Shadow_woman
Veoma poznat
- Poruka
- 14.446
Nogom sam otvorila vrata, jer sam nosila tortu na sprat, a on pita jel sam donela tanjire 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Slabo će on bakšiša zaraditi, pravo da ti kažem.Nogom sam otvorila vrata, jer sam nosila tortu na sprat, a on pita jel sam donela tanjire![]()

Ja to stvarno ne mogu da razumem. Ta terasa pripada njegovom stanu. Može da radi na njoj šta hoćeZgrada mog brata u Budimpešti prepuna seronja- ne smeš da pušiš na rođenoj terasi
Ne može jer tobože dim ulazi drugim ljudima u stanoveJa to stvarno ne mogu da razumem. Ta terasa pripada njegovom stanu. Može da radi na njoj šta hoće
Tako je! Može vješati novogodišnje ukrase, cd-ove, alu-foliju, biber.. Što da ne!Ja to stvarno ne mogu da razumem. Ta terasa pripada njegovom stanu. Može da radi na njoj šta hoće

Pa mene bi izbacili iz države a ne zgrade da tamo živimTako je! Može vješati novogodišnje ukrase, cd-ove, alu-foliju, biber.. Što da ne!![]()

nek zatvore vrata od terase i prozore ako im smetaNe može jer tobože dim ulazi drugim ljudima u stanove
On se složio sa predlogom, pa sad silazi na ulicu da puši, ako, tako mu i treba
To bih im i ja reklanek zatvore vrata od terase i prozore ako im smeta
I jednako hladna. Čekaj, odakle ti duša?Moja dusa je ogromna ko Sibir![]()
Pozdrav sa glečera...to ja sanjam

srećan vam petak!KratkoKolko potrajao brak?

To je jezivo koliko su ljudima isprali mozak da ne puse, bukvalno svuda.Ne može jer tobože dim ulazi drugim ljudima u stanove
On se složio sa predlogom, pa sad silazi na ulicu da puši, ako, tako mu i treba

Чекај да једном отворим веселу винарију у наставку неком овде,кад крену тамбураши,кад почну трубачи,бенд,рок музика,народњаци правиSlabo će on bakšiša zaraditi, pravo da ti kažem.![]()

Још нисам чула да је неко умро од природног дуванаTo je jezivo koliko su ljudima isprali mozak da ne puse, bukvalno svuda.
Индустријске цигарете јер има написано шта све садрже а на паковањима су језива упозорења,такође на омоту упозорење на болести.Ал' нервоза кад доака то се догоди,бацање пара на ништа - плаше ме пушачи,ако нема пакле цигара чудни су,лупају вратима,вичу,дрхте,гледају у једну тачку.Ono kad su pusili i u porodilistima, imali su bar cist vazduh, vodu i hranu. Nemojte cigarete, to je najvece zlo! Al zato cemo da vas trujemo na sve druge nacine![]()