Kafana 'Dosije K'

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Čini mi se da nazirem neke fragmente iz sećanja. Dakle, gomila bilmeza u kratkim gaćama koji jedva čekaju da uteraju, da bi se grlili i drapali, a dok rade te bludnoće, gomila koja okružuje livadu ohrabruje ih u tome animalnim vriskovima? Valjda su ljubomorni što ne mogu i oni na livadu, da zavlače ruke svukuda... .
Da, zaboravila sam hiljade i hiljade ljudi koje ih primalnim kricima čas ohrabruje čas najgore kune, a sve to proizvodi ogromne talase energije...:tambalamba:

Poslednja izmena:
Veliki je taj naboj ljubomore, sada mi je jasno zašto huligani na fubalima postoje.
I onda tu ljubomoru istresaju na slučajnim prolaznicima i nedužnim neživim objektima (jednom sam se zatekla u tramvaju koji su navijači ljuljali i za malo nisu prevrnuli)...

- - - - - - - - - -

Trebalo bi I fudbal uvrstiti u pdf Misterije
Svaka čast! SAD sam isto pomislila...:)

Ja sama radim sa 5 muskaraca;mos mislit kako mi je I sta sve treba da trpim narednih mesec dana:(
Samo mogu da ti izrazim saosećanje, divljenje i podršku. Mada sam se posle 16 godina skladnog braka poptpuno navikla na fuzbal. Srećom imamo više prostorija pa se sklonim i radim nešto drugo. No problem je što ovaj moj tripuje da mu donosim sreću i često kuka i tera me da pored njega sedim da bi, kako on kaže '',dala gol'', mada, bez obzira na moje poslovično verovanje u natprirodno, i dalje ne vidim vezu između sebe i golova...

Ukucaj Perica Ognjenovic...
sve samo ne krupan i jak..
Miodrag Belodedic..
Dragan Stojkovic - Piksi..
U stvari, nema mnogo fudbalera visih od 160 - 170 cm...recimo da ih ima desetak procenata...i obicno nisu istaknuti, jer najcesce zbog svojih gabarita igraju u odbrani i nisu preterano brzi.

Neopravdano napadate sport koji ima puno obozavatelja u nasoj zemlji.

I da ne pomislite da sam zagrizeni fudbalski fan: nisam gledao ni jednu utakmicu na tekucem prvenstvu...vozio sam , uglavnom, motor.

photo.php

Ja dragi Brzi, nemam ništa protiv fuzbala, niti sam ikad imala, samo ga ne gledam jer me ne zanima. Mada sam par puta bacala pogled kad Srbija igra neku važnu utakmicu, čak sam i ukapirala šta je ofsajd:)
P.S. U pravu si - visina je irelevantna za fudbal, ovde sam na Bidže mislila koji su prvenstveno grubo klesani i ne preterano bistri, mada verujem da ima i izuzetaka....

Poslednja izmena:
Samo mogu da ti izrazim saosećanje, divljenje i podršku. Mada sam se posle 16 godina skladnog braka poptpuno navikla na fuzbal. Srećom imamo više prostorija pa se sklonim i radim nešto drugo. No problem je što ovaj moj tripuje da mu donosim sreću i često kuka i tera me da pored njega sedim da bi, kako on kaže '',dala gol'', mada, bez obzira na moje poslovično verovanje u natprirodno, i dalje ne vidim vezu između sebe i golova...

Postoji veza, itekako postoji veza izmedju tebe i Gol i Vo..............:whistling:

Kako si mi Ti, nema da skoknes do Marsa a znas da nam nedostajes ;)

Iskreno, ne bi se ni udavala da mi ne daje prostora za svoja zadovoljstva, više ja njega zanemarujem jer sam po prirodi samotnjak, ali sa druge strane i on ima vreme koje posvećuje sebi, zato i funkcionišemo. Samo ženskinje ne sme da pogledava - tu ič nisam tolerantna....:zcepanje:

Hmmm, moze biti da bi mozda i moro da se vidja sa Marsovkom , zbog radi rada sa Usima.......:per:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back