- Poruka
- 112.599
Ne, Agatha će da posmatra sa strane i pucketa bičem...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, Agatha će da posmatra sa strane i pucketa bičem...![]()
nećemo, nećemo, tvrd je to orah![]()
Si našao agathi da pričaš kako se lome jaja.....
Dobro jutro, vidim, završava se konverzacija o mojim cegerima koji daruju izvor života, srećnicama da se napoje sa istog.
Ne umem da pojmim kakvi su to crnu umovi koji bi to da slome i krckaju, da liše svet životne radosti i unesreće izabrane? Zar u osvit zore ovakvu sudbinu da spoznam?
E pa neće moći. Mnogi su kidisali na moje cegere, pa su nestali ili su prognani da se nikada više ne vrate. A moji cegeri su i dalje veseli i razdragani, iz njih isijava radostan poziv ženama da se tim zovom slade...
Cek jos malko, pa ce bit, ono sto se mora bit.
bit ve posle, LeLe-KuKu..
Dragi Džek, zavera postoji, velika je i ozbiljna, globalnih je razmera a zove se Svetsko prvenstvo u fuzbaluKakva je ovo misterija? Već drugi dan niko ni abera, nasekirao sam se ono pravo. Da nije neka urota i zavera pokrenuta, protiv mene? Bačena zla magija na moje veseljake?
Kakva je ovo misterija? Već drugi dan niko ni abera, nasekirao sam se ono pravo. Da nije neka urota i zavera pokrenuta, protiv mene? Bačena zla magija na moje veseljake?
Dragi Džek, zavera postoji, velika je i ozbiljna, globalnih je razmera a zove se Svetsko prvenstvo u fuzbalu![]()
Dragi Džek, zavera postoji, velika je i ozbiljna, globalnih je razmera a zove se Svetsko prvenstvo u fuzbalu![]()
Evo i ja sam skoro naučila:Šta je to, uputite me.
Da ali ima zapanjujuću i neobjašnjivu moć nad muškim polom, ne da im nije dosadno, već zapostavljaju žene, decu, poslove, SVE, zbog Velike Magije koja ih tako obeuti da se nerviraju, plaču, razbijaju, skaču od sreće, urliču, busaju se u prsa ili kose čupaju. Vrlo moćna stvar, nije za potceniti....To je tako dosadno.