goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Kada čitam kako se neki pisci žale kako teško ''porađaju'' književno delo pada mi na pamet ova slika...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Obožavam vas.

Neko mora i to da bude, a kada smo sličnog senzibiliteta i interesovanja, nije bitno ko je to. Kada nam se mišljenja vidno razilaze, treba sačuvati prisebnost, ostati pristojan, i moderator je suvišan.Meni si nedostajala, ali ti to znasDobro veče. Vratila sam se sa kraćeg puta, i kol'ko vidim, nisam puno nedostajala...
Posebno se zahvaljujem šlihtarama...![]()
Obožavam vas.
![]()
![]()

I ja sam mislila na tebe.
Direktor mi uskoro ide u penziju,najavio mi,pa kad bih znao koje si struke i zvanja...A sada ozbiljno...
Moj stav je da moderator treba da bude prvi među jednakima, kao direktor firme, društvene, ne privatne, naravno...Neko mora i to da bude, a kada smo sličnog senzibiliteta i interesovanja, nije bitno ko je to. Kada nam se mišljenja vidno razilaze, treba sačuvati prisebnost, ostati pristojan, i moderator je suvišan.

Direktor mi uskoro ide u penziju,najavio mi,pa kad bih znao koje si struke i zvanja...
Treba mi neko odlučan...mogu i niža ak.zvanja-nije presudno...![]()
Kod mene nema osmočasovno...Radi se od osam do...hm...Ček da pitam Pericu kad je sinoć otšo ćiku...Hvala, ne volim osmočasovno radno vreme. Meni je sasvim dovoljno 3h dnevno.![]()

Kod mene nema osmočasovno...Radi se od osam do...hm...Ček da pitam Pericu kad je sinoć otšo ćiku...
To ja radim ad hok...Nekad 3,a nekad 23 h...
I da se razumemo:Ako i uđeš u širi izbor menjaš potpis u "Uloga intelektualca je da govori istinu nosiocima moći -kad je pitaju!"
E, vidiš, zbog toga i neću... Nisam ti ja tip koji čeka.![]()

Nemojte da mi neko spočitne nepismenost...
"Obaveštenje korisnicima:
-------------------------
---------------------
------------------------ itd...
Moderatori Književnosti "
Srednjovekovne,romantizma,realizma,renesanse,moderne...? ? ?
![]()
Izvinjavam se Moderatoru Književnosti...Ako zaista ne shvataš da se radi o podforumu Književnost, može da ti se spočitne mnogo više od nepismenosti.

Izvinjavam se Moderatoru Književnosti...![]()

Izvinjenje prihvaćeno!
moderator Književnosti

Šta sam danas propustila?
Moderator Književnosti

Ništa naročito...I Vi ,gospođo ,moderirate Kniževnost?
Izgleda da ćemo imati ubuduće moderiranu književnost...
Neku novu...neomodernu?
Jao,što će to biti interesantno-jedva četkam...![]()

I meni...Ako to znači da mogu da kažnjavam,hapsim,pendrek i sl...U to ime, predlažem da me ti zameniš. Meni bi bilo jako interesantno...

I meni...Ako to znači da mogu da kažnjavam,hapsim,pendrek i sl...
Kad sam bio mali ,tako sam voleo da budem čika pa...policaaaaajac...I da imam
piiiiišššštolj....I kad je neka proslava da prangijam iz njega!!!
A je li vi moderatori morate da imate prangi...pištolj?