Kafana kod knjiškog moljca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Thx, SuzanK, ali ces se nacekati na kiselu, nema.Samo deer beer...Pepeo tresi na pod, mi ovde ne drzimo do formalnosti, a ni higijene..to radi limeni, koji sada ima kao sto vidis MALFUNCTION.

Brzo cemo ga srediti cekicem...

Ubacio sam nove pacove i macke u gulas, stare povadio posto su tu vec vise od godinu dana i dolio vode i dodao testenine...samo da baci kljuc i pisem na tablu dnevni meni....hmmmm, pitam se da li je macke i pacove trebalo zaklati prvo..????:):):):)

Umalo da nam propadne birtija, ljudi....neko gladan?:):).

Hladno oruzje? Ma ne treba ti piksla...kao sto ces skontati, u nasoj birtiji svaki astal ima ugradjenu bezbolnu palicu ispod, u slucaju incidenata da se bezbolnom branis...:):)

Mastere, cek da se oladi pa cu uroniti ruku i povaditi testeninu....bojim se da me nece neki pacov ujesti, valjda se skuvao....:)

Uvodimo i novo jelo u meni -miniraznjice
Poslao sam limenog iza one pecenjare da sakuplja polovne cackalice iz kontejnera, ostalo je neke hrane na njima...to samo treba na neki oval lepo servirati i voila- mini raznjici a la card...:):):)

'Bar dan, kako je lepo što ima sve više SF fanova ovdI. :D
Limeni, turu za sve.
borracho.gif

:lol::lol: :twisted:

Pa moglo bi, nije da ne bi. Ako pogledaš novije računare (unutra) vidjećeš da su svuda nagurali neke cjevčice. Tim cijevima toplota se odvodi s jednog vrućeg mjesta (procesor, čipset, grafički procesor) na drugo, hladnije mjesto, automatski, bez utroška dodatne energije.
Zamisli sada te cjevčice, ali mnogo, mnogo veće, postavljene na Zemlju tako da se višak toplote prebacuje tamo gdje je manjak. U julu šaljemo višak toplote u Australiju i Južnu Ameriku a u januaru obrnemo smjer. Samo, ko će to da plati?

hm.. samo cevi da se instaliraju..
sitnica :D
evo ja cu da stedim vredno, najvrednije
i platicu jedan metar.. mozda i dva...

ma.. sve bi moglo da se organizuje...
no, ne znaju i nece... a steta...
bas bi bilo lepo da je sad 28 u hladu...
ko zna.. mozda jednog dana...

mada..
ako smisle teleport..
onda bi mogli (nekako:D)
da pakujemo nasu toplotu
i menjamo je za njihovu hladnocu
i obrnuto, u zavisnosti od godisnjeg doba...
simple as that...

bice da je meni sunce udarilo u vijuge..
nije ni cudo...
je l' ovo kafana neka? ima nesto 'ladno, a da nije pivo? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back