Kafana Kod Lude Metalke

Vasi omiljeni podzar(ovi) metala?

• Heavy metal

glasova: 3 25,0%
  • Thrash metal

glasova: 1 8,3%
  • Glam metal

glasova: 0 0,0%
  • Folk metal

• Progressive metal

glasova: 2 16,7%
  • Industrial metal

• Doom metal

• Death metal

• Black metal

• Gothic metal

• Speed metal

• Viking metal

• Ukupno glasova
    12
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo da vas pozdravim, nisam za komunikaciju, spava mi se al sam dobro
funny-coffee-quote-and-saying-100-best-for-vector-23004340.jpg

Za Sumi jedna priča
Odemo ja i onaj moj na more
I već prve noći ja sanjam neke ljude koji su preminuli
Rekoh, okej....

Sutra dan druge mrtve sanjam
Treći dan isto....
U svakom slučaju, posle deset dana svakodnevnog sanjanja mrtvih, ja sam već bila na ivici nervnog sloma
Sanjala sam sve ljude koji su umrli a ja ih znam
A u pitanju je bilo nešto krajnje zemaljsko
Odmah pored kuce gde smo odseli je bila ogromna trafo stanica za celo mesto
To je JEZIVO ZRAČENJE KOJE SE KOD MENE ODRAZILO NA PSIHU
kako smo se vratili kući, snovi su prestali
POENTA JE BILA DA SU ME ONI OPOMINJALI DA SE ŠTO PRE SKLONIM SA TOG MESTA

E pa sad se ne secam sta sam sanjala ovde prvu noc, jedno sto se kroz maglu secam je da je @Truman bio u snu i bio je nesto tuzan..

Е, ја ноћас опет имао један ( упозоравајући сан ) везан за древна знања.
иде овако: налазим се у великој библиотеци са огромним полицама и велики прашњавим књигама. Међутим, између тих полица је велики размак с дубоком водом коју морам да препливам. Притом књиге су на вишим нивоима тако да нису угрожене. Оно што је проблем је што у тој води плива нека отровна змијурина која је већ убила пар људи. Мене за сада не дира, али осећам ризик.
Ова змија би била еквивалент псу који је лајао на мене из књижаре у замраченом граду Земуну.

uu matori nahebo si..to ti pluton u kući konjukcije vodolije poručuje da treba da batališ preskordiciju natalne fantazmagorije enigmatske čavke..naime,još je pokojan gurdjiev lepo rekao da treće oko,posebno ako se ukalemi sa ljubičastom čakrom u egzaktno 16:33 u prvi četvrtak prestupne godine,može da izazove naizgled nesuvisla,a zapravo vrlo vrlo simbolična i značajna jata snova koja raspiruju podvarak prdenja egipatske disjunkcije..
tako da ukratko ono što ti taj san poručuje jeste da je savršeno nebitno šta ti ili bilo ko sanja jer su snovi samo nasumična povraćanja mozga i nemaju nikakve veze ni sačim a kamoli da predvidjaju budućnost,pokazuju ti kojaš biti reinkarnacija,šta si bio u pretprošlom životu i slične baljezgarije..eto to taj san znači..e sad..ja se stim nebi šalio i poslušo bi savet..deluje mi logično..nzm sad,nisam toliiko stručan,pročito sam samo enciklopediju čuvenog mesopotamskog vrača i tarot majstora Šarlatanijusa Šarlatanijarelija ali i to je dovoljno da se ipak pomalo razumem u ove,nadasve dubokoumne i inteligentne stvari..

Е, ја ноћас опет имао један ( упозоравајући сан ) везан за древна знања.
иде овако: налазим се у великој библиотеци са огромним полицама и велики прашњавим књигама. Међутим, између тих полица је велики размак с дубоком водом коју морам да препливам. Притом књиге су на вишим нивоима тако да нису угрожене. Оно што је проблем је што у тој води плива нека отровна змијурина која је већ убила пар људи. Мене за сада не дира, али осећам ризик.
Ова змија би била еквивалент псу који је лајао на мене из књижаре у замраченом граду Земуну.
auuu, TT moja prijateljica je bila u pravu sa onim tumacenjem koje sam ti poslala

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back