- Poruka
- 5.289
Izgleda da ce ovde biti prazno do kraja svetCkog prvenstva u trckaranju za loptom levo desno napred nazad

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pošto raspolažem određenim sposobnostima, prvo sam pomislila da će mi tetino srce odmah replicirati. A i tetino srce je vidovito, jer me glava rastura, a eto do sad to nikom nisam kazivala -ovde barem. JOOOOOOOOJ, poludeću....nekad pomislim da mi glava služi samo da me boli....Bol, boluje
Čelebića Biba....
Bol boluje
nikom ne kazuje.
Vidovito nego šta.
Pogotovo kad nekoga voli, a tog nekog glava boli...
Izgleda da ce ovde biti prazno do kraja svetCkog prvenstva u trckaranju za loptom levo desno napred nazad![]()
Presrećan sam zbog ovog prvenstva, dok su utakmice u toku vozim se po gradu, nema gužve, ma uživancija prosto
Pošto raspolažem određenim sposobnostima, prvo sam pomislila da će mi tetino srce odmah replicirati. A i tetino srce je vidovito, jer me glava rastura, a eto do sad to nikom nisam kazivala -ovde barem. JOOOOOOOOJ, poludeću....nekad pomislim da mi glava služi samo da me boli....![]()
Ja te čekam
tebe nema
uveo mi cvetak.....
Haiku iz srednje skole
![]()
I ti si vidovit....pravo da ti kažem, očekivala sam od Brzog repliku o ''cvetku''....Zamisli taj haiku sa muškog aspekta... tužno, zar ne?
- - - - - - - - - -
Naravno, cvetaka ima raznih, kao npr stabiljka ku'ruza...
Presrećan sam zbog ovog prvenstva, dok su utakmice u toku vozim se po gradu, nema gužve, ma uživancija prosto
Zamisli taj haiku sa muškog aspekta... tužno, zar ne?
- - - - - - - - - -
Naravno, cvetaka ima raznih, kao npr stabiljka ku'ruza...
Meni se pre više godina dogodilo da sa jako zgodnom drugaricom idem trolom, a pokušavala sam da prestanem da pušim i bila ŽEŠĆE nadrndana. U troli su bili neki bilmezi koji su počeli najodvratnije da nam dobacuju. Moja pametna drugarica pet para nije davla a ja sam samo kuvala i kuvala u sebi, dok jednog trenutka nisam dreknula: ''Ako još jednu reč izgovorite, za mooda ću vas obesiti''. Oni su se toliko zabezeknuli -jer je to bila dugo akumulirana i vrlo eksplozivna energija koju je moj bes stvorio - da su na prvoj stanici izašli. E sad - tu su sedele i tri babe koje su mirno ignorisale najogavnije uvrede upućene ženama, a zbog strašne reči ''mooda'' su me sablažnjeno gledale i prevrtale očima.....Dobile su i one finu porciju: P....vam M......, kakve ste vi licermerne....P....., ko da i vi niste žene, sram vas bilo đubradi matora...Da ne zaboravim da spomenem da mi je pre nekih mesec dana manijak drkao iza ledja u prepunom autobusu a kozetina od babetine koja je sedela pored mene je uredno buljila u njegov rucni rad i nista mi nije rekla dok ja nisam skontala da mi se iza ledja nesto cudno desava
- - - - - - - - - -
Rezime: MRZIM GSP
- - - - - - - - - -
Ja te cekam
tebe nema
pao mi..
![]()
Evo jedne neverovatne pesme koju je u 19. veku napisao neki naš emigrant u USA, sam štampao zbirku koja se zove ''Lira'', a pesme su sumanute...srpski Haiku
BOL
Bolu mene moje ruke
bolu mene moje noge
bolu mene moje grudi
bolu mene moji zubi
Ah tužan li sam ja
i nesretni život moj...
Joj kako sam te se uželela....Još neki su se žalili na glavu...jojojoojjjjjAgata uspela si da me nasmejes ( i mene boli glava) ali haiku je pobedila
![]()
Ojha, ojha, kakva greota što sam kljakava pa ne mogu ko čovek da se radujemAl, nabavih ja astal i pianino
i sad me ništa ne boli
Dobro veče![]()
Ojha, ojha, kakva greota što sam kljakava pa ne mogu ko čovek da se radujem![]()
Oladila ti se kafa....E i ja kad me glava zaboli od kako oči otvorim taj dan nisam za kriv kkk..... bip .... eto da budem fina, pa da se ne izražavam prostački![]()