jerohinac
Legenda
- Poruka
- 50.074
Dobro veče, ja sam Nikola Kalabić, geometar iz Valjeva...![]()
A imaš i kolegu geometra ali Novosadjanina...
Dobro veće i tebi...ja sam onaj koji mislim da jesam...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro veče, ja sam Nikola Kalabić, geometar iz Valjeva...![]()

A ko mi još pomene elitu da mu objasnim - JA sam PRVA pre određenog vremena TU REČ UPOTREBILA U ZEZANJU....I KAO ZEZANJE JE I DRUGI KORISTE....
Gde se dade ona elitna mehana, ovo mi sad liči na svratište poni ekspresa...
Hajde da probam i ja...gde ste koke evo starog kokičara...
A moje kokice imaju kao moto ono...
Mi se kokamo maksimalno....

Jeroh a zar ne misliš da malo ponavljaš jedno te isto.Shvatila bi i moja Cicojka...Nije neki fazon....Nismo mi More...Agatice....ovo ne zvuči kao zezanje...
naravno u konteksktu sa dolaskom nas nekoliko ovde u ovu elitnu kafanu...
IMAJU I VEŠTICU zaduženu za MIR a moj ŠTAPIĆ je PRAVI, budi siguran u to, i ne služi za kazne i vitaminčiće....е баш лепо сада "домаћини" отприлике знају с ким имају посла
психолога, снајперисту, ћетника и кокана![]()
ELITNOST SE SASTOJI U NEDOSTATKU MEĐUSOBNIH SUKOBA, možeš malo unazad da odeš, pa ako nađeš svađe i provokacije svaka čast....Ovo nije Religion a neće ni biti...A ako dva dugogodišnja prijatelja opušteno pričaju među sobom, ja ne vidim nikakve razloge za komentarisanje, SAMO JE GEOMETAR imao razlog, koji je nadam se prevaziđen.
Zdravo drustvo..
Moram da vam se pohvalim: Otisao sam na dodelu knjizica u skolu kod cerkice .
Uspeh nije toliko bitan, bitno je da je po nju dosao tata NA MOTORU, izvukao kacigu i jaknu iz kofera i pred svim drugaricama otisao sa cerkom, punim gasom.
Pozelenele su.
Svaka čast, to se zove super-babo!
IMAJU I VEŠTICU zaduženu za MIR a moj ŠTAPIĆ je PRAVI, budi siguran u to, i ne služi za kazne i vitaminčiće....
Nije baš, imam isto mišljenje kao i jeroh glede elitizma, samo što mislim i da nema svrhe nikakve raspravljati o tome, a pogotovo sa onima koji misle da pripadaju eliti, a najčešće su nešto sasvim suprotno. To bi bilo isto kao i voditi teološku raspravu sa usranim svedokom ili subotarom, ili harekrišnom...

ovo je presipanje iz šupljeg u prazno, igraj se sam ja odoh, šteta moglo je lepo da nam bude....Sa mnom nema svrhe igrati te verbalne igrarije, ne potcenjuj moju inteligenciju...laku noć, uživajte bez mene....Agatice nemoj mi tu i takvu zamenu teza...
Jedan je napisao ovako...
I to nije bila priča sa nekim prijateljem...Post počinje sa onim...zdravo društvo...a ne sa onim ...zdravo ...bravaru...Kapiraš poentu...I ja sam taj post prokomentarisao kako sam ga prokomentarisao...
Naravno nisam ga prokomentarisao elitno ...
I šta znači to tvoje spočitavanje...Ako ti napišeš žneki post a recimo neko isti prokomentariše ja ne smem da imam svoj komentar..o čemu se radi...
Koliko će večeras ta reč da bude upotrebljena - ko mantra....malo mi je sve to dosadilo....kako tebi nije?
SAMO JE GEOMETAR imao razlog, koji je nadam se prevaziđen.
Hajde da probam i ja...gde ste koke evo starog kokičara...
A moje kokice imaju kao moto ono...
Mi se kokamo maksimalno....

е баш лепо сада "домаћини" отприлике знају с ким имају посла
психолога, снајперисту, ћетника и кокана![]()

Jeroh a zar ne misliš da malo ponavljaš jedno te isto.Shvatila bi i moja Cicojka...Nije neki fazon....Nismo mi More...
Nije baš, imam isto mišljenje kao i jeroh glede elitizma, samo što mislim i da nema svrhe nikakve raspravljati o tome, a pogotovo sa onima koji misle da pripadaju eliti, a najčešće su nešto sasvim suprotno. To bi bilo isto kao i voditi teološku raspravu sa usranim svedokom ili subotarom, ili harekrišnom...
признајем суд само моје врховне свештенице и њој се покоравам![]()

ovo je presipanje iz šupljeg u prazno, igraj se sam ja odoh, šteta moglo je lepo da nam bude....Sa mnom nema svrhe igrati te verbalne igrarije, ne potcenjuj moju inteligenciju...laku noć, uživajte bez mene....
Nikad nisam vodio računa da se nekome dopadnem, sem supruzi svojoj naravno...

Mi mu ovde dođemo kao povratnici sa prve linije fronte sa posttraumatskim stresom u prljavim čizmama i uniformama međ pripadnike akademske zajednice u odelima i kravatama...![]()

A žima i ono...
''Više volim da me ljudi mrze,
zbog onoga što jesam,
nego da me vole zbog onoga što nisam.''
Poslednjih nekoliko komada u smislu C 1 dodelila mi je upravo tvoja vrhovna sveštenica...![]()

E hebiga, pa Vi biste oma na moj kauc i da vam vase traume, dal su ratne ili ratne seksualne, resavam.
Nece moci, prvo se mora nesto desiti, tipa jamerikanskog da se uzme orudje, najcesce tipa Mortaljez Aka 47, pa tek ondak se simptomi i primete i da ste oboleli od PTSD-ija.
Vako , jok ,necem sa vama da radim .Ic necu.![]()

срећа твоја што има ограничену моћ, када би могла довде да добаци...знаш већ шта би било
овако само агату нервирамо, и мислим да не заслужује баш да јој стављамо прст у око, позвала нас је из најбоље намере и није она крива што је то елитне изиритирало да нам приреде онакав дочек.
ипак има незгоднију позицију од нас.