Kafana kod knjiškog moljca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kada čitam kako se neki pisci žale kako teško ''porađaju'' književno delo pada mi na pamet ova slika...
1236446_536799529721999_2050600602_n.jpg

A sada ozbiljno...
Moj stav je da moderator treba da bude prvi među jednakima, kao direktor firme, društvene, ne privatne, naravno...:lol: Neko mora i to da bude, a kada smo sličnog senzibiliteta i interesovanja, nije bitno ko je to. Kada nam se mišljenja vidno razilaze, treba sačuvati prisebnost, ostati pristojan, i moderator je suvišan.

A sada ozbiljno...
Moj stav je da moderator treba da bude prvi među jednakima, kao direktor firme, društvene, ne privatne, naravno...:lol: Neko mora i to da bude, a kada smo sličnog senzibiliteta i interesovanja, nije bitno ko je to. Kada nam se mišljenja vidno razilaze, treba sačuvati prisebnost, ostati pristojan, i moderator je suvišan.
Direktor mi uskoro ide u penziju,najavio mi,pa kad bih znao koje si struke i zvanja...
Treba mi neko odlučan...mogu i niža ak.zvanja-nije presudno...:cool:

Hvala, ne volim osmočasovno radno vreme. Meni je sasvim dovoljno 3h dnevno.;)
Kod mene nema osmočasovno...Radi se od osam do...hm...Ček da pitam Pericu kad je sinoć otšo ćiku...:mrgreen:
To ja radim ad hok...Nekad 3,a nekad 23 h...:lol:
I da se razumemo:Ako i uđeš u širi izbor menjaš potpis u "Uloga intelektualca je da govori istinu nosiocima moći -kad je pitaju!"

U to ime, predlažem da me ti zameniš. Meni bi bilo jako interesantno...
I meni...Ako to znači da mogu da kažnjavam,hapsim,pendrek i sl...:mrgreen:
Kad sam bio mali ,tako sam voleo da budem čika pa...policaaaaajac...I da imam
piiiiišššštolj....I kad je neka proslava da prangijam iz njega!!!
A je li vi moderatori morate da imate prangi...pištolj?

I meni...Ako to znači da mogu da kažnjavam,hapsim,pendrek i sl...:mrgreen:
Kad sam bio mali ,tako sam voleo da budem čika pa...policaaaaajac...I da imam
piiiiišššštolj....I kad je neka proslava da prangijam iz njega!!!
A je li vi moderatori morate da imate prangi...pištolj?

Nemaš pojma kakvo perverzno zadovoljstvo doživljavamo zbog torture i tiranije koju provodimo nad nevinim diskutantima.
:vudu:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back