Kafana Kod Lude Metalke

Vasi omiljeni podzar(ovi) metala?

• Heavy metal

glasova: 3 25,0%
  • Thrash metal

glasova: 1 8,3%
  • Glam metal

glasova: 0 0,0%
  • Folk metal

• Progressive metal

glasova: 2 16,7%
  • Industrial metal

• Doom metal

• Death metal

• Black metal

• Gothic metal

• Speed metal

• Viking metal

• Ukupno glasova
    12
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja ne mogu bez neta
Samo vama izgleda ko da nisam prisutna na odmoru jer svo slobodno vreme provedem ovde, inace sam se danas nastala debelo svasta obisla i isla po plicaku jer je voda jos preladna za kupanje:zplez:
Trebala bi barem dva-tri dana bez neta, čisto da vidiš kako je. :tongue2:
Iskoristi taj odmor pametno, mislim jesi perverznjakinja il nisi? :mrgreen:

563088

Dobro jutro.

Zapamtih ovaj san.

Jedan veliki restoran, u samoj sredini u dva niza poređani stolovi. U trećem redu u jednoj liniji po dva spojena stola.
U polutami u sva četri ugla po jedan sto sa četri stolice. za ta četri stola nazirem osobe, nzm da li su mrtvi ili živi, jedva im se naziru lica.
U drugom redu na sredini stola je deda, stoji, drži čašu vina u ruci, čuju se ovacije. Sinovi sede svaki sa jedne strane.
Za tim stolom su sve muški i svi su pokojni.
Za prvim stolovima u nizu, sede ženske, u sredini je baba, sa desne strane najmlađa ćerka, osmehuje se i gleda me i klima glavom.I ovde su sve pokojnice.
Tu je i jedan prozor, vidi se svetlost kroz njega i vide se Sunce i Mesec, Sunce je za nekih 45stepeni višlje od Meseca.
Tu je i jedna velika slika, pejsaž neki, nalazi se preko celog zida sa strane, suprotno od vrata.

U ovom trećem redu na sredini, dva spojena stola, sedim ja i još neki meni dragi ljudi, svi živi naravno, nešto pričamo i usput nazdravljamo mom dedi. i za drugim stolovima sede osobe koje su žive ali ne pričaju sa nama koji smo na sredini, međusobno pričaju čak i dobacuju jedni drugima, ali opet naglašavam sa nama na sredini ne pričaju, neko sa leve strane od nas je dobacio nekom sa desne strane, ne raspoznajem sva lica, ali sam sigurna da ih poznajem.

Atmosfera je vrlo vesela.
Malo, malo pa neko od pokojnika nazdravi dedi, on svo vreme stoji i pije iz one čaše, čaša je svo vreme puna kao da uopšte nije pio, a lepo se vidi da svaki put otpije po gutljaj dva kad mu neko nazdravi.
Mi koji smo živi samo podižemo čaše sa pićem, koliko mogu da vidim,
sumljiva mi jedna muška osoba koja sedi bliže jednom od onih stolova u polumraku, poznato mi je lice, ali ga ne prepoznajem u potpunosti, čini mi se da je on otpio gutljaj ili dva, ili da je svo vreme pio sa mrtvima.
Videla sam i tatu, sedi malo dalje od dede.
Druga mama mi je bila okrenuta leđima ali se par puta okrenula i gledala me i pružala ruku na način koji je uvek radila kad je htela da kaže, polako smireno.

U jednom momentu čujem da neko kaže:
U ovakvim prilikama sedimo odvojeni, inače smo zajedno.:eek:

Tad sam se probudila.

Dobro jutro.

Zapamtih ovaj san.

Jedan veliki restoran, u samoj sredini u dva niza poređani stolovi. U trećem redu u jednoj liniji po dva spojena stola.
U polutami u sva četri ugla po jedan sto sa četri stolice. za ta četri stola nazirem osobe, nzm da li su mrtvi ili živi, jedva im se naziru lica.
U drugom redu na sredini stola je deda, stoji, drži čašu vina u ruci, čuju se ovacije. Sinovi sede svaki sa jedne strane.
Za tim stolom su sve muški i svi su pokojni.
Za prvim stolovima u nizu, sede ženske, u sredini je baba, sa desne strane najmlađa ćerka, osmehuje se i gleda me i klima glavom.I ovde su sve pokojnice.
Tu je i jedan prozor, vidi se svetlost kroz njega i vide se Sunce i Mesec, Sunce je za nekih 45stepeni višlje od Meseca.
Tu je i jedna velika slika, pejsaž neki, nalazi se preko celog zida sa strane, suprotno od vrata.

U ovom trećem redu na sredini, dva spojena stola, sedim ja i još neki meni dragi ljudi, svi živi naravno, nešto pričamo i usput nazdravljamo mom dedi. i za drugim stolovima sede osobe koje su žive ali ne pričaju sa nama koji smo na sredini, međusobno pričaju čak i dobacuju jedni drugima, ali opet naglašavam sa nama na sredini ne pričaju, neko sa leve strane od nas je dobacio nekom sa desne strane, ne raspoznajem sva lica, ali sam sigurna da ih poznajem.

