Kafana 'Dosije K'

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pročita li ti šta napisa jedan šmeker a čime je onaj drugi oduševljen bio...

Da li je u tome fazon ''elitnosti'' ove kafane i elitnih šmekera...:whistling:
Pročitala, prokomentarisala, i ne vidim NIKAKAV RAZLOG da se vraćamo na tu priču....Kao i da stvaramo nepotrebne analize postova koji nikog ne vređaju kao što je dolazak u školu motorom ili definisanje reći...to može biti uzrok za takođe nepotrebne sukobe...Ima toliko lepših tema....Ovde nije trend svađa i kritika....koje me neopisivo smaraju

Poslednja izmena:
Pročitala, prokomentarisala, i ne vidim NIKAKAV RAZLOG da se vraćamo na tu priču....Kao i da stvaramo nepotrebne analize postova koji nikog ne vređaju kao što je dolazak u školu motorom ili definisanje reći...to može biti uzrok za takođe nepotrebne sukobe...Ima toliko lepših tema....Ovde nije trend svađa i kritika....koje me neopisivo smaraju

Kada je napisano ovako...

Zdravo drustvo..
Moram da vam se pohvalim: Otisao sam na dodelu knjizica u skolu kod cerkice .
Uspeh nije toliko bitan, bitno je da je po nju dosao tata NA MOTORU, izvukao kacigu i jaknu iz kofera i pred svim drugaricama otisao sa cerkom, punim gasom.

Pozelenele su.

pa to prokomentarisano ovako...

Svaka čast, to se zove super-babo!

a ti na to ''prokomentarisala'' ovako...

Dže ste šmekeri:)

šta to znači Agatice...

Da li to znači da sam i ja morao napisa ti ono...svaka čast...ili ono ...gde ste šmekeri...Ja to ne mogu tako. Ako neko nešta napiše a imam svoje mišljenje u vezi sa tim ja ću ga napisati. E sada, ako to nije dopušteno u ovoj elitnoj kafani, nije nikakav problem da ovu kafanu zaobilazim.

I hajde kaži mi, šta sam ja trebao napisati u vezi ona dva posta a da to bude u elitnom trendu ove kafane...

Kada je napisano ovako...

pa to prokomentarisano ovako...

a ti na to ''prokomentarisala'' ovako...

šta to znači Agatice...

Da li to znači da sam i ja morao napisa ti ono...svaka čast...ili ono ...gde ste šmekeri...Ja to ne mogu tako. Ako neko nešta napiše a imam svoje mišljenje u vezi sa tim ja ću ga napisati. E sada, ako to nije dopušteno u ovoj elitnoj kafani, nije nikakav problem da ovu kafanu zaobilazim.

I hajde kaži mi, šta sam ja trebao napisati u vezi ona dva posta a da to bude u elitnom trendu ove kafane...
ELITNOST SE SASTOJI U NEDOSTATKU MEĐUSOBNIH SUKOBA, možeš malo unazad da odeš, pa ako nađeš svađe i provokacije svaka čast....Ovo nije Religion a neće ni biti...A ako dva dugogodišnja prijatelja opušteno pričaju među sobom, ja ne vidim nikakve razloge za komentarisanje, SAMO JE GEOMETAR imao razlog, koji je nadam se prevaziđen.

Poslednja izmena:
De si dušo i srce Agathino:cmok2:

- - - - - - - - - -

Marsovac treba da usmeri svoju naprednu tehnologiju da uništi zlotvore i njihove paklene naprave

Ma jel, a vi se tu uvlacite sa jamerikancima, pa ste kod Barajeva, nesto napravili ili to bese jamerikanci a vi samo aminovali.:(

Mi, mislim Alijenci, ne samo marsovci im saljemo i susu i kisu,vatru pa posle Juragane, pa im slistimo ceo grads jer bo sve je to samo napravljeno od sibica......:ok:

I stete imaju na MILIJARDE....i bez posla ostaju ali bre Oni oma okrenu na te male banane drzavice i prave sranja i ratove....:(

Sto vi nesto bre ne uradite sa ovima vasim veliiiiikim politicarima.:evil:

Eto, opet su obecali Direktno letenje BGD, jamerika ,uslov jedan je ispunjen ali ima se jos neka TRI a koja su to Djekna ne zna.....:whistling:

I tako vec 10 godina.......zeke ....:think:

Nego, prijatelj sa kojim se jaaaaaako dugo nisam čuo, naš odnos je od onih ne čujemo se dve godine, ali ako neko od nas pozove onog drugog u pola tri ujutru, frka je, ponesi prangiju, eto i mene i njega. pozvao me i uglavnom rekoh da mi se rodila ćerka, a on mi pošalje čestitku ovom pesmom:

Prosto ga obožavam.

A šta treba Agatice...da dodjem u kafanu i da pred elitnim gostima u istoj odmah..podvijem rep...Izvini Agatice ali nisam u tom fazonu...I ako sam budući da sam onakav kakvim jesam pa kako takav ne mogu da se ukolopim u elitni nivo...ako treba da me nema ovde...nije problem da me ne bude...
Koliko će večeras ta reč da bude upotrebljena - ko mantra....malo mi je sve to dosadilo....kako tebi nije?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back