Kafana 'Dosije K'

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Joooj videh poruku koju si glasniku napisao :zcepanje:
Ja malo izbegavam taj deo foruma ne isplati mi se, svi moji komentari završe ovako :metla2:

Mada mi smo fanatici i tamo nam je mesto :mrgreen:

Poslednjih dana na religiji budem samo tamo na onoj temi sa veselim Glasnikom...Znaš i sama da je Borka zatvorila Veru a onda ja bibliju i sada me veoma tanka vrpca kako bih rekao veže za religiju.

Poslednjih dana na religiji budem samo tamo na onoj temi sa veselim Glasnikom...Znaš i sama da je Borka zatvorila Veru a onda ja bibliju i sada me veoma tanka vrpca kako bih rekao veže za religiju.

Znaš ono svi putevi vode ka Rimu.
Tako i mi .... gde god da odemo da piskaramo, na kraju se ipak vratimo tamo.
Nekako nam ušlo u krv i svi ostali delovi foruma su nam suviše mirni .....

Marsi, Marsi...veoma je blizu mogućeg da po godinama i tata bih mogao da ti budem...:whistling:

Ja lepo kaza, Beogradska kaldrma a dal znas kad je to bilo , eeeeejjjj, eto tu nam je i nasa dobra vestica iz moga kraja, koja ima godina :heart:a u prepisci ,kada se ona rodila, Ja vec jurio cure.....:whistling:

Pa sada Ti vidje.

I da se samo zna, ako znas TiBija, moga starog drugara i od njega sam stariji.:hahaha:

Ako ne verujes, pitaj ga i steta da ga nemaaaaaaaa, ovdjekana ;)

I sve je to bre od Beogradske kaldrme........ mislim godine.:gace::brus:

Dobro veće i tebi...Ovih dana kiša i samo kiša...Da bi da vidim malo sunca pa da malo živnem uz...kokanje naravno...

да би били у складу са овим пдф-ом мислим да су амери ту нешто забадали нос само да ти напакосте, хаарп и те заје6анције.
треба видети са марсовцем да им поручи да се носе у три лепе...шетње:D

да би били у складу са овим пдф-ом мислим да су амери ту нешто забадали нос само да ти напакосте, хаарп и те заје6анције.
треба видети са марсовцем да им поручи да се носе у три лепе...шетње:D

De si dušo i srce Agathino:cmok2:

- - - - - - - - - -

Marsovac treba da usmeri svoju naprednu tehnologiju da uništi zlotvore i njihove paklene naprave

De si dušo i srce Agathino:cmok2:

- - - - - - - - - -

Marsovac treba da usmeri svoju naprednu tehnologiju da uništi zlotvore i njihove paklene naprave

ту сам лепотице, ево ме солирам по кући, све сам их послао на шљаку :D

е што ме зеза интернет:evil: боље ради када је неко невреме, ма код мене ти је све наопако.

ту сам лепотице, ево ме солирам по кући, све сам их послао на шљаку :D

е што ме зеза интернет:evil: боље ради када је неко невреме, ма код мене ти је све наопако.
E i nas, smenjujemo se moj čovek i ja, svaki za svojim compom u kletvama i psovkama upićenim gore pomenutom -J.....ti internet i gistro 12 Mb/s

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back