Atmosfera je vrlo vesela.
Malo, malo pa neko od pokojnika nazdravi dedi, on svo vreme stoji i pije iz one čaše, čaša je svo vreme puna kao da uopšte nije pio, a lepo se vidi da svaki put otpije po gutljaj dva kad mu neko nazdravi.
Mi koji smo živi samo podižemo čaše sa pićem, koliko mogu da vidim,
sumljiva mi jedna muška osoba koja sedi bliže jednom od onih stolova u polumraku, poznato mi je lice, ali ga ne prepoznajem u potpunosti, čini mi se da je on otpio gutljaj ili dva, ili da je svo vreme pio sa mrtvima.
Videla sam i tatu, sedi malo dalje od dede.
Druga mama mi je bila okrenuta leđima ali se par puta okrenula i gledala me i pružala ruku na način koji je uvek radila kad je htela da kaže, polako smireno.

U jednom momentu čujem da neko kaže:
U ovakvim prilikama sedimo odvojeni, inače smo zajedno.:eek:

Tad sam se probudila.
Bro jutro svete
Tobejarabi! Ovo je najintelektualniji san ikad
U smislu slozen i smislen na tako tajnovit nacin :D
Mada, svaki san je smislen ali nasoj svesti nije uvek.. Nem pojma sta bih rekla
Inace, ja sam cula neko verovanje da prvo vece kad prespavas u tudjem krevetu ono sto si tad sanjao ostvarice se
E pa, meni se uvek ostavrilo. Jos pre nego sto sam saznala za to verovanje uvek kad sam spavala prvu noc u ne-mom krevetu to se ostvarilo
Samo nikad ne u bukvalnom smislu ko u snu.. Ali ne bih mogla ni davati primere sta je bilo jer su sve bas privatne stvari
E pa sad se ne secam sta sam sanjala ovde prvu noc, jedno sto se kroz maglu secam je da je @Truman bio u snu i bio je nesto tuzan..

Bro jutro svete
Tobejarabi! Ovo je najintelektualniji san ikad
U smislu slozen i smislen na tako tajnovit nacin :D
Mada, svaki san je smislen ali nasoj svesti nije uvek.. Nem pojma sta bih rekla
Inace, ja sam cula neko verovanje da prvo vece kad prespavas u tudjem krevetu ono sto si tad sanjao ostvarice se
E pa, meni se uvek ostavrilo. Jos pre nego sto sam saznala za to verovanje uvek kad sam spavala prvu noc u ne-mom krevetu to se ostvarilo
Samo nikad ne u bukvalnom smislu ko u snu.. Ali ne bih mogla ni davati primere sta je bilo jer su sve bas privatne stvari
E pa sad se ne secam sta sam sanjala ovde prvu noc, jedno sto se kroz maglu secam je da je @Truman bio u snu i bio je nesto tuzan..
Meni jedan deo sna vrlo jasan.
Deda je rođen na današnji dan.
Uvek je slavio rođendan, što u krugu porodice, što u omiljenoj mu kafani.

Sinoć dok sam se vraćala kući, setila sam se da je dedi rođendan i glasno mu čestitala, neki čovek je u tom momentu prošao pored mene na biciklu, ko zna kako sam mu delovala tad. :)
onako u 1h ujutro sa sve slušalicama.

Danas je i veliki praznik.

Meni jedan deo sna vrlo jasan.
Deda je rođen na današnji dan.
Uvek je slavio rođendan, što u krugu porodice, što u omiljenoj mu kafani.

Sinoć dok sam se vraćala kući, setila sam se da je dedi rođendan i glasno mu čestitala, neki čovek je u tom momentu prošao pored mene na biciklu, ko zna kako sam mu delovala tad. :)
onako u 1h ujutro sa sve slušalicama.

Danas je i veliki praznik.
Au, svidja mi se kako imas bister um za takve stvari.. Kod mene je to vise Neptunovski u oblacima mi mozak ne mogu na javi nista da razaznam samo u snovima mi proradi um :lol:
E kad smo kod toga, jedna puka slucajnost je bila u busu, broj mog sedista je sasvim slucajno bio 11. :confused:
A broj majcinog je 12.
Majku uhodi 12 a mene 11
Nista posebno..
Kafa za dame... :)

5c99786293172b2e966208c6577f2e5c.jpg
E taman sam ustala, hvala :cmok2:
Nego rece ti bese da te vise radi podznak, pa sta si u podznaku? Astrolog u meni ne moze da zivi bez tih informacija :zcepanje:

Au, svidja mi se kako imas bister um za takve stvari.. Kod mene je to vise Neptunovski u oblacima mi mozak ne mogu na javi nista da razaznam samo u snovima mi proradi um :lol:
E kad smo kod toga, jedna puka slucajnost je bila u busu, broj mog sedista je sasvim slucajno bio 11. :confused:
A broj majcinog je 12.
Majku uhodi 12 a mene 11
Nista posebno..

E taman sam ustala, hvala :cmok2:
Nego rece ti bese da te vise radi podznak, pa sta si u podznaku? Astrolog u meni ne moze da zivi bez tih informacija :zcepanje:

Mislim da su kod meni "krivi" Uran i Merkur, to mi Agi reče, ali i Neptun ima uticaja.
Moze, svi ih znaju ovde rekla bih :D
Ja sam Vaga/Lav a tetka Agi Strelac/Jarac
Verujes u Astrologiju?

Imamo isti podznak. :heart:
Inace razumem potrebu da krijes neke informacije o sebi ovde, ja sam veliki triper sto se toga tice i brdo stvari o sebi ovde panicno krijem..

Ne otkrivam ni ja previše toga.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back