Kafana kod knjiškog moljca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ако неко хоће да се игра песништва, тј заједничких радова, типа стих на стих, или строфа на строфу нек ми се јави. Добро је за обогаћивање стилског репертоара, а и забавно је :)

Naravno da možemo,samo da nam se vreme " poklopi". I duže ste tu ( persiram jer je terminal napisao :"čika") ovde vidim nedostaje nik čije mi se postavke svidjaju :Fjodor i Math....da li su još tu ili ovo vreme godišnjih odmora odvelo ih je sa ovog pdf -a?:)

Naravno da možemo,samo da nam se vreme " poklopi". I duže ste tu ( persiram jer je terminal napisao :"čika") ovde vidim nedostaje nik čije mi se postavke svidjaju :Fjodor i Math....da li su još tu ili ovo vreme godišnjih odmora odvelo ih je sa ovog pdf -a?:)

a pa nee, nije čika Dragče star, on je u stvari kobac, bež' od njega :sad2:

šalim se malo, off korsss :D

Mislila sam da je ovo mesto odredjeno za igru intelektualne mašte ,okrenute raskoši vedrine i paradoksu,sa osmehujućim tonovima a ne sa grubim.Ne nalazim na ovoj temi loše namere već duhovite igrarije,sa razasutim humorom.A slabija posećenost verujem da je i zbog ere godišnjih odmora.
Zato neka se okreće ovaj karusel u znaku užitka!

U prvi mah pomislila sam da su možda "Vragolaste priče",kad ono "Ljudska komedija" ali ne od slavnog Balzaka,nažalost!
Ne želim da polemišem,jer toliko netačnih tvrdnji od strane Rayele.Muzika sa Youtube,u skladu je sa postom moderatora,da se dozvoljava a da je u vezi sa književnošću.Bora Stanković i pesme iz njegova dela obogaćena glasom Staniše Stošića,ne može se nikako podvesti pod "klipove iz kupleraja".
Nikoga nisam ni hvalila ni kudila,ni jednu ružnu reč nisam upotrebila,samo sam iznela svoje mišljenje,koje nije čak ni u suprotnosti sa postom postavljača teme.
Očigledno je da se ovde radi o potpuno drugim stvarima,koje ne razumem.Kao što ne razumem zašto bi bilo strano da kažem da mi vrcavost komentara recimo nika Velebitdrema,najčešće izmame osmeh.Da su mi komentari nika :Direkt,Quentin,Nautilus,Coco-bil veoma dragoceni i da obogaćuju moja saaznanja.Da vedrina nika Krasuljak i ovde kao i na pdf-u žene naprosto pleni.Zar je greh napisati takav lični utisak?Zar je to razlog za bujicu reči koju ni na pijaci ne volim da čujem...Da li takvom upotrebom reči i kvalifikacijama pdf književnost može da se vine u neke druge lepše visine,ili to može sa predivnim postavkama u klubu pisaca,klub pesnika,na temama igre sastavi priču ili puno drugih veoma lepih tema,a da na ovoj temi i humor i opuštenija priča ponekad proveju kao blistave pahulje u lepom zimskom danu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back