Kafana Kod Lude Metalke

Vasi omiljeni podzar(ovi) metala?

• Heavy metal

glasova: 3 25,0%
  • Thrash metal

glasova: 1 8,3%
  • Glam metal

glasova: 0 0,0%
  • Folk metal

• Progressive metal

glasova: 2 16,7%
  • Industrial metal

• Doom metal

• Death metal

• Black metal

• Gothic metal

• Speed metal

• Viking metal

• Ukupno glasova
    12
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Али занимљиво да мене не дира змија. Но опет, ако нема опасности за мене зашто бих је онда уопште сањао. Е сад, питање је на шта се ово тачно односи. Да ли на тарот ( у шта чисто сумњам ) или на ствари попут ове књиге коју је Диазепам окачила...или можда нешто треће.

Али занимљиво да мене не дира змија. Но опет, ако нема опасности за мене зашто бих је онда уопште сањао. Е сад, питање је на шта се ово тачно односи. Да ли на тарот ( у шта чисто сумњам ) или на ствари попут ове књиге коју је Диазепам окачила...или можда нешто треће.
od Tarota zasigurno ne moze ništa da ti bude
Dii sam ja preporučila tu knjigu, čuvena je
Mislim da je nešto trece što sam najbolje znaš o čemu se radi

Ту Бардемову књигу у издању Езотерије и ја имам на полици, за сада нетакнуту.
Не знам шта би треће могло да буде заиста. Раније сам имао лепе снове да сам у кући предака и да ми се нуде разне древне књиге...без било какве опасности. У последње време се то променило. Питаћу оног Амера.

Ту Бардемову књигу у издању Езотерије и ја имам на полици, за сада нетакнуту.
Не знам шта би треће могло да буде заиста. Раније сам имао лепе снове да сам у кући предака и да ми се нуде разне древне књиге...без било какве опасности. У последње време се то променило. Питаћу оног Амера.
možda se ne odnosi bukvalno na knjige
Nego na odredena znanja koje te knjige simbolišu
Iskreno, mislim da malo više treba da se oslanjaš na sopstveni unutrašnji glas
Da gajiš i razviješ tu sposobnost

Наравно, односи се на знања која се налазе у књигама...што физичким што духовним типа хронике акаше. Можда чачкам тамо где ми није дато, типа везано за ванземаљце, порекло лоше карме срба исл.

Наравно, односи се на знања која се налазе у књигама...што физичким што духовним типа хронике акаше. Можда чачкам тамо где ми није дато, типа везано за ванземаљце, порекло лоше карме срба исл.
to nije lose, nego čisto gubljenje vremnena i energije
Treba se baviti sobom i raditi na sebi
Na tvoj život utiče tvoja lična karma i tvoji postupci i odluke a ne vanzemljaci i kolektivna karma

Мислим да утиче и колективан...у смислу да смо део овог друштва. Али пробаћу да променим приступ, да се не бакћем више националним проблемима и ванземаљским ентитетима већ својом кармом/судбином. Па да видимо, хоће ли ми снови нешто друго поручити.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back