Kafana kod knjiškog moljca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Voleo bih da kupim ćiriličnu tastaturu da sabitiram proevropske snage... :mrgreen:

Постоје много дивнији и ефикаснији начини саботирања тих снага. Мени је, рецимо, омиљени, исмевање, када почну да се фрљају енглеским речима, типа даунтаун, риспект, кул.. . мислећи да је то показатељ много великог образовања, знања, толеранције, свестраности, грађанске интелигенције... а ја кад чујем праснем у смех, а неретко и прднем, онако из срца.

Постоје много дивнији и ефикаснији начини саботирања тих снага. Мени је, рецимо, омиљени, исмевање, када почну да се фрљају енглеским речима, типа даунтаун, риспект, кул.. . мислећи да је то показатељ много великог образовања, знања, толеранције, свестраности, грађанске интелигенције... а ја кад чујем праснем у смех, а неретко и прднем, онако из срца.
Dešava se i meni da začinim diskusiju...:mrgreen:

e paz'te ovo...na jednom forumu, na nekoj temi o kosi, frizurama,
jedna cura piše:

"sama sebi sisam siske, i ne dam nikom drugom da mi to radi" :D

a jedan lik joj posle kaže:

daj mi adresu života ti, da ti pošaljem tastaturu sa Š, Đ, Č. Ć, Ž...
jer dok skontah o čemu se radi, taman htedoh da ti pošaljem pp da ti to ja radim sa 'siskama'

:hahaha:
I ja bik sisko siske...
Kh,kh...msm-kgh,czs i taj rad...;)

Ša tebi (meni)?:hahaha:
Idi Biljka...
Nas pet šest koji smo u ovoj skupštini navijali za slobodnije odnose i u književnoj reči i oko nje,
odigrali smo, u promenama na ovom pdf,epizodne i manje važne uloge...
Ja sam osvedočen u popriličnu inteligenciju i marketinško vizionarstvo administracije ovog sajta i
veruj,da sam kojim slučajem vlasnik ovog-njih ne bih menjao kad bi ih mogao zadržati...
Ali,znaš kako to ide...Da izvineš,dobri menađeri su ti kao cuke-idu za gazdama kud god oni...No,ima
izuzetak...Sledeći te dobre principe (da nema principa!:lol:),ne i u propast...:mrgreen:
(Pu,pu...;))
Promene su nekad veoma dobrodošle...I ja bih rado menjao sto dinara za dvesto evra...Bez i jedne...:per:

Idi Biljka...
Nas pet šest koji smo u ovoj skupštini navijali za slobodnije odnose i u književnoj reči i oko nje,
Ja sam osvedočen u popriličnu inteligenciju i marketinško vizionarstvo administracije ovog sajta i
veruj,da sam kojim slučajem vlasnik ovog-njih ne bih menjao kad bi ih mogao zadržati...
Ali,znaš kako to ide...Da izvineš,dobri menađeri su ti kao cuke-idu za gazdama kud god oni...No,ima
izuzetak...Sledeći te dobre principe (da nema principa!:lol:),ne i u propast...:mrgreen:
(Pu,pu...;))
Promene su nekad veoma dobrodošle...I ja bih rado menjao sto dinara za dvesto evra...Bez i jedne...:per:
Ne znam o cemu pričaš, nisam upucena u menadzerske i ostale odnose, samo primecujem da je dosta bivsih stalnih posetilaca napustilo forum, ili se sporadicno javlja. Nisam ja uputila nikakve kritike cak ni pomenula jos manje promenila "administraciju sajta".
Stavise, nikakvih problema dosad nisam imala, naprotiv!
O kakvim promenama pišeš?
Valjda se sloboda izrazavanja u granicama dozvoljenog podrazueva?

Poslednja izmena:
Idi Biljka...
(Pu,pu...;))
Vidim iz tvog primera, ali, dzaba, nemas s kim da "cukas" vise, dzaba dozvola nema "osoblja".
Kako kaze ona narodna (malo za ovu priliku preinacena):Sto valjalo to se poudalo, sto ostalo nije ni valjlalo i iskljucivo se odnosi na "cuku" ma sta to znacilo:cool:

Ti si, Dragoljube, veoma zasluzan za neke stvari ovde, ali niposto dobre, no, to nije moj problem, kad hocu nesto da postiram to i ucinim, kad necu-necu!
Od takmicenja sam odustala, ne zato sto ne umem da pisem,umem i te kako, nego neke stvari su izmakle kontroli. Ne ulazim ja u to ko s pravom ko bez prava, nije to moj stil, ali, ako ne mogu da budem sigurna u nesto, ne rizikujem. Pokusala sam jednom i bi sta bi, vise ni ne pokusavam.
Neke stvari ne odobravam ali me se ne ticu, neke me se ticu cisto s ljudske strane i osecaja za pravdu, ali i od toga odustanem ako moram.
Presla sam preko nekih tvojih neprimerenih upadica i uvredljivih aluzija na moj racun, e, dosta je bilo. "Cukaj" sam druskane, ili dovedi pojacanje sto i radis, ali, sto se mene tice, adio nemio, kafance je tvoje, "cukaj" do mile volje:cool:

Ti si, Dragoljube, veoma zasluzan za neke stvari ovde, ali niposto dobre, no, to nije moj problem, kad hocu nesto da postiram to i ucinim, kad necu-necu!
Od takmicenja sam odustala, ne zato sto ne umem da pisem,umem i te kako, nego neke stvari su izmakle kontroli. Ne ulazim ja u to ko s pravom ko bez prava, nije to moj stil, ali, ako ne mogu da budem sigurna u nesto, ne rizikujem. Pokusala sam jednom i bi sta bi, vise ni ne pokusavam.
Neke stvari ne odobravam ali me se ne ticu, neke me se ticu cisto s ljudske strane i osecaja za pravdu, ali i od toga odustanem ako moram.
Presla sam preko nekih tvojih neprimerenih upadica i uvredljivih aluzija na moj racun, e, dosta je bilo. "Cukaj" sam druskane, ili dovedi pojacanje sto i radis, ali, sto se mene tice, adio nemio, kafance je tvoje, "cukaj" do mile volje:cool:

o kakvoj je pravdi reč, o čemu se radi ?

Nemam pojma ,malo pre je bila ok...:roll:
Možda PMS ili kako se to već zove...Klimatitis?Neurotransmititis? Nevmaj...;)

Ја сам Драгољубе био убеђен да си код Биљке на Игнор листи, јер смо о томе обавештени сви, и то 3-4 комада пута. Сад видим, она кренула у неку канонаду, мом скромном уму, апсолутно неразумљивих просто проширених реченица које делују као некакав напад на тебе. Ја би се можда том нападу и придружио, али нисам га баш најбоље разумео...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back