- Poruka
- 93.876
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa to igramo samo mi neozbiljni gejmeriNisam znao da neko to igra.
To je serijal sa pricom ali je skoro svi ignorisu![]()
nopePES ne igras?![]()
pa to igramo samo mi neozbiljni gejmeri

@snowtrooper Kako možeš reći da se HOMM 3 ne igra? Ok, pucaš na 4 (gde nađe četvorku XD ).
https://www.h3.gg
nopeA neki NBA?![]()
Zato je trojka neprevaziđena. Toliko ta igra ima strateških mogućnosti da prosto tome nema kraja. Ali bukvalno nema kraja sa svim varijablama. A fasciniran sam kako su programeri napravili Random map generator, a da pride sve bude funkcionalno, da nema blokada pa da ne možeš proći. DESI SE, ali retko retko.Sada sam cuo da neko igra 4 deo.
Kod drugara igramo 3 a kod mene 5.
Jedino sto 5 nema generator mapa kao 3 i moze brzo da smori.
i aj ćao, izvukli ste mi 10ak postova za kafanu i toeto, ne morate više da me menšujete jer nisam gejmer i neću se vraćati ovde, poyy :srce:

A nemooooo. Gejmer si. Igraš Fifu. Dovoljno. I HOMM 4. Eto, to su prave igre. Tako da si gamer.i aj ćao, izvukli ste mi 10ak postova za kafanu i toeto, ne morate više da me menšujete jer nisam gejmer i neću se vraćati ovde, poyy :srce:

Zato je trojka neprevaziđena. Toliko ta igra ima strateških mogućnosti da prosto tome nema kraja. Ali bukvalno nema kraja sa svim varijablama. A fasciniran sam kako su programeri napravili Random map generator, a da pride sve bude funkcionalno, da nema blokada pa da ne možeš proći. DESI SE, ali retko retko.
ne vredi, ti i dalje ne kapiraš neke stvari :kisskiss: : poyy:A nemooooo. Gejmer si. Igraš Fifu. Dovoljno. I HOMM 4. Eto, to su prave igre. Tako da si gamer.![]()

ne vredi, ti i dalje ne kapiraš neke stvari :kisskiss: : poyy:

Mogli bi mi koji se ovde bavimo programiranjem i web developmentom da napravimo igru za heroinu. Ali neku browser. Ali da ne traži nešto prezahtevno. Nemamo ni mi vreme da za free radimo.![]()
Evo odmah okupljamo tim. bmaxa, ja, (jesi li i ti programer?),lnxdr.
Ali treba da je prilagodimo heroini.Daleko sam ja od toga, imam samo bujnu mastu.
Mozda @Baudrillard moze da pomogne jer je procitao puno knjiga ali ce igra biti horor.
Ali treba da je prilagodimo heroini.![]()