Kafana 'Dosije K'

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne diram ja nikoga, a i kako bih iza monitora, nisam bre od onih drkoša sa jednom rukom na tastaturi a drugom na genitalijci...
Mislim da su mi se ispekle šnicle sa vrata mrtve svinje, rešio sam da pazim na holesterol pa sam metn'o samo četiri, male. smeši mi se gladno spavanje, al' zdravlje je imperativ, odoh sada da proverim, mljac, mljac...

Ne diram ja nikoga, a i kako bih iza monitora, nisam bre od onih drkoša sa jednom rukom na tastaturi a drugom na genitalijci...
Mislim da su mi se ispekle šnicle sa vrata mrtve svinje, rešio sam da pazim na holesterol pa sam metn'o samo četiri, male. smeši mi se gladno spavanje, al' zdravlje je imperativ, odoh sada da proverim, mljac, mljac...
:dash::dash::dash:

Hvala.

A šta treba da jedem, list zelene salate sa dve kapi limuna i pola čaše jogurta sa 0,5 masnoće?
Kako nedostojno jednog mesoždera kakav sam ti sam, kako ponižavajuće! Ženo božja, moj organizam traži meso, on ni piletinu ne smatra dostojnom hranom!

Hvala.

A šta treba da jedem, list zelene salate sa dve kapi limuna i pola čaše jogurta sa 0,5 masnoće?
Kako nedostojno jednog mesoždera kakav sam ti sam, kako ponižavajuće! Ženo božja, moj organizam traži meso, on ni piletinu ne smatra dostojnom hranom!

Ne vuci me za jezik!
60316477.jpg

E moja Biki, ne znam da li imaš vremena, ali kad sam očajna (čitaj često) odremam malo i bar siroto telo opustim. A imaš i onu divnu baštu i kučiće. To su kratki begovi od realnosti ali ipak donekle opuste. A kada se tuširam, zamišljam da sve loše, bolesno, negativni uticaji koje pokupim od kojekoga i koječega, odlaze sa onom vodom. Deluje provereno - nije autosugestija!!!!!!!

Ja tako kad popijem pivo skoncentrišem se i vizualizujem da ću da ispiškim sve muke i tegobe.
Pa kad ne ide od jednog piva , ja popijem tri-------------:mrgreen:

Četvrtkom petkom subotom i nedeljoim sviram i kafani, a ostalim danima treba da sklonim suncokret i kukuruz.

Pošto nemam mnogo, biće to brzo gotovo.

Bilo bi super da imam sto lanaca, al jbg.........:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back