gost 413453
Buduća legenda
- Poruka
- 25.500
Krivljenje astrologije je pola zdravljaMislim da su kod meni "krivi" Uran i Merkur, to mi Agi reče, ali i Neptun ima uticaja.
Imamo isti podznak.
Ne otkrivam ni ja previše toga.

Znam

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Krivljenje astrologije je pola zdravljaMislim da su kod meni "krivi" Uran i Merkur, to mi Agi reče, ali i Neptun ima uticaja.
Imamo isti podznak.
Ne otkrivam ni ja previše toga.

Neko mora biti kriv.Krivljenje astrologije je pola zdravlja![]()
Znam![]()

ja nem pojma sta sam u horoskopu![]()
Ček da bacim pasulj, možda pogodim.
Ti si beše neka vodena živuljka, ako se ne varam.

Ajkula.Citas mi misli
Pogodi koja
delfin, orka kit, krokodil ili nesto trece![]()
Živio Fejs
Kako si ti Doc?
Hvala na pitanju, mladi gospodine, fenomenalno sam.Hvala na pitanju odlicno
A kod vas mlada damo![]()

Hvala.Samo da vas pozdravim, nisam za komunikaciju, spava mi se al sam dobro
![]()

E pa sad se ne secam sta sam sanjala ovde prvu noc, jedno sto se kroz maglu secam je da je @Truman bio u snu i bio je nesto tuzan..
auuu, TT moja prijateljica je bila u pravu sa onim tumacenjem koje sam ti poslalaЕ, ја ноћас опет имао један ( упозоравајући сан ) везан за древна знања.
иде овако: налазим се у великој библиотеци са огромним полицама и велики прашњавим књигама. Међутим, између тих полица је велики размак с дубоком водом коју морам да препливам. Притом књиге су на вишим нивоима тако да нису угрожене. Оно што је проблем је што у тој води плива нека отровна змијурина која је већ убила пар људи. Мене за сада не дира, али осећам ризик.
Ова змија би била еквивалент псу који је лајао на мене из књижаре у замраченом граду Земуну.