Kafana kod knjiškog moljca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sal,dosadan si,jel ti ovo privatan blog,vec se prica da su zbog tebe banovani mnogi,cak sam bila prisutna kad su odredjeni likovi zvali krstaricu i trazili moderatore,ali veza sa njima je samo preko mail-a,elem da ti kazem ovi su za sada ozbiljni,koliko cujem hoce da idu u krstaricu da navataju moderatore,a pogotovu si im stao na zulj,te isto hoce tvoju lokaciju,prijateljsko upozorenje,meni si gotiva,al znas kakva je ovo zemlja,svasta se desava,pozdrav.Pocetne reci teksta su citirane,to je vec uzrecica u normalnim pricama,kad neko krene da smara,upotrebljavaju gore citirane reci.

sojka tica, ovo je KAFANA mesto gde se spamuje do besvesti. Baš si promašio/la temu u kojoj ćeš da opominješ nekoga zbog spama.
Sal,dosadan si... ...meni si gotiva...
Osim toga, odluči se da li je Sal on ili ona, ili imaš probleme oko rodova u srpskom jeziku. A može biti da misliš na Glpupu Sal, rofl...:lol:

Od kada se to članovi banuju zbog nekog drugog a ne zbog svojih prostakluka i kršenja pravila Krste? Kako može Sal biti kriv za to??? :?:

Čini se da nam se vratio/la neko od korisnika koji se prijavljuju samo da bi pisali glPuposti na Naučnoj Fantastici. :roll:

Zanimljivo da kada god uspem da svratim ovde zadnjih meseci, nadje se neka sveza poruka sa direktnim ili indirektnim pretnjama i/ili primedbama nasem uzvisenom idolu sale i zajebancije Salu.

Sa tolikim ofanzivama na Sala, a to traje vec skoro 2 godine on je jos uvek koliko vidim ziv i zdrav i lep kao i uvek ;-))
Gde li zavrsise svi ti agresivci ?

Sal da nemas ti pri sebi neki odevni predmet kao portal za tamne dimenzije gde ih trpas, kao ogrtac onog crnca u Marvelovom ''Cloak & Dagger''.

Pa gde si ti Endere, clovece? :):)
Dobrodosao nazad, skitnice... :):)

Sad malo o tim "pretnjama"

Ovako, dragi moji....
HHHAhahahahahhahahahhhHHAHHA ROFLROFLROFLROFL HahahhahHAHAHAhahaha.....

(Sal sada brise suze iz ociju, i dize se sa poda drzeci se za stomak)

Dragi moji banovani ili kako se vec nazivate...
Ako planirate teroristicko-ofanzivno dejstvo na moju malenkost, samo izvolite....

Ako toliko virtuelni shvatate ozbiljno (a vasu ozbiljnost sam snimio kroz vase postove) onda izvolite...
Samo napred...

HHHAHAHAHHAHAHAhahahahhahahaHAHAHHAH......:):):):)

Bogme, moracu zbrisati u Argentinu ili na Ural ... :):):):)
A i tamo ima net, sigurno ... :):):)

AAHAHAHAHAHAHAhhahahahaHAHA

Sal,dosadan si,jel ti ovo privatan blog,vec se prica da su zbog tebe banovani mnogi,cak sam bila prisutna kad su odredjeni likovi zvali krstaricu i trazili moderatore,ali veza sa njima je samo preko mail-a,elem da ti kazem ovi su za sada ozbiljni,koliko cujem hoce da idu u krstaricu da navataju moderatore,a pogotovu si im stao na zulj,te isto hoce tvoju lokaciju,prijateljsko upozorenje,meni si gotiva,al znas kakva je ovo zemlja,svasta se desava,pozdrav.Pocetne reci teksta su citirane,to je vec uzrecica u normalnim pricama,kad neko krene da smara,upotrebljavaju gore citirane reci.
A sta ti to znaci: "Hoce da idu u krstaricu da navataju moderatore" ??????

Ms SuzanK, ja mislim da ce oni sada da svoje teleblahbah snage da usmere u sajberspejs, da kroz isti udju u umove modova i narede im da me banuju.

Maravno, pre toga ce vrsiti pritisak na moj, ne bi li me naterali da napisem svoju adresu.

Zenskim teletabisima cu naravno i da siljnem na PP, ali uz uslov da ispunjavaju odredjene vremensko-tehnicke obline, pardon, osobine...

Ostali telepacenici znaju da nema boga da me taknu teletinom, tj telepatijom i zato jurisaju na modove,

Znaci, Hitmeni su tu, ali neznaju gde da krenu ....

Eto, Ms SuzanK, to bi ukratko znacilo "idu u krstaricu da nafataju modove"

Drugo znacenje, alternativno, te izjave ne bih da objasnjavam u prisustvu dame.
Jadni moderatori, mogu misliti kada horda u svakom smislu ugrozenih krene da ih "nafata"....brrrrrr, uzas.

30-kafana.jpg

Mada, Mr Sal, uprkos enormnim kolicinama sis...ovaj, alkohola je uvek budan i na strazi ...ewo i primer...:):):)

images

Imam ih na nisanu....

Ewo njihovih odreda za lov na Mr Sal-a.... :):):)

images

Ali nemogu mi nista jer sam jaci, a imam i svog ubacenog agenta tamo, koji mi u slobodno vreme pivo na onaj goreprikazani neobicni nacin donosi....naravno, na majici su oslikani teletabisi NAKON boja sa Mr Sal-om... :):):):)

tee_skeletub_ss_Lg.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back