gost 15307
Legenda
- Poruka
- 56.060
Mada, Mr Sal, uprkos enormnim kolicinama sis...ovaj, alkohola je uvek budan i na strazi ...ewo i primer...
![]()
aj popi jos jednu - mozda se udovstruce rofl rofl
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mada, Mr Sal, uprkos enormnim kolicinama sis...ovaj, alkohola je uvek budan i na strazi ...ewo i primer...
![]()
Vide ste li obavestenje na vrhu. Al' ce teletabisi da se obraduju.

ma ko jos razmislja o njima...
aj Miss Suzan - probi led na novoj temi (please lol)
Mislis na onu novu tvoju temu? Izvini nisam videla. Ovo stoji ukljuceno a ja zevam okolo.
Evo sad cu!

Ove zenske clanice e druze samo iza ponoci, sto je jako indikativno u mom book-u...
Ne bi me cudilo da pred zoru uzjasu svoje metle ljute i odjezde svaka na svoju stranu..
Bolje da budem dobar s njima, oni teletabisi su mala maca za ovu posleponocnu sortu modernih, lepih i mocnih ...![]()

Znas ti, al da objasnim pre nego stave kljuc u katanac birtije....
Iza ponoci se okupljaju samo one crvenokose koje su onomad na lomaci spaljivalji.
buduci da je ovo moderno doba, iste predstavnice nightbreed-a nemaju vise ogromne nosurde sa pristevima dlakavim, nemaju crne sesire i nisu 1000 godina stare.
Umesto crne macke imaju MP3 plejer ....
Zato sam i postavio onu sliku, jer kontam da izgledaju tako.....![]()

Cudi me da vec nisi tamo...imamo birtiju, imamo birtiju i na engleskom...imamo veci izbor cuge, a nema teletabisa da smaraju.
mada, kada razmislim, nedostajace mi ono "intelektualno" prepucavanje sa najblistavijim predstavnicima blahbah force....![]()