- Poruka
- 201.292
Ako nema krompirić na palcu, ne priznajem.Ti si baš zagledao.A šav kakav je?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako nema krompirić na palcu, ne priznajem.Ti si baš zagledao.A šav kakav je?
Frket klotTi si baš zagledao.A šav kakav je?
Samo moderatori mogu da muvaju supermoderatore!Idealno, aj dođi na kafu.![]()
Samo moderatori mogu da muvaju supermoderatore!![]()
Sav si nekim rečima imaš neko uniformisano lice policiju.. neka osoba te gleda što nešto radiš sa drugom osobom.. aj čik ubodi želju.Upravo popio.
Pogledajte prilog 1795838
Koji si ti nama amater.Samo moderatori mogu da muvaju supermoderatore!![]()
Na internom.. ne znate vi.gde to piše?
i ja to videlaSavi su nekim rečima imaš neko uniformisano lice policiju.. neka osoba te gleda što nešto radiš sa drugom osobom.. aj čik ubodi želju.
Želje ubadam samo forumašicama, ti iš.Savi su nekim rečima imaš neko uniformisano lice policiju.. neka osoba te gleda što nešto radiš sa drugom osobom.. aj čik ubodi želju.
Super, ja videla crvenu šoljui ja to videla![]()
ma idi.. izvadi slamčicu da vidim šta nama piše.i ja to videla![]()
Koji si ti ravnozemljaš.Super, ja videla crvenu šolju
kako ćemo znati jel to važi za tebe ili mene?ma idi.. izvadi slamčicu da vidim šta nama piše.
dobro je dok vidiš samo šolje od kafeSuper, ja videla crvenu šolju
Msm, mogu ja i da izmišljam, kao tiKoji si ti ravnozemljaš.![]()
To nam je zajednička šolja. I treba posle da bude i zajednička želja.kako ćemo znati jel to važi za tebe ili mene?
Neka i bele čarape su ok.Msm, mogu ja i da izmišljam, kao ti
Ako počnem patuljke i vilenjake..dobro je dok vidiš samo šolje od kafe![]()
teško ćemo se dogovoriti, sem ako i ti ne želiš da deda mraz donese iguanu.To nam je zajednička šolja. I treba posle da bude i zajednička želja.
Bromazepam 3mg jedna ujutru jedna uvece..Ako počnem patuljke i vilenjake..
pih ja želim da nam betmen donese iguanu.teško ćemo se dogovoriti, sem ako i ti ne želiš da deda mraz donese iguanu.![]()
Ma, begaj, pa da utripujem kako zmaj čuva frižiderBromazepam 3mg jedna ujutru jedna uvece..