Sojo
sliko-stihoklepac
- Poruka
- 2.128
Da, krasuljak...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sramota me zbog pojedinih postova i količine malicioznosti koje sadrže.
.......
Logika je vrlo prosta: sredim stan, dođe mi komšinica i subjektivno proceni da je štrokav i da njenom tananom senzibilitetu ne odgovara da boravi tu. Ima dve opcije: da mi pomogne da sredim kako ona misli da treba, ili da me, prosto, zaobiđe u širokom luku. Sve sem toga je njen pokužaj da subjektivni osećaj proglasi opštevažećom istinom za koju su nadležne ozbiljnije institucije od nje.
Kako se ovog nisam setila...

E, daaa! Možda je od pohovanih tikvica, to sam danas jela.
), samo da te podsetim...Ne znam, sto mu gromova!
E, daaa! Možda je od pohovanih tikvica, to sam danas jela.
Probaj, pa javi![]()
Noro, kćeri (mogla sam da te rodim), samo da te podsetim...
Nismo mi ovde zbog tebe, već ti zbog nas...
Nemoj nas terati, znamo gde su vrata, tamo gde smo ušli...
Zamišljam te kao krhku plavušu, baš kao ovu malu na tvom avataru. Ne ide ti da budeš izbacivač. Priznaćeš da saradnik mnogo lepše zvuči.

Devojko, koji ti problem imaš?
Ovo te pitam kao čoveka, ne kao moderatora.
Hoćeš li jednom da se otkačiš od mene i da shvatiš da si ovde prva među jednakima. Bar sam se ja tako osećala dok sam bila to što ne smem da spomenem a da te ne ujedem za srce.
Nikad ti se ne bih obratila, da se ne osetim diskriminisanom kad god privirim na ovaj pdf, a kamo li ostavim neki post. Selektivnim brisanjem i ostavljanjem pojedinih postova izvučenih iz konteksta stvaraš sliku kakva tebi odgovara... Je l' ti ovo dedovina?
Mislila sam da je ova tema namenjena našim predlozima, sugestijama, žalbama, ali ne, ti si je preinačila u nešto što samo ti i još par sličnih razumete. Mi ostali kao da smo pali s Marsa.
Banuj me, biću ponosna na sebe... Preživela sam ja i groznije stvari u životu. Možda ćeš u svojim očima porasti još za neki centimetar...

..

Ovde je bolje mesto za ovakvo pitanje, nadam se da razumesPoceo sam nedavno pisati jedan blog sa kratkim pricama na temu anticke istorije. Opisujem bitne dogadjaje iz tog perioda iz uglova obicnih ljudi. E sada ono zbog cega jesam ovde jeste to sto mi trebaju kritike (bile one dobre ili lose) na temu mog pisanja. Da li dobro pisem, sta treba menjati, sta ne valja uopste itd...
Link bloga na kome pisem je u mom potpisu i unapred hvala!