Добро јутро.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Treba podići cene tog otrova toliko da samo mali broj ljudi može da truje sve oko sebe. I kazne da budu paprene ako neko puši gde ne sme.To je jezivo koliko su ljudima isprali mozak da ne puse, bukvalno svuda.
Ono kad su pusili i u porodilistima, imali su bar cist vazduh, vodu i hranu. Nemojte cigarete, to je najvece zlo! Al zato cemo da vas trujemo na sve druge nacine![]()
Nisam im bas drzala svecuali slatko?

Jel vozis ti auto?Treba podići cene tog otrova toliko da samo mali broj ljudi može da truje sve oko sebe. I kazne da budu paprene ako neko puši gde ne sme.

može i obrnuto, svet je toliki da ne moraš da budeš u blizini nepušača koji ti stalno zvocaju, nego odeš lepo na pusto ostrvo i pušiš na miru niko ti ne ke.njaToliko je svet, uopste ne moras da sedis, stojis, dises pored pusaca
dobrosmo ti?Jutro svima
Kakoste
Pa trudim se da ne budemmože i obrnuto, svet je toliki da ne moraš da budeš u blizini nepušača koji ti stalno zvocaju, nego odeš lepo na pusto ostrvo i pušiš na miru niko ti ne ke.nja

@PerfectOne ajde sedaj za sto, stize s raznja, hrskava korica i tako to![]()

Ne dimim u stanu, dakle ok sam sa terasama.kod mene na terasi uvek ime lokacija za goste-pusace i pusacice
zato krecim zidove jednom u 10 godina za razliku od njihovih cumeza

Ooo sto godina, nema te ko seksa, si ziva?zdravo svima redom![]()

Živa i neposlušna hahaOoo sto godina, nema te ko seksa, si ziva?![]()
Ne bila vam u kozi u Bg..kod nas jos i nije strasno peske, bajsom, ali sta kad u Bg neko zivi i radi na razlicitim krajevima grada.i sad je goruće pitanje
nekako smo stigli na poso ali kako ćemo nazad?

Malko sam smrsalaŽiva i neposlušna haha
desibre ti ne mogu da te preepoznam.
sve ok?

šta bih dala za trotinetNe bila vam u kozi u Bg..kod nas jos i nije strasno peske, bajsom, ali sta kad u Bg neko zivi i radi na razlicitim krajevima grada.
Idete trotinetima, priznajte![]()
pozitivna geografija,Malko sam smrsala
Dobro je
u proseku ste na istompozitivna geografija,
ja sam se malko ugojila što je takođe dobra vest
Primetila sam da nesvakidasnje sutuacije razvijaju kreativnost.šta bih dala za trotinet
makar za rolere...
nego stanujem na jednom brdu
radim na trećem brdu od sunca
i tako je teško staviti noge u pogon preko svih tih brda

u proseku ste na istom

a šta ste sad?da stanlio i olio su u proseku jedna zgodna osoba.
ne znaš ti nas dve kad smo mačkebile![]()