Kafana 'Dosije K'

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hajd , sada malko vise opusteno,

Jeroh nek nam ponudi pravu domacu rakiju, ic ne fermam stranska, hebote , vec ima godina i godina, kako pijem samo ,nasa.

Eto sinoc u Oplencu, opleli smo opet Staru Sokolovu, triput destilisanu....

I mislim da ce mir pasti.....

Nisam siguran da ti je čerkica bila oduševljena tom i takvom tvojom radnjom koju nisi učinio zbog nje već svoje potrebe da budeš vidjen kao...motordjija...

I tebi to nešta znači što su joj drugarice...pozelenele...

A šta misliš kako bi bilo da su neke druge tate po svoje čerkice došli nekim najnovijim tipovima automobila...

Nemaš predznanje o problemima koje moja ćerka ima.
A vidim da lupetaš kao razvaljen prozor, pa smatram da nisi baš osoba kojoj se trebam išta pravdati.

Poslednja izmena od moderatora:
Dže ste koke, evo Zoke elitnog ingenera.

Vidim, nadrndani se hvataju za svaku napisanu reč ovde, obnevidevši da se radi o starim forama ovog mesta.
Agatha, nisi ih informisala a nas si molila da ovo sačuvamo. Dovela si neke koji bi da ostvare pokušaj dvoslojnog pisanja sa vrlo neuglednim sadržajem, narodski rečeno. da prozivaju.

Čestitao bih Alex na rođendanu deteta, to se u kafanama gde se narod poznaje inače radi, ali izgleda da nema svrhe...

Jutro Džek.
Hajde danas kod mene u firmu na vrelu jagnjetinu i ledeno pivo?
A Za malog umetnika čestitka je na mestu, pridružujem se.
Idem da ložim vatru i sredim pečenje.
Ovde se vraćam tek kad i ako završe deratizaciju i dezinsekciju. A i dezinfekciju.

Jutro Džek.
Hajde danas kod mene u firmu na vrelu jagnjetinu i ledeno pivo?
A Za malog umetnika čestitka je na mestu, pridružujem se.
Idem da ložim vatru i sredim pečenje.
Ovde se vraćam tek kad i ako završe deratizaciju i dezinsekciju. A i dezinfekciju.

Zašto bi se mi kupili? Normalno je da s vremena na vreme naiđe poplava a svaka poplava nosi....
Osobina onih koji nemaju svoj život je da čačkaju druge živote, najviše forumske.

Šalu na stranu, zezanciju pred sebe. Agatha je u vrlo nezavidnoj poziciji, zahvaljujući nekima koji bi da troluju, hejtuju i serendaju.
Agatha, reaguj! :)

Ups, kako nepristojno od mene da ne ne zahvalim Brzom na pozivu; zov jagnjetine je jak, ali obaveza još jači. Da sam u Bg, pa nekako, nije ni Ns preko sveta i sada bih podvriskivao -jagnje hir aj kam- al' kako... bem ti sunce poslovno, uh!
Ni kod Alex neću stiči, bruka koja se iz godine u godinu nastavlja. Stvarno, što je malom rođendan baš kada imam naj posla? Mogao je malo pomeriti izletanje iz tibe, tako da svima bude potaman. No, neka je živ i zdrav, mali umetnik!

Nisam siguran da ti je čerkica bila oduševljena tom i takvom tvojom radnjom koju nisi učinio zbog nje već svoje potrebe da budeš vidjen kao...motordjija...

I tebi to nešta znači što su joj drugarice...pozelenele...

A šta misliš kako bi bilo da su neke druge tate po svoje čerkice došli nekim najnovijim tipovima automobila...
Lupas. [emoji35]

Lupas. [emoji35]

Kada je napisano ovako...

pa to prokomentarisano ovako...

a ti na to ''prokomentarisala'' ovako...

šta to znači Agatice...

Da li to znači da sam i ja morao napisa ti ono...svaka čast...ili ono ...gde ste šmekeri...Ja to ne mogu tako. Ako neko nešta napiše a imam svoje mišljenje u vezi sa tim ja ću ga napisati. E sada, ako to nije dopušteno u ovoj elitnoj kafani, nije nikakav problem da ovu kafanu zaobilazim.

I hajde kaži mi, šta sam ja trebao napisati u vezi ona dva posta a da to bude u elitnom trendu ove kafane...
Osim sto ne znas kakvu ulogu ima tata u glavi jedne dovojcice poprilicno si I zlonameran [emoji845]

Poslednja izmena:
Ups, kako nepristojno od mene da ne ne zahvalim Brzom na pozivu; zov jagnjetine je jak, ali obaveza još jači. Da sam u Bg, pa nekako, nije ni Ns preko sveta i sada bih podvriskivao -jagnje hir aj kam- al' kako... bem ti sunce poslovno, uh!
Ni kod Alex neću stiči, bruka koja se iz godine u godinu nastavlja. Stvarno, što je malom rođendan baš kada imam naj posla? Mogao je malo pomeriti izletanje iz tibe, tako da svima bude potaman. No, neka je živ i zdrav, mali umetnik!
Hvala [emoji173][emoji173]

Poslednja izmena:
Nema ovde elite i neelite. Ima nas nekoliko koji smo jako dugo ovde, koegzistiramo sasvim fino i normalno, a Agatha se našalila upravo na taj račun, da smo elita (misleći u tolerantnoj forumskoj komunikaciji) pa je pozvala druge da se pridruže, ali avaj, nije videla nakaznost ispod njihovih maski.
Naša finoća, lepota i pamet ne čini od nas slasne zalogaje raznih hejtera i trolova, nego gorke pilule izlečenja koje će da progutaju; svi smo mi prošli te faze, odradili introspekciju i spoznali da je lepše dobronamerno lupetati, razmeniti koju pametnu i glupu, uživati u susretima kafanskim, negoli praviti budale od sebe, mrzeti ceo svet i sebe. Lako je svoje pregorele osigurače u tintari krpiti na forumu mržnjom (za takav rl nastup treba imati petlju) ali je bogme teško biti fin. Nekima nedostižno.

