Kafana 'Dosije K'

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
971971_1441885446036615_709419164_n.jpg

Tetkina slavljenica :heart:

- - - - - - - - - -

1185777_1441885452703281_982222347_n.jpg

Tetkine lepotice :heart:
Stvarno su lepotice!:heart: Ja sam inače slabija prema devojčicama, mada me je podmladak od Brzog sa nogu oborio - tri devojčice i mali Nani - dobitna kombinacija. :zaljubljena:

Poslednja izmena:
Jao daaaa....pa danas mi je godisnjica braka, da mi ne rece za crveno slovo zaboravila bih:dash:
Nisam zakacila virus, ladno bre!
Sg cu da ga zovem, vidim da je i on zaboravio,hehehehe...hvala Buu;)
Srećna godišnjica, u zdravlju ih dočekali još mnogo! Onaj moj je veeeliki kavaljer, pa mi slavimo i datum kad smo se smuvali, i datum kad smo se posle 5 godina zajedničkog života venčali. A po faci i po tvojim pričama, čini mi se da ti je muž žešći gotivac (svako ko ćurliče sa pticama nosi u sebi poetsku dušu, kreativnost i šarm).Ma i meni je čas ladno čas toplo, to je bre od ovog vremena, sedim u kući pod ćebetom, izađem napolje - toplo mi je. Još se zemlja nije oladila od leta.

Poslednja izmena:
Hvala Agata, e a smrzla sam se,ipak je nalozio...bili smo u skitnji malo i do malpre smo imali goste...sad kuliram malo solo ;)
Da, Brzi bas ima dobitnu kombinaciju,svaka cast :D
Mi smo se podelile, ja dva sina, sestra 2 devojcice i sad najmladja sestra 2 decaka,ostala nam jos jedna,srednja,ali i ne misli o tome jos...

Брзински поздрав...
Пар минута са електронским сокоћалом, довољно да се напише која паметна ријеч.
Једино што ми тренутно не пада ништа на памет.
:cool:

:cool:
Ма лудило, хаос и то...
Обавеза преко главе...
Биће ускоро више времена, кад мало дође меланхолично вријеме.
ОндаК ће да се качи мало веселе музике...
Ћаос...

Ti si moj idol, kad je casa polupuna :cmok2:
Ne volim da mracim a ni da me mrace,nikome nije bas sve idealno u zivotu,razlika je
samo u tome ko kako ume da nosi svoj teret..
Za lutriju sam bas pomislila da te priupitam,ali vidim da nisi najjaca u tom polju vidovitosti :mrgreen:

Ti si moj idol, kad je casa polupuna :cmok2:
Ne volim da mracim a ni da me mrace,nikome nije bas sve idealno u zivotu,razlika je
samo u tome ko kako ume da nosi svoj teret..
Za lutriju sam bas pomislila da te priupitam,ali vidim da nisi najjaca u tom polju vidovitosti :mrgreen:
Nisam ni probala, fora je u tim stvarima da ne sme da ti je previše stalo, onda radi mozak a ne kanal sa Univerzumom, kada bih uspela da potpuno distancirano i opušteno pokušam, možda bih ubola nešto, ali opuštenost i ja ne idu zajedno.

Jao daaaa....pa danas mi je godisnjica braka, da mi ne rece za crveno slovo zaboravila bih:dash:
Nisam zakacila virus, ladno bre!
Sg cu da ga zovem, vidim da je i on zaboravio,hehehehe...hvala Buu;)

He, bez ljutnje Tetka, ali ovo me jako podseća na jedan istorijski grafit, koji i posle trideset osam godina od svog nastanka, na jednom zidu blizu moje osnovne škole, u Somboru odoleva zubu vremena, jer ga neko, ili verovatnije neki (posebni) ljudi s vremena na vreme ponovo ispišu. Prvi put, na tom mestu, crnim lakom ispisao ga je moj drug R. kada ga je učiteljica izbacila sa časa, sad nebitno zbog čega tj. koga. Prisustvovao sam tom istorijskom događaju, šta više učestvovao, jer je boca sa lakom bila moja, ostalo mi bilo od farbanja bisikla.
Na tom zidu i danas stoji doduše crvenim slovima:

I devojčice prdu !!

Svakako, srećna ti godišnjica!

He, bez ljutnje Tetka, ali ovo me jako podseća na jedan istorijski grafit, koji i posle trideset osam godina od svog nastanka, na jednom zidu blizu moje osnovne škole, u Somboru odoleva zubu vremena, jer ga neko, ili verovatnije neki (posebni) ljudi s vremena na vreme ponovo ispišu. Prvi put, na tom mestu, crnim lakom ispisao ga je moj drug R. kada ga je učiteljica izbacila sa časa, sad nebitno zbog čega tj. koga. Prisustvovao sam tom istorijskom događaju, šta više učestvovao, jer je boca sa lakom bila moja, ostalo mi bilo od farbanja bisikla.
Na tom zidu i danas stoji doduše crvenim slovima:

I devojčice prdu !!

Svakako, srećna ti godišnjica!
ŽIVA ISTINA:zcepanje:(mada se neke postavljaju kao da to njihovo miriše na ružu i karanfil)

Nisam ni probala, fora je u tim stvarima da ne sme da ti je previše stalo, onda radi mozak a ne kanal sa Univerzumom, kada bih uspela da potpuno distancirano i opušteno pokušam, možda bih ubola nešto, ali opuštenost i ja ne idu zajedno.

Bolje se mani toga dok te ne zaokupi, jako je dosadna ta zverčica, a oće i da ti uzme sve što ne čuvaš, već znaš držim, ali ipak bolje, pazi.
Ima lepših i bezbednijih načina.
Recimo da nađeš neki lep posao, pristojno plaćen.

ŽIVA ISTINA:zcepanje:(mada se neke postavljaju kao da to njihovo miriše na ružu i karanfil)
To je još i dobro, gadno je kad se postavljaju da nisu to one nego najbliži muški, kome posle ostaje da se leči tako što svoju tugu i jed pretače u umetnost,
zidnu u konkretnom primeru,
ali ipak trajnu.

Prošle godine sam ga posle jedne malo duže večeri bilijara i crnog vina, odveo da vidi svoje delo,
a ja videh tada prvi put u životu svog drugara da se rasplakao.

E, sad jel se on izlečio, ostaće pitanje,
kao što ostane oko svake umetnosti, umeća da ne kažem?

Živela Sestro.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back