Džek svih zanata
Veoma poznat
- Poruka
- 14.802
Ista meta, isto odstojanje.
Ko je sada moderator, ne bi me čudilo da se ona V i njen cukica vrnuli...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ista meta, isto odstojanje.
jbg...ja bar mislim da je ona moderator nisam skoro proveravala
Ne diram ja nikoga, a i kako bih iza monitora, nisam bre od onih drkoša sa jednom rukom na tastaturi a drugom na genitalijci...
Mislim da su mi se ispekle šnicle sa vrata mrtve svinje, rešio sam da pazim na holesterol pa sam metn'o samo četiri, male. smeši mi se gladno spavanje, al' zdravlje je imperativ, odoh sada da proverim, mljac, mljac...

Šta je sada?
ne, imam lekoviti stapic...![]()
Ti ko kinez jeli?![]()
Bravo Alex 

Hvala.
A šta treba da jedem, list zelene salate sa dve kapi limuna i pola čaše jogurta sa 0,5 masnoće?
Kako nedostojno jednog mesoždera kakav sam ti sam, kako ponižavajuće! Ženo božja, moj organizam traži meso, on ni piletinu ne smatra dostojnom hranom!
Ma bla...sad i tiProteini i nista drugo, sve ostalo je salata![]()

Ne vuci me za jezik!
Pogledajte prilog 304346
gde iskopa ovu 
Ma bla...sad i ti
Volim i ja meso, da se ne lazemo, al zna Dzek zasto ja njemu cantram![]()

gde iskopa ovu
- - - - - - - - - -
Moram malo....tako moji bilderi kazu, ko velim mozda su u pravu.
A imas pravo da mu cantras, ne ulazim u to![]()

a moze i obrnuto 
E moja Biki, ne znam da li imaš vremena, ali kad sam očajna (čitaj često) odremam malo i bar siroto telo opustim. A imaš i onu divnu baštu i kučiće. To su kratki begovi od realnosti ali ipak donekle opuste. A kada se tuširam, zamišljam da sve loše, bolesno, negativni uticaji koje pokupim od kojekoga i koječega, odlaze sa onom vodom. Deluje provereno - nije autosugestija!!!!!!!

Ma dosta je, cuti...ne moze covek ni samo da radi,jbg...a vidim opet svirkas punom parom,bravo![]()