- Poruka
- 77.468
Izgleda da neki nisu oduševljeni našim dolaskom...
а и паметно цугају ма шта то значило
морам се навићи на тај речник обавезно да и ја будем елита
добро вече
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izgleda da neki nisu oduševljeni našim dolaskom...
Pročitala, prokomentarisala, i ne vidim NIKAKAV RAZLOG da se vraćamo na tu priču....Kao i da stvaramo nepotrebne analize postova koji nikog ne vređaju kao što je dolazak u školu motorom ili definisanje reći...to može biti uzrok za takođe nepotrebne sukobe...Ima toliko lepših tema....Ovde nije trend svađa i kritika....koje me neopisivo smarajuPročita li ti šta napisa jedan šmeker a čime je onaj drugi oduševljen bio...
Da li je u tome fazon ''elitnosti'' ove kafane i elitnih šmekera...![]()
E ovo mi je najlepše iznenađenje, dobro došaoA ovde se ne pušta muzika? Mislim ne znam da li je ovo dovoljno elitno obzirom da je pevač magAstrirao helensku mitologiju, gitarista doktorirao psihologiju, a bubnjar i basista završili istoriju...

Kako stvari stoje elita ovde možeš biti kada se javiš ono...gde ste koke evo inžinjera...![]()

Pročitala, prokomentarisala, i ne vidim NIKAKAV RAZLOG da se vraćamo na tu priču....Kao i da stvaramo nepotrebne analize postova koji nikog ne vređaju kao što je dolazak u školu motorom ili definisanje reći...to može biti uzrok za takođe nepotrebne sukobe...Ima toliko lepših tema....Ovde nije trend svađa i kritika....koje me neopisivo smaraju
Zdravo drustvo..
Moram da vam se pohvalim: Otisao sam na dodelu knjizica u skolu kod cerkice .
Uspeh nije toliko bitan, bitno je da je po nju dosao tata NA MOTORU, izvukao kacigu i jaknu iz kofera i pred svim drugaricama otisao sa cerkom, punim gasom.
Pozelenele su.
Svaka čast, to se zove super-babo!
Dže ste šmekeri![]()
ELITNOST SE SASTOJI U NEDOSTATKU MEĐUSOBNIH SUKOBA, možeš malo unazad da odeš, pa ako nađeš svađe i provokacije svaka čast....Ovo nije Religion a neće ni biti...A ako dva dugogodišnja prijatelja opušteno pričaju među sobom, ja ne vidim nikakve razloge za komentarisanje, SAMO JE GEOMETAR imao razlog, koji je nadam se prevaziđen.Kada je napisano ovako...
pa to prokomentarisano ovako...
a ti na to ''prokomentarisala'' ovako...
šta to znači Agatice...
Da li to znači da sam i ja morao napisa ti ono...svaka čast...ili ono ...gde ste šmekeri...Ja to ne mogu tako. Ako neko nešta napiše a imam svoje mišljenje u vezi sa tim ja ću ga napisati. E sada, ako to nije dopušteno u ovoj elitnoj kafani, nije nikakav problem da ovu kafanu zaobilazim.
I hajde kaži mi, šta sam ja trebao napisati u vezi ona dva posta a da to bude u elitnom trendu ove kafane...
De si dušo i srce Agathino
- - - - - - - - - -
Marsovac treba da usmeri svoju naprednu tehnologiju da uništi zlotvore i njihove paklene naprave

šta misliš da će ovo doneti - nešto dobro?
A ovde se ne pušta muzika? Mislim ne znam da li je ovo dovoljno elitno obzirom da je pevač magAstrirao helensku mitologiju, gitarista doktorirao psihologiju, a bubnjar i basista završili istoriju...

šta misliš da će ovo doneti - nešto dobro?
E ovo mi je najlepše iznenađenje, dobro došao![]()
Nemam pojma kakvi su kriterijumi za elitnost u ovoj kafani...
P.S. Koja li magija tebe ovde ...stvori...veće čoveće...

Koliko će večeras ta reč da bude upotrebljena - ko mantra....malo mi je sve to dosadilo....kako tebi nije?A šta treba Agatice...da dodjem u kafanu i da pred elitnim gostima u istoj odmah..podvijem rep...Izvini Agatice ali nisam u tom fazonu...I ako sam budući da sam onakav kakvim jesam pa kako takav ne mogu da se ukolopim u elitni nivo...ako treba da me nema ovde...nije problem da me ne bude...
Znači da će odlučivati ...nijanse...jer sam i ja malo stariji od Tibija...![]()

никако да видимо те кокошке
ајд да ја пробам
где сте коке ево геометра дипл.инг.![]()
Hajde da probam i ja...gde ste koke evo starog kokičara...
A moje kokice imaju kao moto ono...
Mi se kokamo maksimalno....

опусти се лепотице наша, ово је ипак само балканска кахвана
So sagt eine Elite Charmer