Baby Yoda
Contributor
- Poruka
- 21.753
Dap.Sad vidim da je isti izdavac u pitanju kao za BDO.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dap.Sad vidim da je isti izdavac u pitanju kao za BDO.
Da, kazem to je nastavak BDO-a. Kazu sa vise price, solo play je sa segmentima mmo-a. Na neki nacin kao i BDO.Sad vidim da je isti izdavac u pitanju kao za BDO.
Da, kazem to je nastavak BDO-a. Kazu sa vise price, solo play je sa segmentima mmo-a. Na neki nacin kao i BDO.
Uglavnom igras solo, ali imas war-ove i teritorije koje trebas osvajati, na dnevnom, nedeljnom nivou i open sand, pvp igra je.
Dakle u grupi samo war-ove, pvp i bossove.
vidi ovako, ja organski ne podnosim te moderne igre koje imaju priču, jer ne igram igricu da bih gledala animirani filmTo je kao da igram monopol kod kuće ili čoveče ne ljuti se. Nema dubinu. Više je zezanje. Govorimo o igrama koje imaju priču, neku lepotu, dubinu. Da nije samo zezanje radi zezanja.
Da, da ubace malo vise tih grupnih aktivnosti igrala bih je vecno. Zaista mi je neverovatno lepa igra sa beskrajnim sadrzajem.BDO sam igrao par dana, neku besplatnu probnu verziju.
Zanimljivo je ali mi se ne igra solo.
Za ESO imam drustvo![]()
vidi ovako, ja organski ne podnosim te moderne igre koje imaju priču, jer ne igram igricu da bih gledala animirani film
po preporuci ovde prisutnog snowa probala sam da igram uncharted i smorila se ko dupe, jer ono, gledaš film, trčiš, skakućeš, pogineš i vaskrsneš milion puta i to nikakvog uticaja nema na dalju igru
sa druge strane, od browser based igrica igrala sam eRepublik i setlere, igrice vrlo složene i koje zahtevaju i malo mozga
od mobilnih igara igrala sam najviše sim city, clash of clans i sada igram last day on earth, dve od tri imaju i pc verziju, a ja sam odabrala mob jer sam suviše velika da bih bacala pare na gejmerski pc
na soniju najviše igram cities skylines i civilizaciju i volela bih da čujem šta je tačno tu neozbiljno
svojevremeno na pc igrala najviše nfs i homm i ono nfs jeste debilana, ali homm je vrlo ozbiljna igra i ako misliš da nije rado ću ti dati malo vremena da je savladaš, pa posle da te pojedem za doručak
eto tako : )
Da, da ubace malo vise tih grupnih aktivnosti igrala bih je vecno. Zaista mi je neverovatno lepa igra sa beskrajnim sadrzajem.
Eto ja je igram 4 godina i jos uvek nisam sve probala. Ludilo je.
Ali bas to...sto ne samo da se ne isplati igrati u grupi vec te igra i kaznjava za grupu. Manje dropa, exp-a, itd.
Za pvp je grupa dobra, mozes da buffujes, healujes grupu, itd...
pa meni je to debilno da mogu da poginem milon puta i nikom ništa..Smorila se
Moj brat se odusevio igrom.
da ne zaboravim i da vrlo dobro igram fifu, a da ga jebbem ako to nije ozbiljna igra, da izvinete na rečniku
pa meni je to debilno da mogu da poginem milon puta i nikom ništa..
Da mi daš vreme da savladam HOMM 3? Devojko, ja to igram od svoje sedme godinevidi ovako, ja organski ne podnosim te moderne igre koje imaju priču, jer ne igram igricu da bih gledala animirani film
po preporuci ovde prisutnog snowa probala sam da igram uncharted i smorila se ko dupe, jer ono, gledaš film, trčiš, skakućeš, pogineš i vaskrsneš milion puta i to nikakvog uticaja nema na dalju igru
sa druge strane, od browser based igrica igrala sam eRepublik i setlere, igrice vrlo složene i koje zahtevaju i malo mozga
od mobilnih igara igrala sam najviše sim city, clash of clans i sada igram last day on earth, dve od tri imaju i pc verziju, a ja sam odabrala mob jer sam suviše velika da bih bacala pare na gejmerski pc
na soniju najviše igram cities skylines i civilizaciju i volela bih da čujem šta je tačno tu neozbiljno
svojevremeno na pc igrala najviše nfs i homm i ono nfs jeste debilana, ali homm je vrlo ozbiljna igra i ako misliš da nije rado ću ti dati malo vremena da je savladaš, pa posle da te pojedem za doručak
eto tako : )
Mene prica isto ne zanima, iskreno.
A za igre iskljucivo biram unazad samo one koje su bazirane na epic fantasy i roll play.
Volim pvp i grind u grupama. Super zajebancija.
Da mi daš vreme da savladam HOMM 3? Devojko, ja to igram od svoje sedme godine![]()
Ne trazim novu igruSkyrim?
homm 4Da mi daš vreme da savladam HOMM 3? Devojko, ja to igram od svoje sedme godine![]()
Ne trazim novu igru
Gledacu da nista ne igram neko vreme...Priroda, svez vazduh i tako to![]()
homm 4
daHeroji 4?
Dobra je igra za takmičenje ako se igra mala mapa. XXL je baš baš velika mapa i predugo traje, satima.Igra je stara 2 decenije i nije prestala da bude zabavna, vise volim 5 deo zbog animacije u borbi.
Eto igre za takmicenje![]()
To sam igrao oko godinu dana i nisam oduševljen kao što HOMM 3 pruža. Čak nema ni MAP generator, lame.homm 4
2020, sad ću da kupim i 21Koju fifu igras?
2014 je poslednja koju sam igrao sa uzivanjem.
2020 sam probao i nije se dobro zavrsilo, niko od nas nije uspeo da se snadje sa sutem![]()
dobroDobra je igra za takmičenje ako se igra mala mapa. XXL je baš baš velika mapa i predugo traje, satima.
To sam igrao oko godinu dana i nisam oduševljen kao što HOMM 3 pruža. Čak nema ni MAP generator, lame.
HOMM 3 ocena: 9.1
HOMM 4 ocena: 8.8
Štaviše, prema debati gejmera trojka je neprevaziđena u serijalu.