Kafana 'Dosije K'

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A ko mi još pomene elitu da mu objasnim - JA sam PRVA pre određenog vremena TU REČ UPOTREBILA U ZEZANJU....I KAO ZEZANJE JE I DRUGI KORISTE....

Agatice....ovo ne zvuči kao zezanje...

Gde se dade ona elitna mehana, ovo mi sad liči na svratište poni ekspresa...

naravno u konteksktu sa dolaskom nas nekoliko ovde u ovu elitnu kafanu...

Agatice....ovo ne zvuči kao zezanje...

naravno u konteksktu sa dolaskom nas nekoliko ovde u ovu elitnu kafanu...
Jeroh a zar ne misliš da malo ponavljaš jedno te isto.Shvatila bi i moja Cicojka...Nije neki fazon....Nismo mi More...

- - - - - - - - - -

е баш лепо сада "домаћини" отприлике знају с ким имају посла
психолога, снајперисту, ћетника и кокана:hahaha:
IMAJU I VEŠTICU zaduženu za MIR a moj ŠTAPIĆ je PRAVI, budi siguran u to, i ne služi za kazne i vitaminčiće....

Nije baš, imam isto mišljenje kao i jeroh glede elitizma, samo što mislim i da nema svrhe nikakve raspravljati o tome, a pogotovo sa onima koji misle da pripadaju eliti, a najčešće su nešto sasvim suprotno. To bi bilo isto kao i voditi teološku raspravu sa usranim svedokom ili subotarom, ili harekrišnom...

ELITNOST SE SASTOJI U NEDOSTATKU MEĐUSOBNIH SUKOBA, možeš malo unazad da odeš, pa ako nađeš svađe i provokacije svaka čast....Ovo nije Religion a neće ni biti...A ako dva dugogodišnja prijatelja opušteno pričaju među sobom, ja ne vidim nikakve razloge za komentarisanje, SAMO JE GEOMETAR imao razlog, koji je nadam se prevaziđen.

Agatice nemoj mi tu i takvu zamenu teza...

Jedan je napisao ovako...

Zdravo drustvo..
Moram da vam se pohvalim: Otisao sam na dodelu knjizica u skolu kod cerkice .
Uspeh nije toliko bitan, bitno je da je po nju dosao tata NA MOTORU, izvukao kacigu i jaknu iz kofera i pred svim drugaricama otisao sa cerkom, punim gasom.

Pozelenele su.

I to nije bila priča sa nekim prijateljem...Post počinje sa onim...zdravo društvo...a ne sa onim ...zdravo ...bravaru...Kapiraš poentu...I ja sam taj post prokomentarisao kako sam ga prokomentarisao...
Naravno nisam ga prokomentarisao elitno ...

Svaka čast, to se zove super-babo!

I šta znači to tvoje spočitavanje...Ako ti napišeš žneki post a recimo neko isti prokomentariše ja ne smem da imam svoj komentar..o čemu se radi...

Agatice nemoj mi tu i takvu zamenu teza...

Jedan je napisao ovako...

I to nije bila priča sa nekim prijateljem...Post počinje sa onim...zdravo društvo...a ne sa onim ...zdravo ...bravaru...Kapiraš poentu...I ja sam taj post prokomentarisao kako sam ga prokomentarisao...
Naravno nisam ga prokomentarisao elitno ...

I šta znači to tvoje spočitavanje...Ako ti napišeš žneki post a recimo neko isti prokomentariše ja ne smem da imam svoj komentar..o čemu se radi...
ovo je presipanje iz šupljeg u prazno, igraj se sam ja odoh, šteta moglo je lepo da nam bude....Sa mnom nema svrhe igrati te verbalne igrarije, ne potcenjuj moju inteligenciju...laku noć, uživajte bez mene....

Nije baš, imam isto mišljenje kao i jeroh glede elitizma, samo što mislim i da nema svrhe nikakve raspravljati o tome, a pogotovo sa onima koji misle da pripadaju eliti, a najčešće su nešto sasvim suprotno. To bi bilo isto kao i voditi teološku raspravu sa usranim svedokom ili subotarom, ili harekrišnom...

Nešto mi se javlja da se ovo neće dopasti dragoj nam Agatici...

ovo je presipanje iz šupljeg u prazno, igraj se sam ja odoh, šteta moglo je lepo da nam bude....Sa mnom nema svrhe igrati te verbalne igrarije, ne potcenjuj moju inteligenciju...laku noć, uživajte bez mene....

Nisi primetila da nisam sam. Nisi primetila i da ostali ''dodjoši'' poput mene misle slično...

I odakle ti ono da kažeš..ne potcenjuj moju inteligenciju...To nisam činio niti jednog jedinog trenutka...
Laku noć Agatice...

I tako dodje vreme da kažem Laku noć sagovornicima uz recimo ovako nešta...

''Ljudi će zaboraviti šta ste rekli.
Ljudi će zaboraviti šta ste učinili.
Ali nikada neće zaboraviti,
kakve ste osećaje u njima probudili.''

:bye:

Mi mu ovde dođemo kao povratnici sa prve linije fronte sa posttraumatskim stresom u prljavim čizmama i uniformama međ pripadnike akademske zajednice u odelima i kravatama...:lol:

E hebiga, pa Vi biste oma na moj kauc i da vam vase traume, dal su ratne ili ratne seksualne, resavam.;)

Nece moci, prvo se mora nesto desiti, tipa jamerikanskog da se uzme orudje, najcesce tipa Mortaljez Aka 47, pa tek ondak se simptomi i primete i da ste oboleli od PTSD-ija.:rtfm:

Vako , jok ,necem sa vama da radim .Ic necu.:rotf:

Poslednjih nekoliko komada u smislu C 1 dodelila mi je upravo tvoja vrhovna sveštenica...:whistling:

срећа твоја што има ограничену моћ, када би могла довде да добаци...знаш већ шта би било:per:
овако само агату нервирамо, и мислим да не заслужује баш да јој стављамо прст у око, позвала нас је из најбоље намере и није она крива што је то елитне изиритирало да нам приреде онакав дочек.
ипак има незгоднију позицију од нас.

E hebiga, pa Vi biste oma na moj kauc i da vam vase traume, dal su ratne ili ratne seksualne, resavam.;)

Nece moci, prvo se mora nesto desiti, tipa jamerikanskog da se uzme orudje, najcesce tipa Mortaljez Aka 47, pa tek ondak se simptomi i primete i da ste oboleli od PTSD-ija.:rtfm:

Vako , jok ,necem sa vama da radim .Ic necu.:rotf:

Ma šalim se ja malo, ja ni posle 8 meseci na Kosmetu 1998. nisam povukao PTSD..."Shooting the enemy? It was easy as stepping on a bug."

:bye:

- - - - - - - - - -

срећа твоја што има ограничену моћ, када би могла довде да добаци...знаш већ шта би било:per:
овако само агату нервирамо, и мислим да не заслужује баш да јој стављамо прст у око, позвала нас је из најбоље намере и није она крива што је то елитне изиритирало да нам приреде онакав дочек.
ипак има незгоднију позицију од нас.

I sa ovim se slažem. Agatici treba da olakšamo posao, a sa defetistima ćemo oštro i pravedno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back