krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Tako je batice i ja sam svimza to
Pojasni, molim te, za šta si, konkretno? Kako bi se zvala tema na kojoj bi voleo da pišeš? Otvori je slobodno, pa kad zaživi, zalepićemo je.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()

(Glab!Valjda je dozvoljen smeh u Parlamentu?!)On bi ,madam,ložu! Valjda vidite!Pojasni, molim te, za šta si, konkretno? Kako bi se zvala tema na kojoj bi voleo da pišeš? Otvori je slobodno, pa kad zaživi, zalepićemo je.

)(Glab!Valjda je dozvoljen smeh u Parlamentu?!)
Možda uvesti lepljivu temu "Moje mišljenje" (ili neki drugi naziv) gde bi neko mogao izneti svoje mišljenje, recimo o Basari, ili savremenoj srpskojknjiževnosti, ili cenama knjiga, ili izdavačkoj delatnosti itd. Neku svaštaru, gde bi se odvijala različite međusobno (ne)povezane rasprave dok bi "Skupština" ostala pre svega za raspravu o radu pdf. Dragoljubova rasprava ima veze sa književnošću, nije da nema, ali bi možda više odgovarala nekom drugom mestu, npr "Književa kafana"itd (Kad kažem kafana, ne mislim ništa loše. uostalom svi veliki srpski književnici crpili su inspiraciju iz kafana. Što veći pijanac to bolji pisac)
Da li ste sigurni,madam,ko je ovde učenik,a ko profesor...(Ne ide ovde uvek na kraju znak pitanja-da Vas podučim...)
Ne ,manje važno jer moje znanje je nedostatno za mnoge važne probleme koje nećemo prevladati i ja
se mojim glupostima ne dičim,moje neznanje je aktivno za popunjavanje u hodu...
Zato ću radije da budem do kraja radoznali učenik...
Ali i od učenika se da toga naučiti...(O zvanjima ne treba ovog puta...)
To da nismo u ratu...Kako ko...Ja ratujem od malih nogu za više svetla (Kueljo je to
prepisao od Borhesa) i stalno palim neka nova svetla,a za mnom se šunjaju kukavice i gase ih...
Ime ruže neću pominjati,možda je i to preterano,ali ipak se setite madam,da je mudrost svetlo.
a neznanje mrak...
Kako ćemo nešto saznati?
Tako što ćemo razgrtati velove oko nepoznatog!Upoznavati ga iz više gledišta...
Poštujem vlasništvo ovog sajta koje je postavilo i Pravilnik za korištenje,ali i Pravilnik
za moderatore. Hajdmo opet malo na čitanje!
Nigde ne piše da se može koristiti autoritet za uvođenje reda! Naprotiv,šta piše???
Nigde ne piše da moderatori određuju šta će se pisati,pogotovu ako je u pitanju
književna umetnost! I koje će se teme otvarati ,a koje ne...
Nešto se izdešavalo s ovim pdf da je postao tvrđava zarasla u šipražje i s koje opada
malter,cigle i slabo ko zalazi u nju od novih posetilaca...Malo pospremite ovde...
Ne mora baš za UNESCO (),ali da rado poneko naiđe...
Lepljive teme baš i nisu nešto privlačne,a i one druge vape za modernijim,za skladom
s vremenom u kom živimo...![]()

No,evo odmah pitanje,a zaista ne znam gde bismo ga mogli razmotriti:U čemu se razlikuje književno pisanje moderatora Qentina iSkupština definitivno nije anything goes tema. Možda je neko tako mislio, ali pogriješio je. Sada je to jasno.
Što se tiče posebne teme za bacanje vaših misli, moram priznati da ne shvatam o čemu se radi. Svoje mišljenje o književnim pitanjima svako ovdje može da plasira na odgovarajućoj temi. Ako takve teme nema, neka je otvori. Pravilnik za postavljanje sadržaja korisnika je poznat i jasan. Ako neko želi da diskutuje o neknjiževnim stvarima, na Krstarici ima dovoljno prostora za to. Naravno, umjereni i konstruktivni off-topic na Književnost se toleriše.

Skupština definitivno nije anything goes tema. Možda je neko tako mislio, ali pogriješio je. Sada je to jasno.
Što se tiče posebne teme za bacanje vaših misli, moram priznati da ne shvatam o čemu se radi. Svoje mišljenje o književnim pitanjima svako ovdje može da plasira na odgovarajućoj temi. Ako takve teme nema, neka je otvori. Pravilnik za postavljanje sadržaja korisnika je poznat i jasan. Ako neko želi da diskutuje o neknjiževnim stvarima, na Krstarici ima dovoljno prostora za to. Naravno, umjereni i konstruktivni off-topic na Književnost se toleriše.
No,evo odmah pitanje,a zaista ne znam gde bismo ga mogli razmotriti:U čemu se razlikuje književno pisanje moderatora Qentina i
učesnika Dragoljuba 69 na osnovu uvida u dosad napisano na pdf Književnost ovog sajta? Zanimljivo pitanje i za širu publiku-uveravam!![]()
Apelujem na moderaciju da ispravi grešku u pisanju naziva teme o Saramagu. Ovo ''Sarmago'' bode oči.

Apelujem na moderaciju da ispravi grešku u pisanju naziva teme o Saramagu. Ovo ''Sarmago'' bode oči.
Ljubim te u oko sokolovo.![]()
Ispravljeno. Hvala na reakciji, ja grešku nisam primijetio.
Nema na čemu! I drugi put!

E, ovo sad već liči na Skupštinu. Svaka čast.
Nego, šta sam ono hteo da kažem o Basari...![]()

Bilo krajnje vreme da se malo krene u nešto...Nedostaje nam polivanje vodom, da bi Skupština bila prava.
![]()

Mudro Zboriš Starče...