Uzgred, dže ste koke, evo Zoke inženjera teških mentalnih konstrukcija i elitističkog žongliranja!
(moja pozdravna rečenica nekoliko godina unazad koja uvek oduševljava moje drage drugarice i drugove, forumske, a šta je lepše nego nekog dragog oduševiti!)

:zcepanje:
Alex, srecan ti sinu rodjendan :heart:
Brzi, ja ne jedem jagnjetinu ali sam se samopozvala na pivo, znas gde sam...;)
I naravno, ne cackajte vnago neka smrde u tisini :cool:
Pozzz....

Ovaj deo rečenice krije neku uvrnutu logiku koju mi je teško da dokučim.

Samopozvala si se na pivo i to je Ok. Možda Brzi zna gde se nalaziš, i to je Ok. Sve je lavli džabli dokle god ta dva iskaza ostaju razdvojena, ali ebe onaj zarez koji podrazumeva da se oba iskaza dopunjuju a u stvari se isključuju.
Pada mi jedino na um da suptilno fingiraš Brzom dolazak po tebe makinom, tako da bi uživala u rajdu i pila pivo a jagnjetinu ostavila vukovima da se slade. A takođe me obuzima spoznaja da veličaš sam dolazak (samozvani) jer Brzi zna da si jako daleko (pretpostavljam, indicira iskaz) i samim tim nosiš krst svoje žrtve i radost koju jagnje treba da ispoljava, onako mrtvo i pečeno, jer ga nećeš jesti!

Nepojmljiva a i zastrašujuća u svojoj lepoti je logika žene! Prestravljen sam i oduševljen, strahopoštovanje mi se useljava u njedra!

(sad moram da turim omraženi mi smajli, da ovi trolovi ne bi cedili svoj gnoj pod izgovorom da nešto pametujem i serendam omiljenoj koki Brit. Evo ga: )
:)

Nema ovde elite i neelite. Ima nas nekoliko koji smo jako dugo ovde, koegzistiramo sasvim fino i normalno, a Agatha se našalila upravo na taj račun, da smo elita (misleći u tolerantnoj forumskoj komunikaciji) pa je pozvala druge da se pridruže, ali avaj, nije videla nakaznost ispod njihovih maski.
Naša finoća, lepota i pamet ne čini od nas slasne zalogaje raznih hejtera i trolova, nego gorke pilule izlečenja koje će da progutaju; svi smo mi prošli te faze, odradili introspekciju i spoznali da je lepše dobronamerno lupetati, razmeniti koju pametnu i glupu, uživati u susretima kafanskim, negoli praviti budale od sebe, mrzeti ceo svet i sebe. Lako je svoje pregorele osigurače u tintari krpiti na forumu mržnjom (za takav rl nastup treba imati petlju) ali je bogme teško biti fin. Nekima nedostižno.

Uzgred, dže ste koke, evo Zoke inženjera teških mentalnih konstrukcija i elitističkog žongliranja!
(moja pozdravna rečenica nekoliko godina unazad koja uvek oduševljava moje drage drugarice i drugove, forumske, a šta je lepše nego nekog dragog oduševiti!)

Evo ja ću krenuti od toga da sam plava pa ne umem da ukapiram pa mi objasni šta je značio tvoj komentar:
Dže ste koke, evo inženjera.
Gde se dade ona elitna mehana, ovo mi sad liči na svratište poni ekspresa... ima l' nešto pametno cugnuti ili smo again osuđeni na domaću brljotinu? Ostaje da se vidi!

I ja mogu pomisliti da sam po tebi inicijator za boldovanu rečenicu. Dok mi nismo bili tu po tebi je ovde obitavala samo elita a od kada smo mi došli ispade da napravisno od kafane bircuz. Interesuje me koji to tačno komentar je izazvao toliki revolt u tebi da tako nešto napišeš ili je bilo u pitanju ono, kao što si i pisao, da si ti ovde starosedeoc i neprikosnoveni gospodar a mi obični dodjoši. Ovo je javni forum i nema ovde moje i tvoje, mogu boraviti i pisati gde god želim.
Ako si džek a mislim da jesi ti ćeš lepo i priznati ono što je očigledno da si celokupnu lavinu pokrenuo ti.
I pored toga i ako su uzvratili ni jednu reč uvredljivog izraza nisu upotrebili dok se za vas ne može reći da je bio elitan. Ako smatrate da se na takav način pokazuje nadmoć mislim da će okršaja tek biti ..... a čemu sve to. Očigledno je da su mi to sve prijatelji ali ja nisam zauzela stav da vas vredjam zato što ste sa njima došli u sukob što se ne bi moglo reći za ženski deo vaše ekipe. I sad još samo fali kad dodju da vam napišu to vas žene treba da brane.....
Ja sam napisala da želim svima dobar i uspešan dan a ne "samo svojim prijateljima"
Agatu ne dovodi u nezgodnu situaciju rečima nije prozrela šta se krije ispod maski jer je ona sa nama mesecima i medju nama nema maski.
Stvar je u tome što ste svi isti i suviše drčni i ponositi i sada je problem ko će prvi popustiti ali nekada nije loše pokazati i malo dobre volje zar ne.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back