:
Pa ljubav najjace vezuje❤️
Mozda nemas "vremena" realno da im se posvetis.
...a mozda si se stekao za hranu i trazio im poklone za uzvrat...? :lol: :mrgreen:
Meni je jedna macka svake veceri donosila po glistu kao poklon( bilo je kisno u tom periodu).Jedne veceri nije mogla da je nadje,pa mi je donela pikavac( to je nasla):zcepanje:
Ali...neprocenjivo🤩

...a mozda si se stekao za hranu i trazio im poklone za uzvrat...? :lol: :mrgreen:
Meni je jedna macka svake veceri donosila po glistu kao poklon( bilo je kisno u tom periodu).Jedne veceri nije mogla da je nadje,pa mi je donela pikavac( to je nasla):zcepanje:
Ali...neprocenjivo🤩

Iz nekog razloga su me pojedine mačke volele kao i zeke koje sam cuvao.
Za macke mi nikada nije bilo jasno zasto mi se umiljavaju.

Ali...neprocenjivo🤩
Meni donela pacova :dash:

Ali...neprocenjivo🤩
Mačka, kao član grupe, sem što dobija hranu, kad odraste takodje donosi hranu grupi.
Pikavac ti je donela jer si pušač.

Meni donela pacova :dash:
Ja planiram da sledeći put umesto hrčka uzmem pacova.
Bije ih loša reputacija kao gavrana ili crnu mačku pa čak ni akademski gradjani ne znaju šta da rade ako im crna mačka predje put...

Mislim ljudi su...

Elem, pacov je nevidjen ortak, tako kažu svi koji su ga imali.
Uvek raspoložen za zezanje, maženje, uvek uz gazdu ili pored.
Zeznuo je i psa i mačku i zeca po tom pitanju.

Ja planiram da sledeći put umesto hrčka uzmem pacova.
Bije ih loša reputacija kao gavrana ili crnu mačku pa čak ni akademski gradjani ne znaju šta da rade ako im crna mačka predje put...

Mislim ljudi su...

Elem, pacov je nevidjen ortak, tako kažu svi koji su ga imali.
Uvek raspoložen za zezanje, maženje, uvek uz gazdu ili pored.
Zeznuo je i psa i mačku i zeca po tom pitanju.
Baš lepo, pa kad mu staviš povodac i izvedeš u šetnju, milina jedna.. Pa kad se šćućuri gostima u krilo i počne fino da prede, fantazija :zaljubljena:

A, ja jedem pacove, verovatno... Po toj logici..
Doneće ona i goluba, ama sve što sama ume "da zaradi" i donese iz ljubavi i poštovanja.

E sad, mačku možeš jako jednostavno da odvratiš od toga.
Sledeći put kad donese nešto a ti na njene oči to ljutito baci što dalje.
Neko će reći da si je dresirala ali je istina da si je uvredila do kraja života.
Ni čašu vode ti više doneti neće.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back