BRITNEY 3
Buduća legenda
- Poruka
- 30.098
Dobar nacin da progledas, realno vidis ljude za koje si mislio da ih poznajes...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ma...taman pomislis kako je nekome drago sto postajes jaci i bolji nego sto si bio, kad ono: cvrc!
Gomila njih se distancira, a druga gomila njih (koja te je smatrala nizim bicem) odjednom zove i pita za zdravlje....
Beda i sjaj Srbije....
Da nisu bitni - nisu...samo primecujem...
Meni su drage osobe blizu srcu ma sta da se desi...

"ljudima oko vas ce uvek biti lakse da vam pomognu i da se sazale, nego da prihvate vas uspeh" - mudrosti iz svakodnevice....

Mene zivo kopka kako u ovoj drzavi misle da poguraju malo natalitet . Bruka i sramota, deciji dodatak mozes ostavariti samo ako nemas vise od 7500 po clanu porodice
To znaci da biih ja trebala imati platu 15000 da bih dobila jebene 2500 ?????????????'
Juce sam malo kopala da vidim sta je potrebno da bi se ostvarilo to pravo i onda sam shvatila da sam ja u stvari bogata. Jeste da sam svaki mesec na rubu egzistencije ali kad moja majka drzava tako kaze onda je valjda tako.![]()

Ma...taman pomislis kako je nekome drago sto postajes jaci i bolji nego sto si bio, kad ono: cvrc!
Gomila njih se distancira, a druga gomila njih (koja te je smatrala nizim bicem) odjednom zove i pita za zdravlje....
Beda i sjaj Srbije....
Da nisu bitni - nisu...samo primecujem...
Meni su drage osobe blizu srcu ma sta da se desi...
Mene zivo kopka kako u ovoj drzavi misle da poguraju malo natalitet . Bruka i sramota, deciji dodatak mozes ostavariti samo ako nemas vise od 7500 po clanu porodice
To znaci da biih ja trebala imati platu 15000 da bih dobila jebene 2500 ?????????????'
Juce sam malo kopala da vidim sta je potrebno da bi se ostvarilo to pravo i onda sam shvatila da sam ja u stvari bogata. Jeste da sam svaki mesec na rubu egzistencije ali kad moja majka drzava tako kaze onda je valjda tako.![]()
Država nije majka, a onaj ko to shvati, ima šanse da odraste.
Država Srbija nije ni maćeha, nego instrument za nasilje i izrabljivanje izmanipulisanog polupismenog naroda joj.
Uostalom, kao i ostale države.
Ovde (D) je dečiji dodatak oko 150,00 Eur po detetu, ne znam tačnu cifru, primaju ga skoro svi koji imaju decu, a natalitet zavisi najviše od toga koliko dece se useli ovamo sa roditeljima, bilo kao gastosi, što je stara šema, bilo kao izbeglice, što je najnovija šema.
Da bi popunila rupu u narodu, čitaj radnoj snazi, ova evropska majka se šrokogrudo okrenula sirijskim izbeglicama. Primaju obrazovane, čitaj kultivisane, sa puno sitne dece, onako iz humanih pobuda, prevashodno.
Ljubav je najvece bogatstvoMa idiotizam
Mi zapravo nismo ni svesni koliko smo bogat narod....zahvaljujuci tim lopovima![]()

kad ogladnis a ti se seti ljubavi i kao da si doruckovala,rucala i vecerala a nisi platila 

Moji prijatelji su dugo radili u Londonu - predavali su engleski strancima - to je finansirala država, za azilante. I jedna Somalijka je za svako dete koje dobije - osmoro do sada, dobijala sobu i to u vlasništvu, dakle veeeeliki stan. Da se razumemo, meni je drago zbog toga, i treba da dobije, makar to bilo samo zbog engleske ''griže savesti'' prema kolonijalizmu i užasima koje je njihova imperija napravila!Država nije majka, a onaj ko to shvati, ima šanse da odraste.
Država Srbija nije ni maćeha, nego instrument za nasilje i izrabljivanje izmanipulisanog polupismenog naroda joj.
Uostalom, kao i ostale države.
Ovde (D) je dečiji dodatak oko 150,00 Eur po detetu, ne znam tačnu cifru, primaju ga skoro svi koji imaju decu, a natalitet zavisi najviše od toga koliko dece se useli ovamo sa roditeljima, bilo kao gastosi, što je stara šema, bilo kao izbeglice, što je najnovija šema.
Da bi popunila rupu u narodu, čitaj radnoj snazi, ova evropska majka se šrokogrudo okrenula sirijskim izbeglicama. Primaju obrazovane, čitaj kultivisane, sa puno sitne dece, onako iz humanih pobuda, prevashodno.
E pa zgadio mi se muski rodevo ljudi ako niste znali:
![]()
Pogledajte prilog 305154
E drage moje drugarice, zamislite da ste upoznale zgodnog momka, i on se skine a ima ovo na trbušini!![]()

Sigurno znaš za urbanu legendu o Romkinji sa Ade Ciganlije kojoj su obe ruke bile tetovirane i to: Žika (precrtano), Pera (precrtano), Šifćet (precrtano), Mujo (precrtano), itd...Kako novog nađe, precrta starog...E pa zgadio mi se muski rod![]()

Biki izvini ako te gadim sa ovim ali morate da vidite čega ima na belom svetu:Ovakvog bi precrtala zivom sodom![]()
Jeste, slažem se, žalosno je.Da znam, majku koristim vise ironije radi, ali s vremena na vreme ne mogu da ne pomislim kud to ide ovaj svet. Kad sebe usporedim sa gorima bude mi lakse, nije li to zalosno...
Moji prijatelji su dugo radili u Londonu - predavali su engleski strancima - to je finansirala država, za azilante. I jedna Somalijka je za svako dete koje dobije - osmoro do sada, dobijala sobu i to u vlasništvu, dakle veeeeliki stan. Da se razumemo, meni je drago zbog toga, i treba da dobije, makar to bilo samo zbog engleske ''griže savesti'' prema kolonijalizmu i užasima koje je njihova imperija napravila!
Nego M, izgleda da smo generacija, da te ne bih pitala za godište, molim da mi odgovoriš ovako - da li si u kineskom horoskopu Zmija, Zmaj, Mačka (Zec), Bivo ili Tigar?
Sigurno znaš za urbanu legendu o Romkinji sa Ade Ciganlije kojoj su obe ruke bile tetovirane i to: Žika (precrtano), Pera (precrtano), Šifćet (precrtano), Mujo (precrtano), itd...Kako novog nađe, precrta starog...
E pa zgadio mi se muski rod![]()
DivnoMislim da je tebi moje godište očigledna stvar.
Ja sam tipična Mačka.
1963.

Znam za tu legendu a znam i gde je bila istetovirana. Ina čak i vic o tome:Urbana legenda je tip na kome piše "Olja iz Bijelog Polja".
...rodila majka budaleBiki izvini ako te gadim sa ovim ali morate da vidite čega ima na belom svetu:
A gde je Snežana?
![]()
![]()
![]()
Jao ovom kad ćelava mrga shvati šta mu je istetovirao...
![]()
![]()

Znam za tu legendu a znam i gde je bila istetovirana. Ina čak i vic o tome:
Doživi čovek nesreću i budi se iz kome, i prvo pita doktora:
-Šta mi piše na onoj stvari?
-Olja!
-O neeeeeeee, treba da piše Olja iz Bijelog polja!
...mukica

ja imam istetoviranog slona...ko zeli, pokazacu mu surlu...![]()