Kafana kod knjiškog moljca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To su ozbiljne teme o kojima se ne moze kvalitetno diskutovati bez par piva u stomaku. Ipak cenim da oci mogu da vide i nakon pada sekire jer se nervni put do oka ne prekida ( a i kad neko nedajboze shebe vrat, kicmu i sl, ostane nepokretan skroz al mu oci rade). I tako moz' da baci poslednji pogled na sebe.
Onda mozak pocne da odumire. E sad ja pitam vas, kojim redom odumiru funkcije mozga, koja informacija ostaje poslednja?

Ej, bre, šta je vama? Šta ste navalili na jadne glave pa ih sjeckate, odrubljujete i još tako skinute testirate? K'o da je to neki dio kompjutera.

Kad pomenuh. Konačno, nakon 36 sati, uspio sam ubaciti Vistu i sad surfam kroz IE7. Nevjerovatno. To je trebao biti posao od sat vremena (maksimalno).

Pod pretpostavkom da Formula ima tablice i projuri pored vas ( a vi vozite Yugića )..je l' vidite sta piše na njima ?
Prekid produžene moždine=trenutačna smrt.
E sad'...na mrežnjači ostane zabeleženo šta si poslednje video/la...ali u tom momentu ti ne gledaš u svoje telo...i pitanje je koliko je čovek svestan te poslednje sekunde.
Ovo poslednje sto je Garwor pitao -> treba zaviriti u neurologiju.Logocno, najpre "idu" delovi koji su slabije ishranjeni - krajnja periferija..ne znam tacno...al' mogu da potrazim. Konkretno, znam da se za 1 minut gubi 20% mozdane mase

Kad Genius napravi gaming interfejs izmedju glave i tela, ja cu nabaviti jedan i ugraditi ga, cim skinem drajvere sa neta.

Onda cu sam sebi diskonektovati glavu, staviti je kraj monitora i cerekati se sam sebi dok bluetooth-om iz vrata komandujem prstima da kuckaju post opisujuci vam sve u tancine...:):)

Secate li se one stare orionske:

O nemoj mi sipati više tog starog džanksa
ne, nemoj mi sipati tog starog džanksa
Jer glava će da mi puca, jezik da mi muca, oči će vatra da mi kljuca, a srce prestati da kuca
ma daj, sipaj mi još tog grešnog, starog džanksa

Upravo sam odgledao zadnju epizodu 3. sezone Galaktike.

Ljudi moji, kakav finis, tih zadnjih nekoliko minuta su za SF istoriju.

Viperi koji izlecu iz Galaktike uz muziku "All Along Watchtower" Boba Dilana, da se najezis.

Naravno sada treba gristi nokte do 4 sezone

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back