Kafana kod knjiškog moljca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Fuzbal je po meni zenskasta igra....
Mislim, samo se cmacu i fataju kad ga zavale, a oni sto ga prime (alo, alo...mislim na go, ne go onako go, nego onaj go...kad dobiju poen a ne recku iznad kreveta...)

znaci, oni sto prime go (poen) cmizdre ko cmizdre....

A za Kafku sam vam rekao, nije to fuzbaler, nego onaj mali kafedjija sto drzi lokalnu birtiju.
Ili sam mozda pogresio?

:):)

A ragbi? Jel misliš na evropski ili američki? Jel' to onaj sport - u ramena ubačene vješalice, a dole tijesno li ga skroji nane. A ono što nose i zovu lopta, nema blage veze s loptom. Lopta je okrugla. Ko ne vjeruje, nek se vrati u osnovnu školu.

mislim, naravno, na evropski ("engleski") rugby, mada ja najvolem kad juznoafrrikanci ili momci iz Samoe istrce na teren...ili australci...uf
ovo drugo je americki fudbal

ne gledam ja fudbal na tv, samo igram...
Prvi put sam prestao da gledam kad su banditi uveli LS da bi sprecili da ekipe iz siromasnih zemalja rano izbace velike klubove iz kup sistema i tako im izbiju veliku kintu iz dzepa.
A drugi put kad je Zidan prestao da igra.

А добро, може да се погледа ту и тамо, само у овом последњем колу се тачно видело колико фудбал у суштини не постоји... :/ Одрадиш за пар милиона, и то је то... :/

А Зизу је могао још да игра. :(

А добро, може да се погледа ту и тамо, само у овом последњем колу се тачно видело колико фудбал у суштини не постоји... :/ Одрадиш за пар милиона, и то је то... :/

А Зизу је могао још да игра. :(
Bice josh zizua mr miki, opusti se... ;-)

Pa koliko vise puta da renoviram?
Ovi sadasnji klinci su zaboravili kafansku kulturu, zaboravili instituciju kafane i zaboravili da je birtija alfa i omega sveg postojanja.

Stari znanci kafanisanja je porede sa crkvom.

Novi klinci furaju kafice, diskoteke, kojekakve barove i tako.

Gde li ide ovaj svet????

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back