Акај
Elita
- Poruka
- 15.632
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Mudro Zboriš Starče...
"To me a book is a message from the gods to mankind; or, if not, should never be published at all."

To što je bio Dublji od tebe ne čini ga ludim...Možda je i Buda bio za n ekog ludak ili Isus ili Muhamed, wait pa bili su za mnoge...![]()

Tvoje pravo...Kao čoveku dato ti je pravo i da veruješ da si Centar Univerzuma, malo ćeš se razočarati vremenom ali...![]()
Svaki subjekat je centar Univerzuma...Napusti to "zdravorazumsko" mišljenje na čas i zamisli da centar UniverzumaTvoje pravo...Kao čoveku dato ti je pravo i da veruješ da si Centar Univerzuma, malo ćeš se razočarati vremenom ali...![]()
U kvantnom polju to nema značaja-to pozicioniranje...

Elem, nisam zbog toga ovde, ovde sam da da pohvalim ovaj pdf i moderatore na njemu, kao i 90 % posetilaca.
Osećam se domaće.
Sviđa mi se modovanje, tj. način na koji podstiču korisnike na aktivno učestvovanje, a pritom čuvaju red i mir.
Na mnoge forume ne svraćam upravo zbog nedostatka ovog navedenog.
Eto, nadam se da nisam ispala klasična šlihtara.![]()
Naravno da si ispala šlihtara!
Šalim se. Hvala na pohvalama. I nama je izuzetno drago što ovdje imamo nekoga kao što si ti.
Istina, podforumom nisu baš svi zadovoljni, ali trudimo se da postanemo bolji.
Aj, imentuj Dragoljuba kako nije zadovoljan![]()
Pravilnik o radu moderatora ne pominje ugađanje...Nije Dragoljub jedini. Uvijek smo jednima previše neozbiljni, drugima previše ozbiljni. Jedni misle da nema dovoljno prostora za neafirmisane pjesnike i pisce, a drugima takve teme smetaju. Jedni bi da pričaju o istoriji i filozofiji, drugi se čude šta će to na pdf Književnost...
Ali, istina je, nikad se svima ne može ugoditi.

,ali
Ako je po tebi neustavno brisanje nekog teksta u kome ti mene nazivas budalom ( da ostanem kod ove nevine i naivne uvrede),..Recimo -brisanje teksta je po
meni nedozvoljivo,čak neustavno ukoliko nije skaredno ili poziva na narušavanje
prava drugih...
l:

Bio je jedan takav, Iron Lord, nekoć...Poznat po kulturnom ali hladnom odnosu sa korisnicima svima se obraćao sa Vi recimoPravilnik o radu moderatora ne pominje ugađanje...
Odlično moderirate dok ste neupadljivi...Kad proradi sujeta moderatora-
bežte noge...
Šalim se i ja malo...
Ali stvarno...Gde su izražajni moderatori-tu ne valja-suzi se prostor korisnicima...
Čak se dešava da se sloboda javne reči ugrožava...Recimo -brisanje teksta je po
meni nedozvoljivo,čak neustavno ukoliko nije skaredno ili poziva na narušavanje
prava drugih...
Po meni bi moderatori trebali biti neupadljivi...Sad,meni lično ne smetaju,ali
nismo svi vešti u komunikaciji...Oni manje vešti budu uniženi neretkom
arogancijom pa i uskogrudošću moderatora koje su moguće...
Pravilnik u ruke i živećemo lepo...![]()

Sad je odšet'o u mitove i legende...Bio je jedan takav, Iron Lord, nekoć...Poznat po kulturnom ali hladnom odnosu sa korisnicima svima se obraćao sa Vi recimo![]()

Sad je odšet'o u mitove i legende...![]()