marsijaner
Legenda
- Poruka
- 54.440
E i ja kad me glava zaboli od kako oči otvorim taj dan nisam za kriv kkk..... bip .... eto da budem fina, pa da se ne izražavam prostački![]()
A za prav ....sta je sa njim, ako nisi za kriv.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E i ja kad me glava zaboli od kako oči otvorim taj dan nisam za kriv kkk..... bip .... eto da budem fina, pa da se ne izražavam prostački![]()
Oladila ti se kafa....Čekala te...A uskoro ću da se izvrnem...Možda noćas budem sposobna...duga je noć
A za prav ....sta je sa njim, ako nisi za kriv.![]()
Kad me neizdrživo boli onda Nimulid- ali svi lekari se mršte kad im ga pomenem, a neverovatno je efikasan. A nije opijatski analgetik pa da se mršte, ne znam u čemu je fazon. Kažu loš za želudac a ja koja imam osetljiv - uopšte mi ne smeta, običan kafetin mi mnogo goru frku napravi. A Nimulid drži 12 sati.
Hm....mene vise zanima sta VI pijete?[emoji48]Šta vi žene pijete da vam prođe glava?
Hm....mene vise zanima sta VI pijete?[emoji48]
Joooj sutra ćemo piti zajedno
Pa za prav uvek jesam![]()
Nisam nikada bio u situaciji da treba glava da mi prođe.![]()
A priznajes da si ko zec???[emoji41]Tu ste vi žene na muci.... Nemate je uvek, a i kad je dobijete, traje suviše kratko....
A priznajes da si ko zec???[emoji41]
Pa jes vala..treba imati glavu. [emoji12]
Kad mi se na kratko vrati glava, neophodna je za Tarot...Dobro bre, kad ćemo taj tarot da bacimo?
A pa ti si Marsijaner trebalo bi da imas rezervne I opciju punjenja[emoji4]Ne moj bre tako, svako ima glavu a glava boli samo one koji i imaju ista u toj glavi.
Eto kod mene nema ista prazna je , tj bilo je nekasda puuuuno, pa ispraznih glavu i sada nemam nista.
Prazna je, i kad lupim nesto ( a to biva nesto pocesto) onda Jeka, je bre sve do Kolorada
Ocem I ja[emoji39]Kad mi se na kratko vrati glava, neophodna je za Tarot...
Uvek bezis kad sam ja u elementu [emoji4]Phu! Ni ja nisam večeras za vickasto prepucavanje...
Imam baš mnogo obaveza u radionici ujutru, tako da stanite u red dame da vas čika Brzi izljubi, pa da lalamo....