Kafana kod knjiškog moljca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako vi bullshitujete....

Kada se vrsi odstranjivanje glave polutupim predmetom, glava i dalje, sa suzama u ocima sa setom gleda svoje telo iz rotirajuceg/kotrljajuceg stanja, kontajuci u zadnjim sekundama svesti iste (dok ne iscuri sav alkohol iz krvi) kako vise nikada nece doziveti blazeni mamurluk, kako isto tako nikada nece impuls nervnog zavrsetka desne/leve ruke emitovatu u nju hladnocu i sigurni osecaj okrugle boce jelenka, kako nikada ispod cpu-a glave nece u talasima izlaziti rigoleto - cunami....i sve ostale lepe dusevno/fizicke stvari...samo mrak, pomrcina i nistavilo, da nepricam o blazenstvu nirvane, od par sekundi, u "onim momentima" ....

Mastere, mani se odsecanja nosioca CPU-a....:):):)

...Jedna od legendarnih epizoda D.Doga je o piscu koji prodaje dusu Mali (nije Mala u smislu malena,nego kao Maleus - Zlo i naopako 666999) da bi napisao najbolju pricu strave ikad...koja pocinje ubistvom protagoniste i njegovim neshvatanjem da je mrtav ... sve se zavrsi u *****-splateru,kao i obicno kod `Talijana,no nebitno - pojenta jeste da je od zabrane giljotiniranja tj. dekapitacije (mislim na Francusku,ne znam za Sudan i ostale ljudozdere) ostalo prilicno nerazjasnjeno jel ima sanse da vidis svoje telo iz zablje perspektive ili jok....Volt Dizni bi mozda mogao da da odgovor- al sam cuo da su se frizideri nesto razhebali u par navrata,,,

Mr Kaa, lepo te videti ponovo...
za dekapitaciju ja kontam da glavurda ipak vidi u nekom vremenskom roku sve oko sebe....nakon naravno odfikarenja iste.
Nema apsolutno nikakvih medicinskih razloga da glava ne funkcionise dok ne iscuri krv i ostalo iz nje...

Mada, jedva cekam post Miss Pix, koja bi mogla dati zavrsnu ove crne i mracne prepiske...:):)

Pikaaaaaaaaaaaaaax....jel ako mi odseces glavu - cu da se koprcam jos neko vreme & kazem zadnje reci i narucim pivo?
...Pade mi na pamet onaj stari o nekom sto je zglajzo kod Japanskog cara pa uzeli najboljeg samuraja da ga izdekapitulira...
...I namesti ovaj vrat na panj i ceka...ceka...ceka...& posle par minuta ispyzdi i pita,"oce li to vise?" - a ovaj samuraj mu onako stidljivo kaze - "pa, gotovo je - nego ako bi ste samo malo cimnuli glavom..."

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back