gost 341997
Poznat
- Poruka
- 7.321
a bre čika Dragče, pa ajde pričaj nam malo utiske sa odmora
može i neka slička i tako to
može i neka slička i tako to
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Dragoljube, znači odmor je bio super.
Međ mladom i malo starijom Srbadijom, ide priča, da je odmor u rvackoj bio odličan, između ostalog, jer im niko nije izbušio gume, polomio šoferku ili otvorio lobanju. Znači, samim tim, ako ove stvari izostanu, provod je bio ludilo. To je nova kategorija u turističkim angažmanima haha

Kad se preśednik brčka u turskom hamamu, a onaj buljavi sa kameleonskim pogledom, Pajcić se brćka u njihovoj śto da se pućanstvo ne brćka, ne.Dragoljube, znači odmor je bio super.
Međ mladom i malo starijom Srbadijom, ide priča, da je odmor u rvackoj bio odličan, između ostalog, jer im niko nije izbušio gume, polomio šoferku ili otvorio lobanju. Znači, samim tim, ako ove stvari izostanu, provod je bio ludilo. To je nova kategorija u turističkim angažmanima haha

Dragi Terminal postavke sa YT. su vezane za književnost,nisu kao na drugim temama i kafanicama 
Ima li neko ovde od mojih valara. Ja sam Manve, navuko me neki Morgotov zmaj čeda na hašiš.

Ko me do sada nije upoznao, imaće priliku. Volim virtuelne kafane i skupštine, pa ću, od sutra, prvu jutarnju kaficu piti na ovom mestu.
Zakasnila sam za kafu a opsss i za čaj,na engleski način

.
Oće l u buduće biti i točenog?![]()
.Dobar dan, ljubitelji književnosti.
Evo, da vam se predstavim: ja sam Borac za prava zivotinja.Ko me do sada nije upoznao, imaće priliku. Volim virtuelne kafane i skupštine, pa ću, od sutra, prvu jutarnju kaficu piti na ovom mestu.
Lanavi i ja ćemo nadalje biti urednice ovog pdf, i nastaviti da negujemo takmičarski duh kroz književne konkurse koje su ustoličile sjajne koleginice.
Biće nekih novotarija, ali - o tom, potom - dok se malo ne razmrdamo, usaglasimo i iskonsultujemo.
Ja cu samo da pozdravim Borca i lanavi i pozelim im uspeh i na kraju i zadovoljstvo boravka , na ovom lepom pdf-uZelim da se zahvalim na ukazanom poverenju i nadam se da ce posao uredjivanja ovog podforuma, zajedno sa dragom koleginicom, biti pravo zadovoljstvo. Zelela bih takodje da zahvalim i nasim prethodnicama na uspesnom vodjenju ovog podforuma, njihovom entuzijazmu, idejama i nacinu na koji su uspele da privuku neka nova lica, ljubitelje lepe reci i knjizevnosti.
Ukoliko iko od Vas ima neki zanimljiv predlog da se nesto specificno, novo uvede, sto bi animiralo jos veci broj ucesnika u diskusijama, moze nam se licno obratiti putem pp-a. Otvorene smo za sve sugestije i ostvarive zelje.
@ Vatreni kamencicu, hvala na dobrodoslici. Mozemo i jednu virtualnu solju kakaa ili tople cokolade.