Kafana kod knjiškog moljca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koji shit, da se raspravlja o ukidanju birtija irom foruma.
Pa sta misle, da ce im tako poseta porasti?

Ljudi su zeljni druzenja, pokraj tolikih strucnih diskusija....

Mislim, nakon mojih par izlaganja u raznim sci fi temama, toliko se oznojim da jedan "do daha" trenutak u bircuzu uz ladnu cugu i pokoju suplju bas lepo dojdu....

CCcccccc.....jos ako nam koknu kviz, ova tema ce da se pretvori u dzunglu, ko sto se trebao pretvoriti onaj grad u Aeon Flux-u....iz jednostavnog razloga.

Velike migracije stanovnistva i okorelih anti teletabis fightera.....:):):)

Znam da su ovakva mjesta veliko opterećenje za servere,
mnogo veće od ostatka foruma. Ako je to ono što im smeta,
neka iz njih lepo pobrišu sve postove starije od desetak dana.
Ionako to niko ne čita niti se vraća nazad.

Ova naša kafana ima oko 5500 poruka. Kad pogledam neke
druge teme i cijele podforume na Krstarici, pa ovo je sitnica.

Pa zato je kuli i skinut.
A nije problem u tome sto je velika tema,ova tema uopste nije velika,vec je stvar u tome sto Ivan (vlasnik) misli da za chat postoji Pricaonica i da forum nije mesto takve komunikacije...al videcemo...
A zakljucio sam da bi ovaj podforum morao malo da zivne...
Jel imate neke predloge?

Da tema zivne, treba nekoga ubiti.

Onda ce se procuti, i eto sviju ovde.
Ima da bude najpopularnija tema na krsti.

Samo je pitanje koga olesiti i oladiti, jerbo sumnjam da ce biti dobrovoljaca.

Predlazem da nasadimo kog teletabisa ovde, ugostimo ga lepo, nazderemo i nalijemo, obezbedimo par ruskinja i tako...
Naravno, divimo se njegovim teleblahbah supljima i onda ga iznenada roknemo.

Kada vuneni zalegne, ima da se procuje.
Onda ce da dojdu svi na mesto zlocina (dobrocinstva -teletabise rokati je lepa, zdrava i humana stvar)
i tema ce da zivne, birtija bude puna ko oko i sveta rec iskonskog sf-a da se propoveda masi nevernika... :):)

To bi ukratko bio moj predlog.

Iskreno razocaran sam,ocekivao sam malo ozbiljnije odgovore...
A sve se plashim da je upravo zbog tih naziva teletabis ovaj forum sve manje i manje posecen...Sal,bicu iskren,tvoj stav ume toliko cesto da odbije korisnika...neko dodje npr i postavi temu koju smo mi pre x god prezvakali,i bude istog trenutka napusen,i prozvan teletabisom...barem ja to tako vidim u poslednje vreme...treba dozvoliti korisnicima da malo slobodnije "teletabisu",ipak nemaju svi isti nivo znanja...ne pricamnaravno o "mistery man iz ljubovije" i vukodlacima...molim te nemoj ovo da shvatish lichno...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back