Kafana kod knjiškog moljca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1377979_705041059523611_1270408422_n.jpg

Mudro Zboriš Starče...

Zeznut rukopis, jedva skontah šta piše...

Tvoje pravo...Kao čoveku dato ti je pravo i da veruješ da si Centar Univerzuma, malo ćeš se razočarati vremenom ali...:mrgreen:
Svaki subjekat je centar Univerzuma...Napusti to "zdravorazumsko" mišljenje na čas i zamisli da centar Univerzuma
može biti svuda ili još bolje:i jeste svuda...:lol: U kvantnom polju to nema značaja-to pozicioniranje...
Inače sećanje ti je subjektivno merilo vremena,događanja,geometrije...
Misao tek kvant koji možeš atomizirati jer je sastavljena od misli takođe...itd...
Ne pišem da bih se pravio pametan-igram se mislima i pozivam u igru raspoložene...;)

Mislim da je mister Krauli mislio na nadahnuće koje prožima svakog pravog pisca u trenutku stvaranja, i koje je poput nečeg božanskog, onostranog. Samim tim pravi distinkciju između pisaca-umetnika i kvazipisaca.
Teško da je on bio pobožan. :mrgreen:

Elem, nisam zbog toga ovde, ovde sam da da pohvalim ovaj pdf i moderatore na njemu, kao i 90 % posetilaca.
Osećam se domaće. :D
Sviđa mi se modovanje, tj. način na koji podstiču korisnike na aktivno učestvovanje, a pritom čuvaju red i mir.
Na mnoge forume ne svraćam upravo zbog nedostatka ovog navedenog.
Eto, nadam se da nisam ispala klasična šlihtara. :mrgreen:

Elem, nisam zbog toga ovde, ovde sam da da pohvalim ovaj pdf i moderatore na njemu, kao i 90 % posetilaca.
Osećam se domaće. :D
Sviđa mi se modovanje, tj. način na koji podstiču korisnike na aktivno učestvovanje, a pritom čuvaju red i mir.
Na mnoge forume ne svraćam upravo zbog nedostatka ovog navedenog.
Eto, nadam se da nisam ispala klasična šlihtara. :mrgreen:

Naravno da si ispala šlihtara! :D
Šalim se. Hvala na pohvalama. I nama je izuzetno drago što ovdje imamo nekoga kao što si ti.
Istina, podforumom nisu baš svi zadovoljni, ali trudimo se da postanemo bolji.

Aj, imentuj Dragoljuba kako nije zadovoljan:D

Nije Dragoljub jedini. Uvijek smo jednima previše neozbiljni, drugima previše ozbiljni. Jedni misle da nema dovoljno prostora za neafirmisane pjesnike i pisce, a drugima takve teme smetaju. Jedni bi da pričaju o istoriji i filozofiji, drugi se čude šta će to na pdf Književnost...
Ali, istina je, nikad se svima ne može ugoditi.

Nije Dragoljub jedini. Uvijek smo jednima previše neozbiljni, drugima previše ozbiljni. Jedni misle da nema dovoljno prostora za neafirmisane pjesnike i pisce, a drugima takve teme smetaju. Jedni bi da pričaju o istoriji i filozofiji, drugi se čude šta će to na pdf Književnost...
Ali, istina je, nikad se svima ne može ugoditi.
Pravilnik o radu moderatora ne pominje ugađanje...:cool:
Odlično moderirate dok ste neupadljivi...Kad proradi sujeta moderatora-
bežte noge...:hahaha:
Šalim se i ja malo...
Ali stvarno...Gde su izražajni moderatori-tu ne valja-suzi se prostor korisnicima...
Čak se dešava da se sloboda javne reči ugrožava...Recimo -brisanje teksta je po
meni nedozvoljivo,čak neustavno ukoliko nije skaredno ili poziva na narušavanje
prava drugih...
Po meni bi moderatori trebali biti neupadljivi...Sad,meni lično ne smetaju:lol:,ali
nismo svi vešti u komunikaciji...Oni manje vešti budu uniženi neretkom
arogancijom pa i uskogrudošću moderatora koje su moguće...
Pravilnik u ruke i živećemo lepo...:lol:

Nema razloga da moderatori budu neupadljivi, oni učestvuju u diskusijama kao i bilo ko drugi.
Dobro je kad je moderacija diskretna i minimalna, ali to uvijek više zavisi od samih članova.
Skarednosti i uvrede nisu jedino na šta se mora reagovati, moderatori moraju usmjeravati diskusije tako da ostanu vezane za postavljenu temu.
Kad se u obzir uzme Pravilnik za postavljanje sadržaja korisnika, moderatori (ne samo na Književnosti) su veoma liberalni i popustljivi.

..Recimo -brisanje teksta je po
prava drugih...

l:
Ako je po tebi neustavno brisanje nekog teksta u kome ti mene nazivas budalom ( da ostanem kod ove nevine i naivne uvrede),
onda si ti taj koji ima problem. Zali se Upravi vodovoda ili Kostunici;)

Ovde se jako, jako retko bilo sta brise, prema tome , uzivaj u nasem malom i mirnom mistu.

Ovo sa budalom nema naravno nikakve veze s tobom, ti si sofisticiran decko:)

Pravilnik o radu moderatora ne pominje ugađanje...:cool:
Odlično moderirate dok ste neupadljivi...Kad proradi sujeta moderatora-
bežte noge...:hahaha:
Šalim se i ja malo...
Ali stvarno...Gde su izražajni moderatori-tu ne valja-suzi se prostor korisnicima...
Čak se dešava da se sloboda javne reči ugrožava...Recimo -brisanje teksta je po
prava drugih...
Po meni bi moderatori trebali biti neupadljivi...Sad,meni lično ne smetaju:lol:,ali
nismo svi vešti u komunikaciji...Oni manje vešti budu uniženi neretkom
arogancijom pa i uskogrudošću moderatora koje su moguće...
Pravilnik u ruke i živećemo lepo...:lol:
Bio je jedan takav, Iron Lord, nekoć...Poznat po kulturnom ali hladnom odnosu sa korisnicima svima se obraćao sa Vi recimo:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back