Kafana 'Dosije K'

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
goooooo ,goool.

baba uleti , gde gde je i ko je Go

- - - - - - - - - -

Pošto raspolažem određenim sposobnostima, prvo sam pomislila da će mi tetino srce odmah replicirati. A i tetino srce je vidovito, jer me glava rastura, a eto do sad to nikom nisam kazivala -ovde barem. JOOOOOOOOJ, poludeću....nekad pomislim da mi glava služi samo da me boli....:(

ma sretna si ti , oni koji nemaju nista u glavi, oni nemaju problema sa glavoboljom.:lol:

Presrećan sam zbog ovog prvenstva, dok su utakmice u toku vozim se po gradu, nema gužve, ma uživancija prosto

Aha.. i ja, vozim se u prepunom autobusu, nad glavom mi balavica zvace zvaku kao da se ******i sa njom, iza ledja mi neki deda cokce, a ja uredno sedim prvih par stanica dok ne naidje kontrola pa se onda jos urednije sklonim iz istog i apsolutno skoro svaki dan zakasnim na posao.:dash:

Da ne zaboravim da spomenem da mi je pre nekih mesec dana manijak drkao iza ledja u prepunom autobusu a kozetina od babetine koja je sedela pored mene je uredno buljila u njegov rucni rad i nista mi nije rekla dok ja nisam skontala da mi se iza ledja nesto cudno desava:evil:

- - - - - - - - - -

Rezime: MRZIM GSP:evil:

- - - - - - - - - -

Zamisli taj haiku sa muškog aspekta... tužno, zar ne?

- - - - - - - - - -

Naravno, cvetaka ima raznih, kao npr stabiljka ku'ruza...

Ja te cekam
tebe nema
pao mi..

:mrgreen:

Da ne zaboravim da spomenem da mi je pre nekih mesec dana manijak drkao iza ledja u prepunom autobusu a kozetina od babetine koja je sedela pored mene je uredno buljila u njegov rucni rad i nista mi nije rekla dok ja nisam skontala da mi se iza ledja nesto cudno desava:evil:

- - - - - - - - - -

Rezime: MRZIM GSP:evil:

- - - - - - - - - -

Ja te cekam
tebe nema
pao mi..

:mrgreen:
Meni se pre više godina dogodilo da sa jako zgodnom drugaricom idem trolom, a pokušavala sam da prestanem da pušim i bila ŽEŠĆE nadrndana. U troli su bili neki bilmezi koji su počeli najodvratnije da nam dobacuju. Moja pametna drugarica pet para nije davla a ja sam samo kuvala i kuvala u sebi, dok jednog trenutka nisam dreknula: ''Ako još jednu reč izgovorite, za mooda ću vas obesiti''. Oni su se toliko zabezeknuli -jer je to bila dugo akumulirana i vrlo eksplozivna energija koju je moj bes stvorio - da su na prvoj stanici izašli. E sad - tu su sedele i tri babe koje su mirno ignorisale najogavnije uvrede upućene ženama, a zbog strašne reči ''mooda'' su me sablažnjeno gledale i prevrtale očima.....Dobile su i one finu porciju: P....vam M......, kakve ste vi licermerne....P....., ko da i vi niste žene, sram vas bilo đubradi matora...
Onda sam izašla, kupila cigare i smirila se...

Evo jedne neverovatne pesme koju je u 19. veku napisao neki naš emigrant u USA, sam štampao zbirku koja se zove ''Lira'', a pesme su sumanute...srpski Haiku

BOL

Bolu mene moje ruke
bolu mene moje noge
bolu mene moje grudi
bolu mene moji zubi

Ah tužan li sam ja
i nesretni život moj...

evo još jedne

BILJKE

Biljke male,
zelene, žute, bele i plave.
Biljke moje mile male....

Evo jedne neverovatne pesme koju je u 19. veku napisao neki naš emigrant u USA, sam štampao zbirku koja se zove ''Lira'', a pesme su sumanute...srpski Haiku

BOL

Bolu mene moje ruke
bolu mene moje noge
bolu mene moje grudi
bolu mene moji zubi

Ah tužan li sam ja
i nesretni život moj...

Al, nabavih ja astal i pianino
i sad me ništa ne boli :zcepanje:

Dobro veče :)

:zcepanje: Agata uspela si da me nasmejes ( i mene boli glava) ali haiku je pobedila :super:
Joj kako sam te se uželela....Još neki su se žalili na glavu...jojojoojjjjj
A pričala sam vam sigurno, kad sam poučena iskustvom sirote drugarice kojoj se ogroman lik iz...kao na jaknu koju je bacila čim je izašla iz prevoza, izudarala laktom nedužnog čoveka kad mi se u neviđenoj gužvi pripio uz leđa, huče, dahće, a nešto tvrdo u duguljastvo bode od pozadi. Radio je lakat momentalno, i kad sam se okrenula da još voštim, ugledah PRAZILUK...Izvinuh se sirotom čoveku....:rumenko::rumenko::rumenko:

- - - - - - - - - -

Al, nabavih ja astal i pianino
i sad me ništa ne boli :zcepanje:

Dobro veče :)
Ojha, ojha, kakva greota što sam kljakava pa ne mogu ko čovek da se radujem:)

Meni svi danas oraspoložavaju - od muža koji oće u poslastičarnicu kasnije da me vodi, do vas dragih mojih srca:heart:, al boli, ma cela leđa me bole i vrat, spavala sam noćas u drugačijem položaju pa sam nagraisala- boli me od kad sam oči otvorila...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back